Yeni Kabine!!!
-
-
Berat Albayrak İstanbul Üniversitesi İşletme Mezunu, bol kadro olarak dönsün bu eğitim durumu iibf mezunlarına
-
@rorschach159 teftiş kökenli olanlar biraz kasıntı ve kibirli oluyordu, inşallah yeni bakanımızla birlikte maliyedeki bu anlayış kırılır.
-
önemli olan yakışıp yakışmaması değil ilanların gelebilecek olması:) bu ülkede kimler nerelere geldi dostum çok bencilce bir düşünce biliyorum ama bizi bu düşüncelere iten eski bakan sağolsun:)
-
@shady1 Sevindiğimiz konuda problem yok kardeşim tek tesellimiz o oldu zaten :):)
-
Arkadaşlar sırf alım olarak düşünmeyelim bence bakan değişikliğini. Ülke ekonomisi alımlardan daha önemli.
-
@yasaklı Naci bey konusunda haklısın hocam Ben konuyu yetkinlik düzeyinde değerlendirdim aslında
-
Daron Acemoğlu gelcek deniyodu ekonominin basina o iş niye olmamış, Iktisat profumuz red mi etmis yani?
-
@kilici O açıdan düşünen düşünmüş zaten ne Mehmet Şimşek kalmış ne Naci Ağbal bakalım Berat Albayrak nasıl olacak
-
@shady1 hocam sizce
-
@aliveli, içinde söyledi: Yeni Kabine!!!
@shady1 hocam sizce
-
@shady1 şu konu üzerine rahat yüksek lisans tezi çıkar
-
Yeni kabinemiz de yeni sistemimizde once ulkemize,sonra da biz issiz veya kariyer hedefi olan iibf ekibine hayirlii olsun..
-
@fc-real-gdp ahaha kaçmaz hocam anında yakaladım khklari beklerken
-
Acaba dguy'a ne olacak. 300 kişi Naci agbal'ın projesiydi. Belki berat albayrak Vazgecer dağıtır yeni kadroyu sağa sola
Ayrıca Kurullar uzman yardimcisi ilanı açar mi ?
-
Belki gib yapısı bile değişebilir yeni sistemde....
-
@ceks74 Ağbal hatta Bozdağ 1000-1000 alım olacak demişti.800 alınacak geriye 1200 sınav sonrasına kalıyor. Onların akıbeti ne olur
-
Düzeltme:1000 gelir uzmanı,1000 denetim elemanı demiş
-
Yeni sistemin en temel slogani devlet islerinde dinamik bir yapinin olusturulacagi ve tikanikliklarin giderilecegi ayrica burokratik hantalliktan ise kurtulunacagi yonumde idi. Umarim butun bu soylemler biz kpss a yolculari icinde gecerli olur. Ornegin sinav ilanlari bukadar surumcemede ve keyfiyetle verilmesi. Uzayan sinav surecleri sonuc aciklama surecleri mulakatlarda ki sikintilar geciken atamalar vs vs. Dilerim butun bu sikintilarda ortadan bu sistemle beraber kalkmis olur. Arkadaslar biz burada bencillik yapmiyoruz elbette bu sistem iibf icin degismedi en once milletimiz ve devletimiz icin hayirli olsun onceligimiz budur. Yoksa filanca bakan gelsin felanca bakan gelsin ohh iyi oldu su bakan olmadi bu olmadi diyip bencillik etmiyoruz. Bu platform iibf lilerin bir araya geldigi ter dolayisi ile yapilan degisiklikler bizi nasil etkiler ne derece faydali olur bizim penceremizden bizi ilgilendiren noktalara bakiyor yorumluyoruz. Yoksa bu mecra siyaset mecrasi degil burda bulunan butun uyelerde siyaset icin degil geleceginin pesine dustugu icin burda. Yanlis anlasilmasin bu aciklamalari bana gore yanlis yorumlar var diye soylemiyorum amacim ahkam felan kesmekte degil. Ki burda herkes her baslik altinda gayet seviyeli saygili bir sekilde dusuncelerini paylasiyor. Bu iletiyi yazmamdaki amac olurda bir uye bu basliga tiklar soyle bir okur yahu adamlara bak koyun can derdinde kasap et derdinde demesin diyedir. ALLAH hepimizin gonlune gore versin. Yeni sistemin ve kabinenin guzel umutlu gunleri butun millete getirmesi dilegi ile...
-
@fernando-reges hocam önceden bu kadroların geleceği yazılı olarak da verilmişti ama şu anki durumu gerçekten bilmiyorum. almayan almam der almaz bence...