YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@buseneatanıyorum emanet alan muhakkak olur mu hocam ya başka bir alternatifim yok çünkü bu ihtimale güveneceğim
-
@mminervaa alırlar hiç merak etmeyin, rahat olun
-
@buseneatanıyorum çok teşekkür ederim
-
arkdaşlar bu sabah 8 gibi kaymakamlık sınavı için istanbul beylikdüzünden çıkıp ankaraya gidecm inşallah gelmek isteyen arkdaş varsa araç da yer var yol üstünden uygun bir yerden alabilirim. isteyen arkadaşlar mesaj gönderebilir iyi geceler sınavda başarılar.
-
Arkadaşlar aranızda özet kanun notları olan var mı.
-
Ilk defa basvurdugum bi sinava girmeyecegim:(
Yarin icin tum girecek arkadaslara basarilar. Bakalim gökceada kimin olcak:) -
@1umut aaa hocam gerçekten mi üzüldüm ya
-
@north-remembers hocam o kadar yorgunum ki. Ve bide calisamadigim sinavlara gitmek üzüyor artik. Uzulmemek icin yarin gitmemeyi tercih edicem. Bakalim umarim gonlunuzdeki il-ilce ile mudur olmak nasip olur size
-
@1umut nasip hocam sizin için de hayırlısı olsun inşallah daha güzel yerler sizin olsun benim gönlüm Bayburt merkez keşke olsa
-
@north-remembers bayburtun nesi meshur hemen arastircam. Sonra löp lop ne yuvarlayalim basliginda konusuruz bu konuyu:D basarilar hocam
-
@1umut ahahaha süpersiniz hocam araştırın konuşalım tabii o grup çok komik Ketemiz meşhurdur bir kere içli olacak tereyağlı ımm teşekkür ederim sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar.
-
Herkese geçmiş olsun .sınav nasıldı arkadaşlar?
-
Arkadaslar sonuclar ne zmana kadar aciklanir acaba?
-
27sinde aciklanacak hocam. Herkese gecmis olsun. Gule oynaya bir sinavdi.
-
Ortalama kaç yapan alır beyler? Kolay olur diye düşünüyordum ama pek öyle olmadı tabi sıkı hazırlanan yapardı.
-
Valla 875 kisi 90 ustu kapatir hocam.92 93 olur heralde.. .oyle gozukuyor..hayirlisi hakkimizda..
-
@foucault 90 üstümu hocam naptin ya
-
Bir de 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu götürmuyor mu sınav öncesi kafamı karıştırdılar okul önünde bekleyenler?
-
@mzeytci hocam benim sahsi gorusum tabi kimsenin moralini beklentisini etkilemek istemem millet yazdikca ortaya cikar. Umarim duser daha.
-
@corleone kitapçığın arkasında sadece dogrular dikkate aliniyor yaziyor yani yanlışlar doğruyu götürmüyor