İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
O zaman ben de başvuru yapıyorum teşekkür ederim. Şu an mülakatta ne soracaklar tarih ne zaman bunları öğrenen oldu mu acaba
-
Sadece terhis belgesini sordum. Aslını mi göndereceğiz diye..e devlet çıktısı olur dediler. Facebook u bayağı aktif kullanıyorlar.
Maaş konusunda çok netlik yok çoğu kişi 3000 civarı diyor inşallah daha fazladır. 87-88 civarı kapatacaktır diye düşünüyorum. Bu kadar yüksek puanlilari alip umarım böyle bir maaş vermezler ilk defa dışarıdan uzman yardımcısı alacaklar...hakkımızda hayırlısı olsun. Kaç katı belli değil. Mülakatlar belli değil. Biraz amatörce bir ilan olmuş. Ama başvuracağız başka yolu yok. -
@falanfilan geçmiş yıl forumda yazılanlara göre bilgisayarda Word ve Excel den bi kaç basit işlem yapılmasını istemişler
-
@hayal9 tahmini mülakat tarihi ne olur sizce hocam?
-
@falanfilan bu konuda bi fikrim Yok maalesef hocam geçen seneki alıma dair forumlarda neler konuşulmuş o bi referans olabilir bize bakayım ben
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@falanfilan bu konuda bi fikrim Yok maalesef hocam geçen seneki alıma dair forumlarda neler konuşulmuş o bi referans olabilir bize bakayım ben
Bulabildiğim tek bilgi şu şekilde; başvurular 22 şubatta sona ermiş 2 Mayıs'ta işe başlatmışlar
-
@hayal9 nereden okuyorsun forum linki atar mısın
-
Tbmm Stenograf alımı gibi olmasa bari basvurup bi ton insan mulakata gelmedi
-
@hayal9 süreç hızlıymış gerçekten az kişi alındığı için sanırım. Çok teşekkür ederim hocam
-
-
@falanfilan rica ederim hocam
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz https://forum.tercihiniyap.net/topic/810/i̇lksan-10-büro-personeli-alımı
Büro görevlisi için konuşulmuş ama o zamanki büro görevlisi kadrosunun isim olarak değiştiğini uzman yard. olduğunu belirtmişti buradaki arkadaşlar
-
Geçen seneki puanlar p48 ayarında sanırım. Bu sene maliye kolaydı ve maliye puanı p19 herkesin yüksek. Geçen seneden daha yüksek kapatır o zaman yanlış mı düşünüyorum?
-
@felix-felicis geçen seneki sıralamalarla bu seneki sıralamalar da bir degil ama.bu seneki sıralamalar az puana rağmen daha yüksek .yani bir şey fark etmiyor sonuçta.
-
@davetsiz geçen sene p19 gibi bi puan yoktu ona rağmen yüksek ama. Sıralamaya bakarsak p19 83 puana 4500 oluyor bu sene yani puanlar yüksek olacak ne yazıkki
-
@felix-felicis aslında sayı az yani puanlarımızı yazsak biraz fikir edinir miyiz ki ? Yoksa manipüle etmiş mi oluruz
-
Maşallah ilandan beklendiğinden daha yüksek bir ilgi var gibi. Muhtemelen maaşının idare eder bir seviyede olması ilana olan talebin artışında etkili oldu!
-
@antimülakat artı bir de kurum sınavı olmaması çok cezbedici. Olsaydı ben başvurmazdim. Bir mülakatla akıbetimiz belli olacak ama nasıl bir meslek çok havada kaldı. Büro personeli düz memur olarak görülüyor hep. Bu meslek de guy gibi bir şey oldu sanırım.
-
Arkadaşlar Kurumda çalışan bir arkadaşımdan ayrıntılı bilgi alma imkanım oldu,
yazılı sınav yokmuş, önceki yıllarda hep 3 katı aday mülakata çağrılmış muhtemelen yine aynı olur dedi, askerlik tecil kabul edilmiyormuş, nedenini sorduğumda yönetmelik gereği böyle olduğu yönetmeliğin değiştirilmesinin uzun süreç aldığı taleplere istinaden çalışma yapıldığı ve önümüzdeki sınavda askerlik yapma veya muaf olma şartının kaldırılabileceğini belirtti, iş kanunu hükümlerine tabi olmak ? 657 garantisi olmadığını ancak 657 de olduğu gibi Kanun, mevzuat, yönetmelik vb ihlal etmeyen hiç kimsenin bu güne dek işten çıkarılmadığını (1943 te kurulmuş bir kurum olduğunu düşünürsek sorun yok gibi), İlksanın Özel Kanunla kurulmuş Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kuruluş olduğunu, memurlar net ve benzeri kuruluşların karalamalarına inanmamak gerektiğini, çalışma ortamının çok güzel olduğunu ve kurumdan ayrılarak başka kurumlara geçen personellere sorulduğunda 100 kişiden sadece bir kişinin olumsuz tepki verebileceğini onun da tüm durumları kendi çıkarları için kullanmak istediğinden olduğunu, puan türlerine gelince kamuda ki diğer kurumlarda da birden çok puan türü olduğu ve puanlar hazırlanırken ana derslerin ağırlıklı olduğu puanlar ile tüm derslerin yakın ağırlıklara sahip olduğu puan türlerinin seçildiğini, muvafakat konusunda sıkıntı olmadığını ancak ayrılacak personelin iş kanunu hükümleri doğrultusunda ihbar sürelerini dikkate almak zorunda olduğunu, mesai saatlerinin 8:30 -17:30 ,1 saat öğle arası, hafta sonu, resmi ve genel tatil günlerinde çalışılmadığı, Kurumun kapatılması gibi durumların uydurma olduğunu belirtti. Büro personeli ile uzman yardımcısı arasındaki farkı ise şöyle anlattı; uzman yardımcısı kadrosunda çalışacak personelin muhasebe, hukuk gibi nitelik gerektirecek görevlerde çalışacakmış ( örn: santral memuru evrak memuru arşiv memuru gibi görevlerde çalıştırılmayacağı) -
@monetaristbakış çok teşekkürler bilgiler için. Maaş konusunda da net bir şey öğrendiniz mi acaba ?