Yeni Kabine!!!
-
@guyan-gelmiş sagol gercekten bnim aklimda hep muhendis olarak kalmış
-
Eller yureklerde yeni kabineyi bekliyoruz. Cidden degisik bir ulke olduk. Khk lar havada ucusuyor anbean bir kurum kapataliyor ilga ediliyor yenisi kuruluyor vs vs. Bu durum onumuzdeki 1 yil boyuncada boyle surecek gibi. Yeni sistemin vatanimiza milletimize hayirli olmasini temenni ediyorum. Gonlum maliye icin mehmet simsekten yana ama son gelen haberler olmayacagi yonunde. Naci Agbal umarim olmaz diyorum umut ediyorum.
-
Arkadaşlar son yıllarda enerji bakanlığı personel alımı nasıldı
-
@antimülakat seni bilmiyorum da hocam bana sorsan Esra Erdoğan ile tanışma derdim
-
21.30 da açıklanmayacak miydi bu bilgiler doğru mu, çok alakasız geliyor isimler
-
@rorschach159 onu düşünmedin aslında be ya! Hani dedim bazılarının kaderi kendi ellerinden olmadan değiştirilir örneğin Mit Müsteşarı gibi. Bunlar olağandışı durumlar benden başka ne olurdu diye şe ettimdi!
-
@falanfilan 4 ana bakanlığına siyasetçi geri kalanı iş adamlarından seçilmiş alakasız değil şirket mantığı gibi geldi bana
-
@antimülakat he o açından tamam my bad. Ben ironi yapıyorsun sandım
-
Isadamlari ceo felan bakan olursa onlar iscilerin canini okuyan tayfa memuriyet icin kimbilir ne yaparlar. Ozel sektor mantigi ile personel rejimi uygularlarsa naci agbali bile aratirlar.
-
@rorschach159 ama daha açıklanmadı ki onu diyorum
-
@lion aynen öyle naci ağbalı mumla ararız
-
Icisleri bakani olarakta vasip sahinin adi geciyor suleyman soyludan sonra vasip sahin getirilirse cidden yazik olur. Bakanlarin ici de makamini hakkiyla doladuran tek bakandi belkide suleyman soylu.
-
Saat önce 9 dendi sonra 9.30 . Ama şimdi 35 geçmesine rağmen açıklama yok
-
@lion içişleri Süleyman Soylu hocam. Adalet bakanı da aynı
-
@rorschach159 İnsaALLAH kardesim. Suleyman soylu milletvekili malum suan. Umarim dedigin gibi olur. Icisleri bakani olarak bir saadettin tantan birde suleyman soylu derim suana kadar. Ikiside baba adamlar.
-
@genclerbirlikli sana da bi bakanlik verelim nereyi istersin
-
Bu arada bugun khk ile nukleer duzenleme kurumu kuruldu 300 un uzerinde sanirim yeni kadro tahsis edildi tabii teknik bir kurum biz iibf lilere burdan ekmek cikar mi bilmem ama yeni sistemde bunun gibi yeni kurum kuruluslar kurulursa bizler icin yeni ekmek kapilari olabilir.
-
@shady1 tabii ki de hazine ve maliye bakanlığı öyle bi alım yaparım ki aklınız şaşar
-
Saat 21.47 oldu hala aciklanmasi sanirim naci agbal diretiyor yapma reis kiyma bana diye :))
-
@lion Umarım az da olsa uzman yardımcısı alırlar