YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@dnd Kardeşim iki tane soru da kendin yazıp çözseydin maşallah
-
Gorunen o ki standart sapma yok ise ki yok gibi gozukuyor. Tum Turkiye el ele mulakata gidiyoruz. Ayni puani alan bir ton kisi olacak..1500 kisi 5dklik mulakat yaparlar artik. YSK bizimle egleneyor.
-
75 de bnden
-
Sayıştay için de sadece doğrular dikkate alındı ve puanlarda katsayı etkili oldu. Bu sunav için neye dayanarak standart sapma olmayacak diyorsunuz onu anlamadım.
-
@hamidiye biz birşeye dayanmıyoruz yapılan açıklamaya göre her soru bir puan ve son adayla aynı puanı alan adayların mülakata kalacağı yazıyor klavuzu okusanız ah keşke bi
-
Aciklandi mi arkadaslar
-
@kamuguy geç kaldın kardeşim be sınavdan çıktığımızda çoktan açıklanmıştı günaydın
-
@gencbiraday nerden giriliyo ben bankada calisiyorum da
-
@hamidiye, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Sayıştay için de sadece doğrular dikkate alındı ve puanlarda katsayı etkili oldu. Bu sunav için neye dayanarak standart sapma olmayacak diyorsunuz onu anlamadım.
Az önce ösym çağrı merkezini aradım ve standart sapma yok hesaplamayacak dedi bana nasıl olacak sıralama şimdi bekleyip göreceğiz.
-
@kamuguy 27 Eylül ösym sitesinden öğrenebilirsin sonucunu
-
@rhadamanthus kaymakamlik sinavindan cikinca onada gireyim dedim ama belki bes alti soru oynar kafam bi dunyaydi cunku verdigim cvplari hatirlamiyorum insallah yapmisimdir
-
@dnd, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@rhadamanthus kaymakamlik sinavindan cikinca onada gireyim dedim ama belki bes alti soru oynar kafam bi dunyaydi cunku verdigim cvplari hatirlamiyorum insallah yapmisimdir
Şimdi siz kaymakamlık sınavına hazırlandınız YSK’da olup kaymakamlıkta olan kanunlara hiç çalışmadınız ve kaymakamlığa gelmişken birde YSK’ya gireyim diyerek sınava girdiniz şuan da 98 net bekliyorsunuz doğru mu?
-
@serty66 şöyle insanlara cevap verip tekrar mesaj atmalarına sebep olmayın bırakın onlar 98 netiyle birlikte hayal dünyalarında mutlu mesut yaşasınlar lütfen
-
Bu ne ya herkes yüksek yapmış 83 ün altına inmez böyle giderse.
-
@serty66, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@dnd, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Şimdi siz kaymakamlık sınavına hazırlandınız YSK’da olup kaymakamlıkta olan kanunlara hiç çalışmadınız ve kaymakamlığa gelmişken birde YSK’ya gireyim diyerek sınava girdiniz şuan da 98 net bekliyorsunuz doğru mu?
YSK’de olup kaymakamlıkta olmayan... olacak yukarısı.
-
@gencbiraday, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serty66 şöyle insanlara cevap verip tekrar mesaj atmalarına sebep olmayın bırakın onlar 98 netiyle birlikte hayal dünyalarında mutlu mesut yaşasınlar lütfen
Yok zaten ciddiye almıyorum, yazdığımdan anlamışsınızdır, kaymakamlık sınavına hazırlanınca kendilerini uzay mühendisi gibi gören bazı kimseleri ciddiye almakta pek akıllıca olmaz zaten. Yani kaymakamlık sınavının müfredatını bilmesek, her iki sınava giren yakınlarımızın netlerini bilmesek neyse de bunları bildikten sonra halen trollük yapmaya çalışanları görmek üzüyor beni. Ben burada notunu paylaşayım diye dün bi GUY arkadaşla görüştüm, her iki sınava da girmişti ve kaymakamlık sınavına uzun zamandır hazırlanıyordu. “Kaymakamlıktan 70 net civarı bekliyorum ama YSK’ye hazırlanmıştım bi 10-15 gün çalışsam yapabilirdim.” dedi. Netini bile söylemek istemedi!
Geçen birisi de çıkmış, kaymakamlıktan sonra 1-2 saat baktım 89 bekliyorum diyor. Sizler bence bu meslekleri boşverin, Yetenek Sizsiniz’e katılın -hani sahneye çıkacağınız gün 1-2 gün stand-up programınıza baksanız yeter”- çok rahat turu geçersiniz.
-
Arkadaşlar forumda puanı kötü olan çoğu arkadaşımız puanını söyleyemiyor yazanların çoğu iyi puan bekleyenler o yüzden panik yapmayın bence , tahminimce bu Sınav 78-79 gibi bir puanla kapatır 90 üstü kapatır diyenlere sadece saygı duyun ağzı olan konuşuyor
-
@serty66, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@gencbiraday, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Yok zaten ciddiye almıyorum, yazdığımdan anlamışsınızdır, kaymakamlık sınavına hazırlanınca kendilerini uzay mühendisi gibi gören bazı kimseleri ciddiye almakta pek akıllıca olmaz zaten. Yani kaymakamlık sınavının müfredatını bilmesek, her iki sınava giren yakınlarımızın netlerini bilmesek neyse de bunları bildikten sonra halen trollük yapmaya çalışanları görmek üzüyor beni. Ben burada notunu paylaşayım diye dün bi GUY arkadaşla görüştüm, her iki sınava da girmişti ve kaymakamlık sınavına uzun zamandır hazırlanıyordu. “Kaymakamlıktan 70 net civarı bekliyorum ama YSK’ye hazırlanmıştım bi 10-15 gün çalışsam yapabilirdim.” dedi. Netini bile söylemek istemedi!
Geçen birisi de çıkmış, kaymakamlıktan sonra 1-2 saat baktım 89 bekliyorum diyor. Sizler bence bu meslekleri boşverin, Yetenek Sizsiniz’e katılın -hani sahneye çıkacağınız gün 1-2 gün stand-up programınıza baksanız yeter”- çok rahat turu geçersiniz.
1-2 saat, yazacaktım, sonda.
-
@serty66 KPSS de Türkiye 117. Ci olan arkadaşım kaymakamlık çalıştı Ysk ya ciddi bir şekilde hazırlanmadı ve 70 civarı bekliyor , kısacası ne kadar kolay olursa olsun Ysk kanunu çalışan adamların çoğu kaymakamlık sınavına hazırlanmadı , kaymakamlık hazırlananlar ise bi gireyim diye Ysk ya girdi , tarihten 20 soru Türkçeden 10 soru olması fire verme ihtimalini arttırdı , 875. Kişi alınıyor arkadaşlar süpriz olursa 80 le kapatır en fazla
-
@gencbiraday Aynen katılıyorum, 80 olursa sürpriz olur, benim de KPSS puanım 83,54 ama Tarih ve Matematik’te zorlandığım sorular vardı...