YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Liselere bile vermişler benimki gazi uni
-
Beşevlerden Yıldırım Beyazıt'ın Batı Kampüsüne nasıl giderim arkadaşlar bilgisi olan var mı?
-
Şehit mehmet karakaşoğlu meslek teknik anadolu lisesi inşallah kolayca bulunur
-
@hukuksever benim de orasi konuma gore aştiden tek arabayla gidiliyir
-
Ankara Atatürk lisesi / sıhhiye nasıl gidilir ?
-
@zeyno5454, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Liselere bile vermişler benimki gazi uni
Gazi Hukuk Fakültesi benim de
-
Bu sınavın birkaç Büyükşehir Belediyesine yayılması gerekiyor bence. Fırsatta eşitlik açısından bu şart.
-
Abdürrahim Karakoç Anadolu lisesi Keçiören yakın mıdır dostlar Ankara'nın A'sını bilmiyorum
-
@north-remembers nerden yakın mıdır? Yardımcı olmaya çalışalım.
-
@aliveli otogardan metro ile kızılaya oradan otobüsle gidecekmişim hocam teşekkür ederim yardım aldım
-
@north-remembers kolay gelsin.
-
@aliveli sağ olun.
-
Facebook ta 14 bin kişi başvurmuş diye okudum görmeyenler vardır yazıyım dedim
-
@gmzankr066 yapmayın ya... 14.000 kişi çok fazla... Bunun min 4000'ini gerçek anlamda hazır olarak başvurmakta, 1000'ini kaymakamlıktan gelecek olan, idaresi-anayasası sağlam adaylar olacaktır, kalan ortalama 9000 kişi ise hem herhangi bir puan kıstası olmadan başvuranlardan hem de girmek için girenlerden oluşmakta kanaatimce. Neye yarar ki bu bilgiler kaymakamlığa giren adaylar girmemiş olsalardı şans artardı zira sırf kaymakamlık için kpssye dahi tenezzül etmeyip 13 aydır kaymakamlık müfredatı çalışanlar var çevremde, bu da ysk'da baya işlerine yarayacaktır.
-
gordüüüm kadarıylaa sınav yerı konusunda baya dagılım olmus neden sadece bı yerde gırmıyoruz ?
-
@lucasinemmisi bir kpssye tenezzul etmeyip 13 ay kaymakamliga kasip isin sonunda YSKya girecekse o kisi once bir durup hayati , kendini bir sorgulasin.."hacit bi dk ben ne yapiyorum ya?" diye
Onun disinda zannetmiyorum ki 14 bin olsun..evet kaymakamliktan gelenler hem puan sisirme yapacaklardir hem de sayiyi arttiracaklardir ama 14bin abarti bir rakam. Resmi rakamsa -ki hic sanmiyorum- o zaman cok sasisirim. Oyle ise de haklisin 4000 kisi anca ciddi YSK sinavina hedefli ve hazirdir.
-
Cehaletimi mazur görün: MV seçim kanununda şöyle bir ifadeye sizler de rasgeldiniz mi? "Kesin aday listeleri, YSK'ca yayımlandıktan sonra, seçimden 1 gün evvel saat 17'ye kadar olan sürede, listedeki adayın ölmesi veya çekilmesi halinde yerine başka biri eklenmez." Tuhaf geldi de ben mi yanlış anladım acaba? Size zahmet bi bakıverin.
-
Bir sorum daha olacak aşırı yoğun çalışan, çok değerli adaylar, üstte bir yorumda sanki her soru eşit puana sahipmiş gibi bir yoruma denk geldim de gerçekten öyle mi sizce de? Madem öyle soru dağılımına göre gk gy bilen bir su urunleri mezunu, bir hukukçudan daha fazla şanslı gibi zira turkce, matematik, tarih baya soru var :).
-
@laibsonayipsin hocam turkce matematik tarih bilen su urunleri mezunu sinava giremiyor.
Biz de sinava girebiliyoruz ama alan mevzuatina calismaktan gy gk de patliyoruz. Yani adamlar sistemi kurmus biri varsa digeri patlar kafasi -
@foucault giremediklerini ben de biliyorum da orada amaç ironi yapip vaziyeti dile getirmekti bol kahkaha atan değerli aday peki sence de hepsi esit puanli mi?