Yeni Kabine!!!
-
Son haberlere gore maliye ve hazine bakanligina mehmet simsek'in veya Ali babacan'in gelecegi konusuluyormus. Biz iibfliler olarak mutlu bir haber diyebiliriz. Naci agbal yeni donemde olmayacak gibi. Ozellikle mehmet simsek'in gelmesi cok iyi olur hayirlisi olsun ins.
-
@lion öyle bi şey olabilir mi lütfen olsun çünkü.
-
@genclerbirlikli evet kardesim haberlerde soylediler az once ins dogru cikar. Benim umudumda o yonde. Naci Agbal'in adi sani gecmiyor piyasada.
-
Ali Babacan bu şartlarda gönüllü gelmez, bakalım naci ağbal bir şekilde gitsin artık yeter.
-
@lion inşallah. Naci ağbal in adı bilr bizi korkutuyor. Servisleri kaldırıp ego kartı veren adam sonuçta.
-
Naci gitsin de gerisine raziyiz
-
Mehmet Simsek olursa katmerli kadayif olur bizim icin. Mehmet Simsek reyis iibf dostu alimlar akiyordu onun zamaninda zaten naci agbal maliyenin basina gectikten sonra isler iyice kotuye gitmeye basladi bence. Ekonomi yonetimini tamamen mehmet simsek'e teslim edecekler gibi.
-
@lion üst kurullara da bir katkısı olur mu acaba bu maaşlar eski haline gelir belki...
-
@soulofnight valla kardesim 3 kademeli bir gecis dusunuluyormus 2 khk 1 cb khk si ile yeni sisteme gecis olacakmis. Musttesarliklar kapatilmis. Mit bundan sonra mib olacakmis milli istihbarat baskanligi. Ayrica cb ofisleri kurulacak yeni donemde genel mud vs ninde kapatilip bakanliklarda ofis sistemine gececekmis ama karmasa cikmasin diye bunu biraz ertelemisler. Ust kurullar icin net bisey duymadim ama bu ust kurullarin iliskili ve ilgili olduklari bakanliklar vs yeniden duzenlenecek diye konusuluyor.
-
Naci Ağbal gitse dahi artık eskisi gibi yüklü alımlar olmayacaktır.
-
Mehmet Şimşek başında olduğu hazineyi kurtaramadı. Sizi mi kurtaracak ?
-
@öğrenci O dönemlerin şaibeli dönemler olduğunu da unutmamak gerek.Yine de kim gelirse gelsin personel alımı konusunda bu kadar kötü olmaz herhalde
-
@öğrenci kardesim yeni sistem yeni kadrolari getirebilir. Bundan 5 sene once goc idaresi gen.mud diye bisey mi vardi? Ayni sekilde buna benzer yeni kurumlar ofisler vs kurulabilir ve bu durumda biz iibf lilere olumlu etkide bulunur.
-
Ali Babacan : Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar kral geri döndü
-
Ali Babacan konusunda emin değilim. Ali Babacan, Abdullah Gül kadar olmasa da partiye ve parti içi mücadelelere küsen bir isim. Bir daha aktif siyasete gireceğini düşünmüyorum. Bir de o dönemlerde ciddi anlamda yıpratılan isimler bunlar. Ben pek fazla ihtimal vermiyorum.
-
8 temmuzda belli olur artik simsek mi babacan mi yoksa baska biri mi? Benim tek endisem umarim ekonominin basina ozel sektorden bir ceo meo getirmesinler boyle bisey olursa gelen adam tacir kafasiyla hareket edip personel alimlarinda sikinti cikartabilir.
-
Aksam 9 da dananin kuyrugu kopacak. Facede bir paylasima denk geldim resmi bir belge gibiydi. Maliye ve Hazine Bakani olarak naci agbal vardi umarim dogru cikmaz. Cb yardimcilari olarak omer celik ve nimet bas vardi. Nimet basi gorunce belge dogru degildir dedim ama yinede belli olmaz.
-
Artık şu liste gelse de konu tamamlansa. Bakanlıklar tamam olduğuna göre sıra bakanlarda.
-
@antimülakat haberlerde 21.30 da açıklanacak dendi.
-
Mehmet Avni Yüceler 'i tanıyan var mı kimdi kendisi