Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
@kai-hitwatari o zaman 9.promosyona bir kaç ekleme de ben yapayım @Eşref-i-Mahlukat @Çekonomist
Inanmaktan, umut etmekten asla vazgecmeyin. Bir gün hayalleriniz gerçek olacak... Rabbim yardımcınız olsun ve en kısa sürede güzel haberlerinizi alalım inşallah.
-
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim. İnşaAllah emek veren herkes gönlünün istediği kuruma yerleşir ve huzurlu bir şekilde görevini eda eder.
-
Liste güncellenmeye devam ediyor arkadaşlar. Maşallah her yeri kazanan dostlarımız olmuş. Epey uğraştırdığı ve kimilerini yazdığı yorumlardan bulmaya çalıştığım için tamamen listeyi bitirmek kolay olmuyor!
-
3.5 yilin ardindan son anda yedekden de olsa sonunda guy ️ Allah emek veren herkese nasip etsin
-
@gmsmustafa hayırlı uğurlu olsun. Umarım istediğiniz il'i kazanmışsınızdır, rahat bir nefes almanın tadını çıkarın.
-
Çileli PRO, 9. Dönem SGDY, henüz atanamamış arkadaşlarımıza da en kısa sürede bu listede görmek isteriz
-
Şu başlığa bakınca, "ulan herkes bir şekilde yolunu buluyor bir biz kaldık iyi mi diyesim geliyor itiraf ediyorum neyse..yakında.. çok yakında inşallah..
-
@davetsiz hislerime tercüman oldunuz
-
ben, yani 'bıdı bıdı' da guy
-
@davetsiz seninde adın yazılacak yakında buralara
-
@aliveli inşallah kardesim. Sagol
-
@Antimülakat İpForum ne olaki?
-
@onuktekin vallahi bilişimci arkadaşımıza bir kaç saat önce bende aynı şeyi sordum. İp - ne arar la forumda diyesi geliyor insanın?
-
@Antimülakat maşallah bürokrasi artık TY'den geçerek oluşuyor gibi liste tamamlanmadan bile bu kadar işim var. Bir siyasi parti mi kursanız diye düşünmedim değil, @paretowilfredo @Agor ???
-
Ben yeni uyelerdenim. Sgk denetmen yrd. Ama henuz atama yazim gelmedi.
-
Ben de kazandım. Evin salonunu
-
@sınavsayar bu ülkede çok insana kah şaka olarak kah gerçek çok kurulan bir cümledir. Parti kur oy verelim başkan, reis, usta... Biz siyasi parti kurarsak insanlara Tercihini Yap! diyemeyiz hocam. Hayatı bir taraftan savunurken diğer yönleri gösterme ya da önerme şansı kalmaz insanın.
-
kaldırım mühendisliği a.ş. müfettiş yardımcılığı
-
@james-buchanan senin adını üste yazacağım haberin olsun. Elini çabuk tut.
-
benimde ismim olsun şurada nolur yani