İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@maliyefs anladım çok teşekkür ediyorum
-
arkadaşlar 88,50 puanla başvurmaktan çekiliyorum . Herkese başarılar .
-
tecilli olanlar başvuramıyor mu
-
@iibfli_keynes geçen sene 10 kişilik alımda 88 ile kapatmış sanırım. İnsan çekiniyor ama umut etmeden de olmuyor hocam umarım hakkımızda hayırlısı olur
-
@iibfli_keynes ben de 90.5 la başvuramıyorum askerlik tecili yüzünden. Girenlerin hakkında hayırlısı olsun hak edenlerin kazanması dileğiyle.
-
Ben de 89.2 ile başvuramıyorum tecil yüzünden.Yazma amacım bana gelmez diye başvurmamazlık yapmayın şansınızı deneyin arkadaşlar
-
88 küsürle bende başvuramıyorum.
-
Puan mi yarıştırıyoruz
-
Arkadaslar puan mı yoksa sıralamaya gore mi basvurmak hangisi acaba
-
@noyanna hocam ilanda söz konusu puan türlerinden en yüksek olanın seçilip sıralamada kullanılacağı belirtilmiş
-
Gözümden kacmıs hocam sağolun
-
.@hayal9
-
@noyanna rica ederim ️
-
Merhaba dostlar.
Kurum öncelikle bir Yardım Sandığı yani kamu kurumu değil dolayısıyla 657'ye tâbi değilsiniz bu kurumda. Bu yönden koşullar sözleşmeli personel koşullarıdır.
Bildiğim kadarıyla 3000 TL'ye yakın bir meblağ alınır, şöyle ki uzmanlık kadrosu henüz yeni ihdas edildi, evvelinde büro personeli kadrosu vardı, Kariyer kadrosu olarak da kontrolörlük kadrosu var sanıyorum halen. Uzmanlık daha ziyade eski büro personelinden devşirme bir kadro bu yönden tam bir kariyer grubu diyemeyiz. Kontrolörlük bu yönden daha yetkili bir unvan kurum nezdinde.
İş kurumun harcama yapması, gelir gider durumu gibi konularda çalışma yapmak işi. Bu süreçlerin işletilmesinde bir rol verilebilir, ilk kez açıktan alınacağı için net bir şey söyleyememekle birlikte beklentim bu yönde.
Bunun dışında askerlik ile alakalı değişiklik olacağını sanmıyorum. Diğer unvanlara daha evvel yapılan alımlarda da koşul bu şekilde. Kamu kurumu olmadığından o şekilde hareket etmemesine de şaşırmamak gerek. Özel bir firma mantığı ile hareket etmiş kurum.
-
Yahu o kadar maliye yaptık ne işe yarayacak bu derken Allahın nasibi işte askerliği de aradan çıkarmıştık çok şükür. tam da özelde güzel bir imkan bulmuşken ilan geldi. Hayırlısı bakalim.
P19 puanımla başvuracağım. Puanım 91 -
@paretowilfredo sonrasında başka bir kurumu kazanırsak geçişte bir sıkıntı olur mu peki?
-
@elinor-ostrom Bu tip sözleşmeli alımlarda sözleşme fesih bedeli gibi bir durum olabilir dostum. Memuriyet olmadığından muvafakat süreci işlemez. Kurumdan öğrenmek daha mantıklı bunu, bir bedel taahhüt ettirip ettirmediklerini.
-
P19 91.3 ile Yerimizi alalım ilk kez maliye puanı bir işe yarayacak:)
-
İlksan kapatılacak vs denilmişti tam tersi oldu galiba geçen sene personel aldı bu sene de alıyor.
-
bu 657 değil. maaşı da guy a göre çok düşük. bilginiz olsun. iş güvenceniz de yok.