Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
Üniversiteyi kazanan ögrencilerinin listesini "gurur tablomuz" diye asan dersaneler vardı.onun gibi olmuş
Umarım bu liste uzar gider, bizler de dahil oluruz
Tek yorgunluk atananların sayısının fazla olması yüzünden listeyi hazırlamanın yorgunluğu olsun.ne tatlı bi yorgunluk. -
@buseneatanıyorum kesinlikle aynı espiriyi TY Admin Watsup grubunda dostlara yaptım. Hatta isimleri yazarak böyle bir listeyi resim olarak sağ tarafa reklam olarak yapıştırmak gerek. Gurur Tablomuz güzel geyik! Sanki dershanecilik mantığına eleştirel tavrımıza da yakışır bir hareket olur.
-
Girmek istediğim listeler
- Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Asil Liste
- Gelir Uzman Yardımcılığı Asil Liste
- Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
@rybczynski2 üçüncü seçenek için Önemli yerlerde tanıdıklarım var torpil yaptırabilirim
-
@antimülakat forumda da mı torpil, bize de mi iskender
-
Keşke ülkemizde eğitim planlamasi olsaydi da bu kadar mezun olmasaydi. Yüz binlerce insan kuş kadar kadroya girmek icin bu kadar uğraşmasaydı.
Forumda ülkenin genç beyinleri belirsizlik ortaminda birbirlerine düşmeseydi herkes devlete hizmet etse faydalı olsaydi. Masalarda , odalarda bu insanlarin ömrü bitmeseydi
-
@antimülakat antitorpil hocam lütfen
-
@Antimülakat dostum guy ve sgk listelerini toplamaya kalkarsan içinden çıkamazsın çok basarili ty üyesi var
-
@shady1 bunu yaparsa yine TY yapar diyorum
-
@antimülakat hocam alttaki iletilerde benim ve diğer arkadaşların yazdığı isimleri de eklesen tadından yenmez
-
@genclerbirlikli öyle bir liste olacak ki, kimler kimler yer alacak. Pazar magazine bile satabilirsin o listeyi, ünlülerden daha fazla reyting toplar. Alacakaranlıgin üzerimize çöktüğü, güneşin gözlerimizi acittigi saatleri bekleyin!
-
@antimülakat ahahah heyecanla bekliyoruz
-
@genclerbirlikli daha doğrusu şu maç bir bitsin ne maç oluyor bir bilsen. Efsane efsane!
-
@antimülakat izliyorum tv açık, o golü veren hakeme de laflar hazırladım. Adamın üstüne bindi resmen...
-
@genclerbirlikli şuraya bir adet daha denetmen iliştirmenizi rica edeceğim @FreeBoY
-
@möözun hahaha efendim utandırıyorsunuz beni:)
-
@möözun o işe turkcell aman @Antimülakat bakıyor
-
Valla TY keşke kamu kurumu olsa nereden bir denetçi gelse her yerde bir tanıdığa denk gelip yırtarız. Bizi kimse denetimle korkutamaz, mevzuatsal sıkıntımızda olmaz, bir sürü uzman var tanıdık onu da hazırlarız.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
Valla TY keşke kamu kurumu olsa nereden bir denetçi gelse her yerde bir tanıdığa denk gelip yırtarız. Bizi kimse denetimle korkutamaz, mevzuatsal sıkıntımızda olmaz, bir sürü uzman var tanıdık onu da hazırlarız.
Oooo @FreeBoY freeboy
-
bu sayfa iyi oldu her sayfamızda gerginlik var burada takılacam artık:)