Shady1 ‘e Tebrik !
-
Hayırlı olsun
-
-
İstanbul'a yolumuz düşerse çaylar senden mi, benden mi? Yoksa çay içmeden dağılır mıyız? Ona ulaşmaya çalışayım sana:)
-
@antimülakat, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
İstanbul'a yolumuz düşerse çaylar senden mi, benden mi? Yoksa çay içmeden dağılır mıyız? Ona ulaşmaya çalışayım sana:)
Çay da benden yemek de benden dostum herkese kapimiz açık
-
@shady1 etli ekmekçi bulmazsan yemek yemeye gelmem. Bir ihtimal fırın kebabına da fit olurum!
-
@shady1 etli ekmekçi bulmazsan yemek yemeye gelmem. Bir ihtimal fırın kebabına da fit olurum!
Konya da bulusalim ben sana orda ismarlayayim yemek üstat olmaz mi Başka yerde yapamiyolar etliekmek
-
@shady1 onu kpss sonrası @paretowilfredo sen ben yapalım. Bu sene sınava girecek misin bilmiyorum ama sınav sonrası bir bakarız durumlara. Sen henüz işsiz adamsız biz varken ısmarlamak sana düşmez, sana İstanbul söz konusu olursa ısmarlatırız. Bolulu, Meram Havzan ve Cemo Nalçacı ne dersin?
-
@Antimülakat @Shady1 Ooo canlar neler planlıyorsunuz öyle Fırın kebabı yeriz bence, yer miyiz? Bence çok güzel yeriz. Çay ve muhabbet de oldu mu tadından yenmez Bana uyar bu arada notumu da düşeyim.
-
Buraya da foto atın ekmek banarız
@Antimülakat @paretowilfredo @Shady1 -
@shady1 onu kpss sonrası @paretowilfredo sen ben yapalım. Bu sene sınava girecek misin bilmiyorum ama sınav sonrası bir bakarız durumlara. Sen henüz işsiz adamsız biz varken ısmarlamak sana düşmez, sana İstanbul söz konusu olursa ısmarlatırız.
Vay be gururlandık üstat özelden gün belirleyelim @paretowilfredo üstat da gelsin. @genclerbirlikli yi de ben gelmeye ikna ederim . Bir kutlama yapalim cok iyi olur
-
@möözun, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Antimülakat @paretowilfredo @Shady1Sen de gel dostum biraz uzak ama olsun
-
shady her kimse kazanması türkiye gündemine oturdu Yolu açık olsun tebrikler:)
-
@shady1 Ayarlayalım dostlar. Dost sohbeti gibi var mı
-
@soulofnight, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
shady her kimse kazanması türkiye gündemine oturdu Yolu açık olsun tebrikler:)
Vallahi olay oldu dostum teşekkür ederim
-
@möözun Gelin efendim sizsiz olmaz
-
@shady1 bak konu büyürse tüm TY hızlı trenle buraya akar. Bir ton fırın kebabı gömmek zorunda kalırız demedi deme KPSS'de kardeşim Konya'ya geliyor sonrasında biz muhakkak fırın kebabı gömeriz, seni de orada görmek isteriz
-
@antimülakat ile vuslata son 15 gün
-
@möözun foro mu hızlı tren çok hızlı. Hiç eskisi gibi değil, gidip gelmek. Keçiörenden Sincana gitmeye benziyor. İkisi de 2 saat Hatta bu 1 saat 55 dakika!
-
@shady1 onu kpss sonrası @paretowilfredo sen ben yapalım. Bu sene sınava girecek misin bilmiyorum ama sınav sonrası bir bakarız durumlara. Sen henüz işsiz adamsız biz varken ısmarlamak sana düşmez, sana İstanbul söz konusu olursa ısmarlatırız. Bolulu, Meram Havzan ve Cemo Nalçacı ne dersin?
Üstat konyadaki tüm meşhur yerleri saydın valla tecrübeli oldugun belli. O zaman sen karar ver üstat ben uyarim. @paretowilfredo ustat da biliyosa o da secebilir siz varken ben nasi seceyim
-
@shady1, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@möözun, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@Antimülakat @paretowilfredo @Shady1Sen de gel dostum biraz uzak ama olsun
Biz beni kutlamaya gideriz, siz ŞİMDİLİK toplaşın
@paretowilfredo