İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@davetsiz 86.puanim vardi,kosgebe kobi uzm.yar. yedekten sıra geldi.
-
@asdfghjkl hayırlı olsun hocam tebrik ederim
-
Kurum kaçla kapatti gelmez diye basvurmadim
-
Bakalım bu mülakatta haklarımızı kimler yiyecek gram ümidim yok yine
-
Sayı biriktirmeye giriyorum ben artık hobi oldu.
-
Ben yine liyakata bakarak alacaklarını düşünüyorum. Inşallah bizi yanıltmazlar. Bu zamana kadar böyle olmuş. Her zaman söylüyorum benden daha çok hak eden varsa bana nasip olmasın..
-
@herhangibiri, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Bakalım bu mülakatta haklarımızı kimler yiyecek gram ümidim yok yine
Torpil haramdır. Torpil kullanarak atandığın meslekten aldığın her maaş haramdır. O parayla yediğin her lokma yemek, içtiğin her damla su haramdır. Allah'tan korkmayan için arkadan dolanacak yol çoktur. Torpil demez, referans dersin. Kul hakkına giriyorum demez, bu devirde herkes yapıyor dersin. Adını ne koyarsan koy, vicdanını ne şekilde teskin edersen et; bunun adı gasptır, hırsızlıktır, kul hakkıdır. Dünyada seni âbâd etmeyecek, daha kötüsü ahirette perişan edecek bir haramdır.
Bu iş bu kadar normalleşmemeliydi. Kul hakkı boğazdan bu kadar rahat geçmemeliydi. "E abi soksaydın ya sen de araya birini" cümlesi bu kadar rahat kurulamamalıydı.
Aylarca anormal bir tempoda KPSS çalıştım, araya birini koymayı da asla düşünmedim. Zaten o araya konulabilecek büyükbaşlarla irtibatı çoktan koparmıştım. Sırf tanıdığım birileri var diye hak eden birinin yerine geçmek düşüncesi ürpertiyor beni. İnsanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum. Torpil yapana da, yaptırana da hakkımı helal etmiyorum ben. Yapan bunu bilerek yapsın.
Sen de içini ferah tut kardeşim . Imkani olup da bu işe girmeyen insanın yolu her zaman açıktır. Allah emekleri hiç boşa çıkarmaz.. -
Arkadaşlar ilk mülakatım olacak nasipse pek umutlu degilim ama deneyeceğim.önceden muhasebe bürosunda 2 yıl calıştm ama exel yok sizce durum ne olur.bu cok mu önemlidir?mülakat icin ekstra calısma da yapamadm malum diğer sınavlar falan.bi fikir verseniz yorum yapsanız...
-
@ayse_furkan benimde yok hiç excelim ufak bi toplama çıkarma yaptırıyolarmış bakıcam bi halledir heraldr onu orda yaptırmak mantıksız işe başlarsak öğrenicez zaten detaylıca ne gerek var şimdi onu sormaya
-
@ucanbalon ya aynen aslında o kadar seyi atlattıktan sonra dediginiz gibi exel halledilir.ama panik oldum biraz ins.iyi gecer bakalm
-
Dostlar youtubeda excel dersleri var bakin ordan:))
-
@1umut ben bakıyorum da aksilik bilgisayarım bozuldu uygulama yapamıyorum
-
Benmde kaldıgm yerde bilgsyr yok sadece toplama çıkarma soruyolar dedinz onu da youtbdn izliyorm 3 dk lik bisy
-
Yarın girecek arkadaslara başarılar diliyorum mülakattan çıkınca nasıl olduğunu neler sorulduğunu falan bizimlede paylaşırsanız seviniriz:))
-
listede guy olan arkadaşlar var bunların amacı nedir sizce? kaç gündür düşünüyorum neden yani guy olmuş birisi neden başvurup bunun mülakatına katılmak ister. bilmiyorum belki de hiç gelmeyecek mülakata ama amaç ne?
-
@yasaklı guy olduğu halde guy için başvuranlar bile var hocam anlamak imkansız oysa ki hepimiz aynı süreçten geçiyoruz halimizden en iyi anlayacak insanların bunu yapması üzücü
-
@yasaklı gercekten mi:( yazik..ne denir.
-
@1umut kesin ve net bir kişiden eminim diğerinden emin değilim. ve aynı gün mülakata giriyoruz laflarım hazır... @hayal9 hocam guy olan birisinin tekrar girip guy olmak için belki önemli sebepleri vardır ama burada sebep ne olursa olsun geçerli bir şey gelmiyor aklıma gerek maaş gerek özlük hakkı ne yani 657 den vazgeçip iş kanununa göre çalışmak istemek nasıl bir gerekçe gerektirir
-
şu da geldi aklıma belki mülakata gelmeyecek sırf listede ismini görüp tatmin olmak için başvurmuştur.
-
@yasaklı eger oyleyse ne yazik, ne acinasi halde.