YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@corleone neden ?
-
Ula seçim müdürü de noliyyyy a grubu kadro mu bu, özlük hakları nedir, taşra uzman yrd ile aynı mıdır?
-
anladığım kadarıyla maaşı adalet tazminatı ile falan merkez uzmanyardmcılığı kadar, sık sık yerdeğiştirme oluyor, mezunlardan yazılı ve sözlü sınav ile alım yapıyor. bunlara bakınca bana uzaktan a kadro gibi gelmişti tam bilemiyorum biri aydınlatırsa cok sevinirim.
Bir de anlamadığım şey şu; bir yerde yeteri kadar var diyelim sen eş durumundan oraya atandın ne oluyor o durumda zaten var bir seçim hakimine sordum orada müdür varsa sonradan atanan müdür yardımcısı gibi çalısıyor, ama aynı kadro dedi:)) çok saçma değil mi
şu işi bilen biri anlatabilir mi rica etsem, bosyere basvurmayalım -
@qrats tek bildiğimiz 4, 5 yılda bir rotasyon oluyor. Google de seçim müdürü diye arattım hep rotasyon haberleri var.
-
@byteks1 benim de bildiğim şey; seçimde çalışan 10 yıllık memurlar sınavla müdür oluyordu simdi bizi direk alıp onlara amir yaparlarsa bizi de iş bilmiyor diye beğenmezler tek yorumum bu
-
@qrats 22 yaşında adam kaymakam,hakim,savcı oluyor da seçim müdürü niye olmasın
Şu sınav klavuzu yayınlansa da önümüzü görseydik.Daha sınavın olacağı bile belli değil 2 gündür herkes bir şeyler tahmin ediyor
-
@byteks1 doğrudur tabi ama hani orada alışılagelmiş birşey varsa ve ilk kez böyle bir alım olacaksa, seçim memurları açısından da böyle değerlendirilebilir diye düşündüm️ hayırlısı olsun, bekleyip görelim.
-
@qrats eş durumundan tayini ben de merak ediyorum acaba nasıl oluyor
-
Arkadaşlar bi kadronun maaşının ya da imkanlarının iyi olması onu a kadro yapmıyor ki:) a kadrolar müfettiş uzman vs. Yani müdürler normalde memurlardan yükselenler oluyordu. Heralde ilk defa bi müdürlük ilanı açıldı. bu kadroya a grubu demek dogru olmaz, ama iyi bir is. Sekle cok takilmamak lazim:)
-
@yasaklı hocam kpss şartı ysk yönetmeliğinde var ama yönetmelik şubat 2018 tarihinde çıktığı için bu sınav için kpss şartı koymamışlar diye düşünüyorum.
-
YÜKSEK SEÇİM KURULU MEMUR SINAV, ATAMA, YER DEĞİŞTİRME VE NAKİL YÖNETMELİĞİ 18 subat 2018'de resmi gazetede yayımlanmış ilk defa dışarıdan memur alacaklar sanırım.
-
@corleone kpssyi yapamayan burdaki dersleri nasil yapacak acaba o da baska konu:)
-
@fc-real-gdp evet aynen ilk kez açıktan atama yapılacak bir kadro hersey kılavuzda belli olcak bekleyelim biraz daha
-
@noyanna sence kpss ile buradaki soru dağılımı aynı şey mi direk kanunlar çıkacak gerçi bir ton değişiklik oldu.
-
A grubu kadrolar 657 de sayılı arkadaşlar oraya bakabilirsiniz a grubu olup olmadığı için
-
@north-remembers Anayasa idare ceza medeni mikro makro maliye vergi daha ne olsun hocam:)
-
Kpss harıcı derslerı nerden calısıcaz arkadaşlar
-
@tobıntax kanundan hocam.
-
Arkadaşlar müdür olduktan sonra kariyer yolu var mı? Ben bir şey bulamadım. Müdür olan sonradan ne olabiliyor?
-
Rotasyon yeni geldi kuruma sanırım. Bazı haberlerde 20 30 senelik seçim müdürleri olduğunu okumuştum. Maaşı güzel ama kariyer imkanı nasıl muamma.