Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
Bi de şuraya çiçeği burnunda bir vmy ekleyip derse geçiyorum. Dualarınızı bekliyorum, iyi geceler
@fiscaldrag -
Şevkle takip edilecek başlık. Bu liste sayfalarca uzaaar gider inşallah ️
-
Peki TY forumundan da emekli olabilecek miyiz? Ek göstergemizin düzeltilmesini yetkililerden talep ediyorum.
-
@buseneatanıyorum bize de en hayırlı zamanda bu listeye girmek nasip olcak inşallah minnoşumm️
-
@1umut bin kere amin sen kalp ben
-
Çok yerinde ve umut verici bir başlık olmuş. Yeni hazırlanmaya başlayan arkadaşlar için motivasyon kaynağı olacaktır. İlerleyen on yıllarda bakarsınız aramızdan daire başkanı, genel müdür hatta ve hatta kabineye bakan bile çıkabilir.
-
@karakalpaklı kaymakam maaşları az diyorlardı da inanmıyordum
-
@möözun Canımsın İnşallah daha güzelleri sana ve diğer emek veren kardeşlerimize olsun
-
Zamanı gelince inşallah bizde ekleriz kendimizi
-
Herkes atanmis bir tek ben kalmisim gibi
-
Cb onayı ile atanmayı bekleyen vmy
-
Sgk denetmen yard.
-
Evet nerede kimde kalmıştık? Birden başlasam iyi olacak! Yeni sekmeleri açmaya başlayayım!
-
Bir de planlama uzman yardımcısı ekleyelim o vakit henüz başlayamasakta..:) Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar...
-
Yeniler bilmez bizi eskiler tanır falan : )))
SGK Denetmen Yardımcılığı 8.Dönem -
Arkadaşlar hepsini sıra ile düzenliyoruz. Umarım ulaşabildiğimiz herkesin nickini listede görürüz.
-
Listede hiç mali hizmetler uzman yrdcısı görmedim o zaman ben kendimi yazayım
-
Allah'ım su başlığa baktim da gozum gönlüm açıldı Allah herkese nasip etsin kazanan arkadaşlara da Allah hayirli uğurlu etsin guzel insanlar mesleğinizi layıkıyla yapmak nasip olsun hepinize
-
İnşallah ben de Merkez bankası uzman yardımcısı olarak bu listede yer alabilirim. Ne mutlu atanan arkadaşlara
-
@poisson hahaha posisson hic değişmiyor. O zaman sgk 9 prodan atanmis bir kac dostumuza ben de bi laf atayım
@Gök-Kız @maricinal @meçhulasker @mağdurumAtanamayan, sinav bekleyen dostlarimiz da insallah en kisa zamanda lisetede kendilerine bulacaklar.