Shady1 ‘e Tebrik !
-
@antimülakat, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 bak konu büyürse tüm TY hızlı trenle buraya akar. Bir ton fırın kebabı gömmek zorunda kalırız demedi deme KPSS'de kardeşim Konya'ya geliyor sonrasında biz muhakkak fırın kebabı gömeriz, seni de orada görmek isteriz
tamam ustat cidden yapalim. Katilirim insallah
-
@shady1 Dedeler, bugünden İzmir'den çok sevdiğim bir arkadaşım geldi ziyarete kendisi Konyalı çok beğendi Dedeler'i. Durumlara bakalım da bence oraya gidelim! Ama Etli Ekmek diyorsanız Bolulu'ya gidelim derim veya Otogar Cemo
-
@shady1 Ben Konya'ya yabancıyım dostum @Antimülakat kardeşimin yemek zevkine gözün kapalı güvenebilirsin. Bi nevi gurmedir
-
@antimülakat bu Giresun 'dan değil sanırım değil mi?
-
@shady1 bak konu büyürse tüm TY hızlı trenle buraya akar. Bir ton fırın kebabı gömmek zorunda kalırız demedi deme KPSS'de kardeşim Konya'ya geliyor sonrasında biz muhakkak fırın kebabı gömeriz, seni de orada görmek isteriz
Konu büyürse yemegi ismarlayacaklar düşünsün
-
-
Tamam ne zaman buluşuyoruz üstatlar gün belirleyelim
Caymak yok sonra ama @genclerbirlikli hic sesin cikmiyo ama kacisin yok . Trene atlar gelirsin -
@möözun bak Ankara'da bırakmıştım. Bak işin o kısmını hesaba katmadım, SBF olayı bitmiş olması gerek, ee tabi o bitince de Ankara konusu meslekle yeninden dönüş anlamına geliyor
-
Üç ilde iddialı olduğumu söyleyeyim dostlar. İzmir - Ankara - Konya Nerede ne yenir, ne gömülür olabildiğince bildiğimi düşünebilirsiniz.
-
@paretowilfredo tam onu diyecektim ( patronluk ve küllük dışında ).
kardeşimi bırakırsam valla Allah günah yazar -
@shady1 tren mi ne treni, tren ne arar la angarada
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 tren mi ne treni, tren ne arar la angarada
bin kez geldiğim tren yüksek hizli tren
-
@antimülakat evet farkettim orada bıraktığını ama çoook şey değişti o zamandan beri. Mesela o kadar şey değişti ki artık öğrenci değil işsizim
-
@shady1 Bu Ankara'nın dışarlıklıları hızlı tren sadece Eskişehir'e gidiyor sanıyor sanırım @genclerbirlikli
-
Googledan firin kebabi tarifi baktim
-
70'lerden 90'lara kolay gelmedik. Çok yol kat ettik, yedik ama yediğimizi inkar etmedik. Yedirmeyi, içirmeyi örfümüz adetimiz bildik. Biz de misafir gelen aç gelmiştir, yemese de yedirilir bu da böyle biline. Hadi şimdi kılıç kuşananın, at binenindir :((( Dora büyük börü, dora şahlan bakalım dört nala !
-
70'lerden 90'lara kolay gelmedik. Çok yol kat ettik, yedik ama yediğimizi inkar etmedik. Yedirmeyi, içirmeyi örfümüz adetimiz bildik. Biz de misafir gelen aç gelmiştir, yemese de yedirilir bu da böyle biline. Hadi şimdi kılıç kuşananın, at binenindir :((( Dora büyük börü, dora şahlan bakalım dört nala !
Üstadin cümleler şahane
Tamam da gün belirlemedik 🤨
-
@antimülakat Eyyy Tuğ kaldıranla Bilge Kağan!
Üstte mavi gök çökmedikçe!
Altta yağız yer delinmedikçe!
Senin ilini ve töreni kim bozabilir!?
Gök girsin Kızıl çıksın!tamam sakinim.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@antimülakat Eyyy Tuğ kaldıranla Bilge Kağan!
Üstte mavi gök çökmedikçe!
Altta yağız yer delinmedikçe!
Senin ilini ve töreni kim bozabilir!
Gök girsin Kızıl çıksın!tamam sakinim.
Yemek yiyelim dedik konu nerelere geldi savaş çikacak
-
@paretowilfredo @Shady1 hangi tren doğu ekspresi mi