İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@olursaolur inşallah öyledir hocam sizin de olur umarım
-
Bu kurum nedir ne iş yapar sayın @pareto_wilfredo @Antimülakat
-
Arkadaşlar kurumun e mail adresine mail attım,aynı zamanda facebook adresine mesaj gönderdim,e maile dönüş yapmadılar facebooktan şu şekilde dönüş yaptılar ;
"Merhabalar, Genel Müdürlüğümüze alımı yapılacak 14 uzman yardımcısı için başvuru yapacak erkek adaylarda; askerlik hizmetini tamamlamış ve ya muaf sayılmış olmak şartı aranmaktadır. Bilgilerinize saygıyla sunarız."
sonra bu ilanı tecilli kişilerinde başvurabileceği şekilde revize ettiremez miyiz dedim ona da şöyle döndüler;
"Alım ilanımız son hali ile yayınlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder, saygılar sunarız"
demem o ki tecilli olup başvurmak isteyenler facebooktan bir de siz yazsanız baskı oluştursak
-
@madxd Yazdım ben de bakalım inşallah olur bir şeyler..
-
Dönüş yaptılar : Başvuru şartlarında herhangi bir revize durumu bulunmamaktadır. Bilgilerinize saygıyla sunarız.
Sağlık olsun.. -
@ltfye hocam ilkokul öğretmenleri Saglik ve Sosyal Yardım Sandığı. Temel amaç; öğretmenlerin sorunlarına bir takım yardımlarla çözüm üretiyor. Evlenme, emeklilik, ölüm ve ikraz yardımı gibi. Üyelerden toplanan yardımlarla bunlar yapılıyor. Bir nevi OYAK gibi, bazı kamu kurumlarının dernekleri gibi işlev görüyor. Uzman yardımcıları da bu konularda rapor hazırlayıp, uygun olup olmadığı konusunda karar mercdir.
-
@antimülakat peki hakları ve imkanları merkez uzman gibi mi taşra uzman gibi mi?
-
@vorgheizer tam bir saçmalık. 90,9 puanla başvuramayacağım.
-
@madxd 89.5 da bende. Ama gelmiyor elden bir şey.
-
@vorgheizer arkadaşlar evrakları yollayın problem çıkarmazlar diye düşünüyorum
-
@yigidooo hocam teyit ettirdik kuruma,bu kanaate nasıl vardınız?
-
Umarım bu ilana sadece işe ihtiyacı olan ve bu kurumda çalışacak arkadaşlar başvurur ve kazanır.mülakatına bile girme tenezzülü göstermeyecek, bir hobi olarak sınavlara başvurup girenler değil.
Dualarım gerçekten buna ihtiyacı olan arkadaşlarla. -
Askerliği tecil edemeyeceği için kurum bu yola gitmiş
-
@yigidooo
Personelde aranacak şartlar
MADDE 26- (Değişik:TD- EKİM 2017 /2721) (1) Genel Müdürlük ve bağlı birimlerine
alınacak personelde aranacak genel şartlar:
a) Başvuru tarihi itibariyle bayanlarda 18 yaşını doldurmuş, erkeklerde ise askerlik görevini
yapmış ya da muaf sayılmış olmak,
b) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1,4 ve 5 inci alt
bentlerindeki şartları taşımak,
c) Görevini yapmasına engel olacak akıl hastalığı veya vücut noksanlığı bulunmamak,
ç) Daha önce kamu veya özel sektör tarafından yüz kızartıcı fiilleri nedeniyle Disiplin cezası
almamış, İş Kanununda sayılan haller nedeni ile işten çıkarma cezası ile tecziye edilmemiş olmak. -
Acaba özlük hakları nasıl ğ bendindeki merkez uzmanlıklar gibi mi ? İş güvencesi nasıl ? Aklımda deli sorular
-
@iibfli_keynes iş kanununa tabi. maaş 3000 tl. iş güvencesi yok. haftasonu tatil.
-
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki tahminim askerlik şartında değişme olmayacaktır. Simdiye kadar hep muaf yada terhis olmuslar alinmiş. Uzman yardımcılığı konusunda çok beklentiye girmeyin eskiden buro memuru olarak isci alinirken bu sene yapilan yonetmelik degisikligi ile kurumda üniversiteyi bitirmiş herkes uzman yardımcısı oldu. Yapacaginiz is konusuna gelinirse bir kaç birim var personel biriminde personelle ilgili işlemler yapılır ikraz bölümünde üyelerin (sınıf ogretmenleri) ikraz (kredi) başvuruları değerlendirilip kredi verilip verilemeyeceği belirlenir. Aidat biriminde üyelere karşılıksız yardımlar ve emekli ikramiyesi verme işlemleri yapılır. Muhasebe bölümünde kurumun muhasebe işleri yapılır. Evrak servisinde gelen evraklar sisteme girilir. Çaycılık güvenlik temizlikcilik santral memuru gibi görevlere verilmezsiniz. Kurumun başkanı ve genel müdürü çok çok iyi insanlardır girenler görürler inşallah. referanssız giren cok fazla insan var. Liyalat on planda. Yazılı sınav vs yok genelde direk 3 katı mülakata çağrılıyor yani 42 kişi çağrılır gibi. En önemli konu tabiki maaş 3200 lira civarında olması lazım. Ilk iki ay yari maaş alırsınız sonra tam maaş alırsınız. Kurumdaki insanlar genel manada ıyi ve cana yakındır güzel bir ortam var. Aklima gelenler bunlar daha ne yazilir bilemiyorum.
-
Mesai saatleri eksik kalmis 8.30 17.30 arasi haftasonu tatil memurlara verilen idari tatiller resmi tatiller dini bayramlar tatil.
-
@maliyefs hocam bilgiler için çok teşekkürler. Bi sorum olacak iş güvencesi olmadığı söyleniyor acaba işten çıkarma gibi durumlarla sıkça karşılaşılıyor mu ?
-
1943te kurulmuş şimdiye kadar anormal durumlar harici kimse hadi yolları ayirdik diye gönderilmemiş. Ancak sonuç itibariyle iş kanununa tabi sözleşmeli işçi olarak çalışıyorsun 1 ay önceden bildiri verip sözleşmeli feshedebilirler. Ihtimal belki %0.1 ama sonuçta böyle bir ihtimal var.