İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@falanfilan haklısınız insanlar işsizlikten o kadar bıkmış durumda ki artık her ilan altın değerinde. Umarım puanlar yükselmez
-
Bende başvurdum inşallah sıralamaya girebilirim..Edindiğim bilgilere göre bayandan ziyade bay arkadaşlar mülakatta bir adım önde.
-
@kpszede neden hocam, bakın askerlik yapmış olanları illa istedikleri için yüksek puanlı arkadaşlar yazmıyor. Buna rağmen şansımız yoksa boşa uğraşmak istemem
-
@falanfilan nedenini bilmiyorum ama uzun yıllar önce İLKSANda müfettişlik yapan amcamın bi telefon görüşmesi ile bu bilgiyi öğrendim.bende bayanım bay olsaydı iyi olurdu demiş.şansımızı tabi ki deneyecegiz hocam.14 kişinin tamamı erkek alınacak değil.
-
@kpszede anladım şu an nötr bir şekilde başvuru yapacağım o zaman
-
Tecilli olan basvuru yapamiyor mu?
-
@kpszede, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@falanfilan nedenini bilmiyorum ama uzun yıllar önce İLKSANda müfettişlik yapan amcamın bi telefon görüşmesi ile bu bilgiyi öğrendim.bende bayanım bay olsaydı iyi olurdu demiş.şansımızı tabi ki deneyecegiz hocam.14 kişinin tamamı erkek alınacak değil.
Bi telefonla bu bilgiyi aldıysan dert etme bence bay bayan olma durumunu
@sinek hayir hocam. Ilani okuyun.
@monetaristbakış en önemlisini öğrenmemişsin -
@sinek yapamiyor.bende birazdan kargoyu gonderecem.yuksek kapatacak gibi geliyor p19 dan dolayi ama şansimizi denemekte fayda var
-
84 kusur bir puanim var arkadaslar,ilanin kapatma araligini tahmin edenler ne dusunuyor acebabasvursam mi
-
@duyguuu37 çok zor hocam 3 kati cagiriyolarmis ben de 83 le bulasmayacam
-
Arkadaşlar özgeçmişinizi yazdıktan sonra altına imza attınız mı ? Kısa paragraf yeterli olacaktır değil mi ? İş tecrübesi vs. olmayınca anca bu kadar yazabildim
-
Hocam ben onu hani kariyer nette cv oluşturuyoruz ya o şekilde bir Word de düzenleme yaparak tek sayfa, adres eğitim bilgileri, sınav bilgileri, bilgisayar bilgileri, hobi vs diye hazırlamış olduğum belgenin çıktısını alarak gönderecektim. Google dan özgecmis aratinca çıkan görseller gibi hazırladım, foto da koydum elle yazılmalı mi, benim cv şeklinde özgecmisi kabul ederler mi ki
-
@hayal9 size cevap olarak yazdım ama yanlış cevaplaya bastım sanırım
-
@olursaolur oyle mi dersiniz bende bulasmayim o zaman
-
Hakkınızda bilgi alınacak Kişiler derken buraya ne yazıcaz arkadaşlar
-
@duyguuu37 valla evrak hazırlayacaktım baktim guzel puanlı epey arkadas var geri vazgectim yine de siz bilirsiniz duser falan o puana vebal almis olmayım kendiniz karar verin
-
@falanfilan hocam benim aklıma ilk gelen el yazısı şeklinde bir özgeçmiş yazmak oldu , guy için de birkaç paragraf yazmıştık ondan dolayı yine o şekilde bir özgeçmiş kastettiklerini düşündüm. Belki de sizin yaptığınız gibidir emin olamadım gerekirse yarın tekrar kurumu arayıp sorayım bu konuyu.
-
@hayal9 tamam hocam buraya yazmanızı bekleyeceğim, arayamazsaniz ben de ararım. Teşekkür ederim
-
@falanfilan hocam iyi günler şehir dışına çıkmak durumunda olduğum için bugün konuyla ilgilenmeye fırsatım olmayabilir. Sizi bekletmek istemem eğer siz ararsanız aynı şekilde burdan bilgi verirseniz çok sevinirim
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@monetaristbakış çok teşekkürler bilgiler için. Maaş konusunda da net bir şey öğrendiniz mi acaba ?
maaşlar da 3bin civarı diye söyleniyo