YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Size gulmeden sayin alingan mudur adayi. Halimize guldum. Neyse, bence dogru uzerinden siralayacaklardir.
Sayistay sinavi yanlis hatirlamiyorsam 90 soru uzerinden ama 100 puanda endeksleniyor ve yanlis dogruyu goturmuyor. Bu sinavda da yanlis dogruyu goturmuyor ve 100 soru var. 100 puan uzerinden ise her soru bir puan olur.
Eyyorlamam bu kadar. Guzel calismalar
-
@foucault sagol, aiit ile idareyi ayni sepette eriten sisteme giydiren adam. sana da basarilar.
-
Adayların
doğru cevap sayıları toplanarak 100 tam puan üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır.
Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı
bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılacaktır. 100 tam puan üzerinden 70 puan kast ediliyor ama kılavuzda her soru aynı değerde bence. -
-
@i̇ktisadiajan teşekkürler
-
Arkadaşlar mahalli idareler için kpss idare hukukundaki mahalli idareler bölümü yeterli olur mu ?
-
gk gy için not atabılıcek olan varmı arkadaslarr turkçede farklı konuşar var sanırım dil grubları falann yardmcı olurmusunızz
-
@north-remembers rica ederim
-
Yanlis dogruyu goturuyor mu arkadaslar. Ilan metninde ner de yaziyor bu konu
-
@kamuguy, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Yanlis dogruyu goturuyor mu arkadaslar. Ilan metninde ner de yaziyor bu konu
Götürmüyor sadece doğru cevaplar dikkate alınıyor
-
atatürk ilke ve inkilap tarihi kısmı çağdaş türk ve dünya tarihini de kapsıyor mu arkadaşlar ?
-
@yigido89 2 sayfa geriye giderseniz bulabilirsiniz
-
@aslan-reyiz cok sagolun hocam
-
@north-remembers çağdaşa kadar ifadesi inkilap tarihinin sonunu oluşturuyor yani teşekkürler.
-
İşletme bölümü mezunu sınava girebiliyormu arkadaslar
-
Tüm konuları bitirdim. Hazırım diyen var mı
-
Eşyalarınızı ne yapacaksınız arkadaşlar? Emanet olur mu sizce?
-
@mminervaa
Sınav yeriniz nerde bu ona göre değişir. -
@buseneatanıyorum gazi üniversitesi edebiyat fakültesi
-
@mminervaa
Etrafında bir sürü emanet alan büfe var, hatta araç getirip emanet alanlar da var. Onlara verebilirsiniz.