Shady1 ‘e Tebrik !
-
@accosator
Artik sana bi kutu cikileta alir telafi eder -
Tebrik ederim hayirli olsun
-
@1903bjk hiç zannetmiyorum öyle bir şey yapacağını :):):):)ama sen alırsın ki bana biliyorum :):):)
-
@accosator
Alırım canm ben 2 kutu bile alirım -
@Shady1 Hususi olarak rica ettigin seyi yerine getirdim o aksam dostum. Sukur ki karsiligi da oldu. Tekrar tebrik ederim, Allah bahtini acik etsin dostum.
-
Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim darısı bana ve diğer forumdaşlara
-
@freeboy, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 VAYYYYYYY dostum hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına çok şükür bir dostumuz daha kurtuldu..:)
Freeboyy hoşgeldin dostum
-
@baumol, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 Kardeşim sana demiştim senin kutlaman normal bir şey olmaz diye
inanilmazzz birr kutlama
-
-
@1umut, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 yaa hocam cok sevindimm:) tebrik ediyorum hayirli ugurlu olsunn
Teşekkür ederim dostum darisi sizlere
-
Hayırlı olsun @Shady1 haketmiştin
Birtek ben kaldım heralde -
@ladybug, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Shady1 hocam siz halkbank'tan elenince kendime üzüldüğüm kadar size de üzülmüştüm.Ptt basvurusunda da siz yardim etmistiniz.Simdi TMSF olmus.Cok sevindim sizin adiniza.Allah hayirli ugurlu etsin.
Insallah sizin dr gönlünüzdeki olsun hocam teşekkür ederim
-
@accosator, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
İyi ki eve bi geç geldik bugün forumun altını üstüne getirmişsiniz bakıyorum da, malum şahıs da bize haber etmeye tenezzül etmemiş zaten, tebrikler:):):):):):)
Teşekkür ederim dostum inan yetişemiyoruz çok fazla dostumuz var eksik olmayin. Sen de atan artik sira sende bekletme bizleri Gel de komsu olacaz daha senle
-
-
Hayırlı Uğurlu olsun Allah utandırmasın hocam
-
@gök-kız, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hocam
Sgk almadi ama tmsf aldi . Demek ki kisa zamanda evrim geçirmişiz dostum simdi iyi ki olmamis sgk diyorum .
Bazen bi kuruma cok üzülüyoruz ama hayırlısı deyip devam etmek zor olsa da böyle yapmalıyız demek ko arkadaslar.Hocam Senin vesilen ile tüm sgk 9. Pro dostlarimiza selam olsun
-
@tahkikat, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
Sn. @Shady1 sizi tanımıyorum fakat bu tebrik etmeme mani değil sanırım :)) Biri kazanınca kendim kazanmış gibi seviniyorum, bu süreç madde bağımlılığı gibi, kendini kurtaran birini görmek bile sevinme sebebi :))
Teşekkür ederim hocam tanismasak bile sevindik tebriginize eksik olmayin . Darisi sizlere insallah
-
-
tebrikler shady hayırlı olsun. GUY dan kazanan arkadaşları da geri çektir sen gibi :))
-
@shady1 neymiş yetişemiyormuş, sen ilk bana haber vermeliydin banaaaaaaa :):):):):)yazdım ben bunu bi kenara :):):)