KHKlar ve CBKlar ile gelen değişikler
-
@bayjeckam hepimiz heyecanliyiz inşallah sonu iyi olur
-
Tünelin ucu hiç iyi yerlere çıkacak gibi durmuyor
-
bir de anlamadığım nokta bazı bakanlıkların uzmanlarını adalet uzmanına denk saymamışlar mesela çevre uzmanlığı, milli emlak uzmanlığı, enerji uzmanlığı, gençlik ve spor uzmanlığı, içişleri uzmanlığı, kültür, milli eğitim, milli savunma,ulaştırma uzmanlığı. Bunlar hakkında yayınlanan kararnamede denktir diye bir hüküm yok diğer bakanlık uzmanlıklarında var ama. Bunların durumu nolacak acaba diğer bakanlık uzmanları adalet uzmanına denk iken özlük hakları vb. bunlar değil mi şimdi yani anlamadım @paretowilfredo @genclerbirlikli @Antimülakat
-
@madxd merak içindeyiz o.o
-
Defterdarlık uzmanına denetim ve inceleme gelmesi ne demektir arkadaşlar
-
@hayde35 Zaten vardı milli emlak ve muhasebe denetmenleri de defterdarlık uzmanı yapılmıştı.
-
@madxd hocam Sgk kalktı mı
-
@madxd Bu arada suanki kaymakamlık sınavı be olacak iptal mi
-
Arkadaşlar bazı uzmanlıkların Adalet Uzmanlarına denk tutulmasının sebebi 657 sayılı kanunun Ortak Hükümler bölümü var. Orada Adalet Uzmanları alfabetik sıraya göre en başta olduklarından oraya atıfta bulunuyor. Denk derken özlük hakları anlamında denk yani Ğ bendinden faydalanacaklarını belirtiyor.
-
@ertuğrulbey taşra teşkilatı lağveldi,fakat kaldırma değil bu,yapısında değişiklik olacak.
-
@ertuğrulbey bu konuda hakkında fikrim yok
-
Değişiklikleri Türkiye gelen yabancı futbolcu edasıyla takip ediyorum. Bir kaç güne netleşir arkadaşlar, sonrasında taşlar oturur.
-
adalet uzmanları
@emregular, içinde söyledi: KHKlar ve CBKlar ile gelen değişikler
bir de anlamadığım nokta bazı bakanlıkların uzmanlarını adalet uzmanına denk saymamışlar mesela çevre uzmanlığı, milli emlak uzmanlığı, enerji uzmanlığı, gençlik ve spor uzmanlığı, içişleri uzmanlığı, kültür, milli eğitim, milli savunma,ulaştırma uzmanlığı. Bunlar hakkında yayınlanan kararnamede denktir diye bir hüküm yok diğer bakanlık uzmanlıklarında var ama. Bunların durumu nolacak acaba diğer bakanlık uzmanları adalet uzmanına denk iken özlük hakları vb. bunlar değil mi şimdi yani anlamadım @paretowilfredo @genclerbirlikli @Antimülakat
e o zaman özlük hakları ve maaşları da farklı olur ? bütün bakanlıkların uzmanlarının maaşları eşitlenmişti , onlarda da mı tekrardan bir değişikliğe gidilecek o zaman ?
-
@madxd sence Sgk denetmenlik alımı durar mi artar mi
-
@ertuğrulbey onu şu aşamada teşkilat şekillenmeden bilen yok
-
Arkadaşlar göç idaresi genel müdürlüğü kayıplarda hangi bakanlığa gitti bilgisi olan varmı?
-
@sayıştay Bence onları da toplu bir düzenlemeyle eşitlerler adalet uzmanına. Gerçi ben de tam anlamlandıramadım kararnamede onlara yer verilmemesine
-
İl göç ilani gelir mi diyoduk göçü kapattilar heralde :s konu hakkinda bilgisi olan varmi
-
İcra katipliği sınavındaydım, üç saat internete giremedim, forumdan uzak kaldım neler olmuş böyle.
Yedi uyuyanlar gibi hissediyorum kendimi.şimdi bakkala para uzatsam bu ne kardeşim diyecek.
Hiçbir şey üç dört saat öncesi gibi değil. -
5 yil neymis yahu. 5 yil yardimcilik mi olur ALLAH askina. Bence cok gereksiz bir uygulama olur. Hani nerde dinamizm hantalliktan kurtulma vs. Su burokrasi ile oyuncak gibi oynamasalar. Iyi o zaman hakimlere savcilarada getirsinler bu sarti. Ha doktorada gelsin polisede. Ogretmen en az 5 yil yrd ogretmen olmadan ders felan anlatamasin felan. Bastan sona sacmalik.