Shady1 ‘e Tebrik !
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 Hususi olarak rica ettigin seyi yerine getirdim o aksam dostum. Sukur ki karsiligi da oldu. Tekrar tebrik ederim, Allah bahtini acik etsin dostum.
Allah razi olsun üstat hakkiniz büyük.Nasi teşekkür etsem eksik kalir. Insallah sizin de istediklerinizi nasip etsin Allah . cok fazla insana iyilik yapiyosunuz , sizin gibi insanlardan çok yok, degerlisiniz
-
@accosator, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@1903bjk hiç zannetmiyorum öyle bir şey yapacağını :):):):)ama sen alırsın ki bana biliyorum :):):)
Kaç kutu istersen alirimm
-
@shady1 hıııı evet evet alırsın
-
@emregular, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim darısı bana ve diğer forumdaşlara
Teşekkür ederim insallah hocam amin
-
@shady1 sınav başmüfettişi olmak böyle birşey olsa gerek. Böyle bir kutlamayla emekli olmak herkese nasip değil kardeş. Allah iyi gününde de kötü gününde de yanında olacak böyle güzel arkadaşlar nasip etsin.
-
@buhara, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Hayırlı olsun @Shady1 haketmiştin
Birtek ben kaldım heraldeVay be hocam . . . Sizi de böyle kutlariz insallah. Biliyorum ki en cok hak edenlerdensiniz.
-
@pawnex, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 hocam çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun @Luthor gitti sen gittin forum altyapısı çok adam çıkardı son dönemde darısı diğer dostların başına inşallah
aynen oyle oldu hocam tesekkurler. Luthorla tesaduf ayni gün oldu. Insallah sizlerden iyi haber almak nasip olur.
-
@sacred123, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Hayırlı Uğurlu olsun Allah utandırmasın hocam
Eyvallah dostum
-
@bonus, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
tebrikler shady hayırlı olsun. GUY dan kazanan arkadaşları da geri çektir sen gibi :))
teşekkür ederim hocam. Anlastik;)
-
@shady1 neymiş yetişemiyormuş, sen ilk bana haber vermeliydin banaaaaaaa :):):):):)yazdım ben bunu bi kenara :):):)
Haklisin accor affet
-
@shady1 senden hiç ummazdım ağlıyorum şu an :(:(:( allahtan beşiktaşım bana iki kutu çikeleta alacak
-
@bcd, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 sınav başmüfettişi olmak böyle birşey olsa gerek. Böyle bir kutlamayla emekli olmak herkese nasip değil kardeş. Allah iyi gününde de kötü gününde de yanında olacak böyle güzel arkadaşlar nasip etsin.
Vallahi cok sasirdik dostum . böylesi bir kutlamaya bizi layik görüp, yalniz birakmayan dostlara sonsuz teşekkürler.
-
@shady1 senden hiç ummazdım ağlıyorum şu an :(:(:( allahtan beşiktaşım bana iki kutu çikeleta alacak
ben de alirim sana çikeleta söz
-
@shady1 daha iyisi olacağını söylemiştim inşallah mesleğinde mutlu olursun hocam
-
Yaaaa kendim kazansam bu kadar mutlu olabilirim sizi tanimiyorum ama emeginizin karsiligini almak mutlu etti tebrikler @Shady1
-
@shady1 hayırlı uğurlu olsun , darısı bizim başımıza
-
@Shady1 Hayırlı olsun Tebrik ederim, Sınav BaşMüfettişimiz. Hayatınızda daha güzel günlerin başlangıcı olsun inşallah.
-
Allah hayırlı görevler nasip etsin inşallah, darısı emek veren tüm arkadaşların başına. @Shady1
-
@Shady1 hayırlı olsun.Her sinav başlığında seninle karşılaşıyordum sevindim valla
-
@shady1, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@gök-kız, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hocam
Sgk almadi ama tmsf aldi . Demek ki kisa zamanda evrim geçirmişiz dostum simdi iyi ki olmamis sgk diyorum .
Bazen bi kuruma cok üzülüyoruz ama hayırlısı deyip devam etmek zor olsa da böyle yapmalıyız demek ko arkadaslar.Hocam Senin vesilen ile tüm sgk 9. Pro dostlarimiza selam olsun
Shady1 vurdu gol oldu hayırlı olsun dostum