İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Bencede yüksek kapatacak ondan sonra bi kısmı mülakata bile gtmeyecek bi kısmıda kazanıp gtmeyecek ama düşünen kim basvurayımda kenarda dursun belki gderim
-
@fernando-reges 87.7 diye bir tahmin de benden.
-
@ucanbalon gitmeyecek olan basvurmasin nolur ya
-
İlksan için bende 86-85 diyorum
o degilde guneydogu anadolu ihracatci birliginede ben ayni gün basvurmuştum,13 temmuzda basvurular bitti liste falan açıklanmadi veya aciklandiysada ben kacirdim bilen var mi hiç ? -
@davetsiz ben de cok merak ediyorum bir de mülakat ne zaman olur neler soruyorlar başvurduk ama belirsizlik de cok fazla
-
Şimdi aradım evraklarım ulaşmış. Kadınla aramda çok değişik bir konuşma geçti
K: nihai sonucu arayıp öğrenirsiniz..
B: nasıl yani liste açıklanmayacak mi?
K: ne listesi?
B: hani biz başvuru yaptık Şimdi, sıralama olacak ve mülakata kalıp kalmadigimiz belli olmayacak mi?
K: he evet evet o şekil olacak. (Mülakatı unuttu) -
@yirmidört
Mülakatın Çok yakın bir tarihte olduğunu duydum geçmiş yıllarda böyleymiş sorulan sorular çok Müfredata bağlı değil genellikle özel hayatımızdan ve günlük yaşamımızdanmış -
@davetsiz galiba listlerde bu hafta ici aciklanir o zaman degil mi basvuran sayisi cok mudur aceba
-
@duyguuu37 evim yürüme mesafesinde kendilerine 200 mt kadar, askerliğimi yaptım, pc ile aram şahane word excel olmayan bilgisayarda bile kendimce program kurar kullanırım, bekarım 28 yaşındayım evim var kirada da değilim maaş yetmez desek, beni arıyormuşsunuz geldim ama yine de siz bilirsiniz beyim dicem yarın müdürün yanına çıkıp benim puan 81 beni almak için 81e kadar düşürcekler puanları rahat olun
-
@jkeynes sey de desene nolurrr:yillardir issiz askerlik ile ilisigi yok,ankarada evi yok ama tasarruflu rahat gecinir,bilgisayari iyidir,su kizcagizida alin deyiver,valla baska sinavlarda da gozu yok duzenli is olsun yeter de diye ekle
-
Bence başvuranların çoğu guy dguy olup feragat etcek bu kurumdan o zamana kadar işe başlatırlarsa bir de tazminat şahsen bunları düşündüğüm için çekiniyorum hala yollamadım evrakları
-
@duyguuu37 yani söylerim ama dikkate alır mı bilmiyorum belki 81e düşürmek için askerliği yapmış olmaktan sonra kadınların başvurularını da yok saymaları ankarada ikamet etmeleri hapşururken aynı anda halay çekmeleri diye maddeler koyarlar diye tahmin ediyorum ama hayırlısı ya önemli olan sağlık biliyorsun
-
@duyguuu37 geçen yıl 1600 kişi başvurmuş evrak kayıttaki adam söyledi
-
@jkeynes sen onu 80 e düşüttürsene hocam . Ben de nato yolunda ev tuttum askerliği yaptım 27 yaşındayım. Eylül de düğünüm var bir tek iş kaldı
-
@ert hep merak etmişimdir bunu iş yokken nasıl evleniyorsunuz dostum:)
-
@yasaklı ben de merak ettim sonuç bu Nişan için de aynısını düşünüyordum. Denedim güzel oldu :)) nikahta keramet var demişler
-
@ert o kadar olmus mu hocam ben umut etmeyim o zaman
-
@ert ohoo ismi buro memuruyken basvuru o kadar coksa:)) uzmanken kac olur Allah bilir
-
Ben de 82 ile basvurdum. Sira gelmeyecek biliyorum ama annem “gelcek ben hissediyorum” dedi. Siranin gelmemesine degil de onun uzulmesine cok uzulcem. Neyse napalim
-
@1umut anne hissediyorsa bizde umut edelim