YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaslar maas konusu belki beklenilen kadar olmayabilir. Sonradan hayal kirikligi olmasin. Cunku 5bin diye soylenen rakam kidemli mudurlerin maaslari galiba. Ilk giriste 4bin filan olabilir. Hani sonradan hayal kirikligi olmasin die soyluyorum. Ben kendimi guy maasina gore hazirladim, ustu olursa ne mutlu:)
-
@veblenist, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar müdür olduktan sonra kariyer yolu var mı? Ben bir şey bulamadım. Müdür olan sonradan ne olabiliyor?
Hocam benim bildigim ysk da mudurlukten sonra emekli mudur oluyosun:)) baska yukselme imkani yok. Ama rahat otesi rahat bi mudurluk:))
-
@yusufum şube müdürü, daire başkanı olarak ilerleme olmuyor mu?
-
@1umut hocam kıdem kademesi 1/1 olan alır ancak o 5000 tlyi 20 küsür senelik çalışanlar. Guy maaşıyla hemen hemen aynı 9/1 yeni başlayanlar yükselme durumu da yok ayrıca katipten farksız bir meslek.
İnanmak istemeyenler memur maaş hesaplama robotundan yeni başlayan her kamu görevlisi için maaşa bakabilirler, seçim müdürlüğü de ayrı bir başlık altında var zaten. Önceden lise mezunu olmak yeterliyken son zamanlarda alımlar hep kurum içi katillerden gerçekleştiriliyor, şimdi ise ilk defa dışarıdan alımı var hayırlısı bakalım. -
@casanova kurum içi katil neyki acaba katip diyecektim öyle düzeltmiş
-
@veblenist bildigim kadariyla olmuyor hocam. Adliye yazi isleri mudurleri ile secim mudurlerinin mudurlukten baska yukselme sansi yok:))
-
@yusufum, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@veblenist bildigim kadariyla olmuyor hocam. Adliye yazi isleri mudurleri ile secim mudurlerinin mudurlukten baska yukselme sansi yok:))
Bu mudurlerde katiplikten mudurluge yukseliyor zaten. Ilk defa kurum disindan alinan mudur goruyorum:)) cok havali baslayacaz ise...
-
@casanova evet hocam arkadasim da arastirdi 25yillik secim mudurleri aliyormus 5bin kusur, o yuzden kendimi guya alistirmistim. Ustune ne gelirse sevinecektim. Gelmezse de ne yapalim:( o da iyi Yeterki olsun:)
-
@1umut aynen hocam guyun artısı rotasyon yok burda rotasyona taabisin ve hep olduğun yerde sekip duracaksın işte de bir kapı sonuçta çok ayrı kanun ve gereğinden fazla genel kültür genel yetenek istemesi sıkışık sınav takviminde durumu zora sokuyor yalnız.
-
@1umut hocam hem müdür olacağız hem guy maaşı alacağız ne anladık o işten
-
@fc-real-gdp hocam adi müdür işlevi katip işte farkı bu anlayacağınız zaten katipler oluyordu bu zamana kadar ha ortamlarda sordukları zaman müdürüm dersiniz tek o kadar işte havanız olur ama maliyede uzmanım demesi de şekil birşey bayramlarda gelen teyzelere :))
-
@fc-real-gdp valla hocam bilemiyorum:) keske daha yuksek olsa. Ama bana baslangic icin o miktarlar cok uç geliyor
-
@1umut ilk maaşımı alıp istifamı veririm öyleyse
-
@fc-real-gdp insallah ilk maasi alabilcek duruma geliriz hocam:)
-
Emin olmak için soruyorum: Giriş maaşı ne kadar?
-
@noyanna haklısın hocam
-
@veblenist hocam bunun net cevabını atamadan sonra öğreniriz ancak.
-
@fc-real-gdp merkez uzman kadar var mıdır peki?
-
Dereceye göre değişiyor arkadaşlar maaşlar. 4600 ile 5700 arasında bişey. Tabi bu alımla girecek olanlar enflansyon zammı filanda alacaktır. Tazminatları filanda vardır tahminimce.. Normal müdür statüsünde değil ysk müdürleri. Adli tazminatlar alıyolar. Normal müdürlerden 400 500 lira kadar fazla maaş alıyolar
-
Bu ilan da mi yaramadı :))