TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

YSK seçim müdürü alımı 2018

KPSS B
    ysk seçim müdürü alımı
    379
    5367
    2075310
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      MULKİ Yasaklı @idyah Son düzenleyen:

@idyah muhtemelen öyle olmuştur 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • I
        idyah Son düzenleyen:

Bırakın sınavı falan septik olduk çıktık yemin ederim şüphe duymadığım şey kalmadı şu sınava girdiğimden beri her ihtimali hesaplamaktan yoruldum. Kazandın hadi mülakata deseler kafama bi huni takıp kendimi salcam o mülakat odasına o dereceye geldim.

Homo homini lupus !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • A
          Aslan Reyiz Son düzenleyen: paretowilfredo

Kaimimakam ysk soru bankası kitabınının yazarının 91 doğrusu var belki diğer yazanlar güvenilmez ama 93-95-98 vs var mı bilinmez

I M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • I
            idyah @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz işte hocam kanuna hakim hoca bile gk gy den kaçırıyor ya da maliye iktisat yapamıyor. @MULKİ az önce paylaştı 100 alan var yazılı yapılan sınavdan olamaz demiyorum ama ben beklemiyorum bu sınavda

Homo homini lupus !

• M
              MULKİ Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz hocam kaymakamlık mı ysk

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • A
                Aslan Reyiz @MULKİ Son düzenleyen: Antimülakat

@mulki̇, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

@aslan-reyiz hocam kaymakamlık mı ysk

Tahmini bir şeyler söyledi.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • F
                  foucault Son düzenleyen:

Kaymakamlik basliginda hararetli ama bilgilendirici konusmalar mevcut. Kaymakamlik sinavinda 100/soru sayisi = katsayi katsayi×net=puanmis. Kaymakamlikta 4 yanlis bir dogruyu goturuyor. O zaman bu sistemi ysk sinavinda da yapiyorlarsa baya duz 1 soru 1 puan standart sapma yok oluyor. 80 dogru 80 puan oluyor ornegin ama nasi siralayacaklar insanlari. Donduk basa yine....sadece bu durimda bugun arkadasin ortaya attigi skorlar gercek degil tahmindir. Benden bu kadar gercekten bir yere varmiyor.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • A
                    antoniogramsci TİHEK 2018 Son düzenleyen:

Kılavuzda olmayan şeyler, yok sapma yok yüze tamamlama, hem burada hem kaymakamlık başlığında kesin olacakmış gibi anlatıldı ve şimdi iki tarafta da büyük hayalkırıklıkları yaşanıyor.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • I
                      idyah @foucault Son düzenleyen:

@foucault 😄 Hepimizin kafası ortaya atılan bilgilerle o kadar karıştı ki hocam bunu konuştuk daha önce 🙂
                      Bizim ilanda 100 puana tamamlicaz dediler o konu da şüphe yok merak etmeyin oranın sistemiyle bura aynı olmayacak zaten metinlerde farklılık var

Homo homini lupus !

• I
                        idyah @antoniogramsci Son düzenleyen:

@antoniogramsci Hocam bizim ilanda 100 puan yazıyor sapma için de net olmamakla beraber olması gereken,mantıklı olan budur diye konuştuk genel olarak

Homo homini lupus !

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • M
                          MULKİ Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz kaymakamlık sınavında yanlış doğruyu götürmeseydi 84 neti olacaktı iki sınav arasında çok uçurum yok demek ki

• A
                            Aslan Reyiz Son düzenleyen:

(ALINTI) Bugün (perşembe) saat 16:40 itibari ike ysk'nin 10 39 ile biten numarısı aradım ve başvuru sayısını sordum. 13 bin küsür olduğunu söylediler. Rakam net mi diye birkez daha sordum net dediler. Çalışan memur küsüratı bilmediğini söyledi. Bilginize arkadaşlar.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                            • I
                              idyah @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz Garezleri bana herhalde ben de sordum sınav açıklanmadan sayısal verileri paylaşamam dedi 🙂

Homo homini lupus !

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • A
                                Aslan Reyiz @idyah Son düzenleyen:

@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018

@aslan-reyiz Garezleri bana herhalde ben de sordum sınav açıklanmadan sayısal verileri paylaşamam dedi 🙂

Ben cimere sordum ysk ya üst yazı yazıldı demiş ses çıkmadı

• V
                                  Victory Carleone Son düzenleyen:

ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

• P
                                    Pmprofx Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar herkese tekrar merhaba biraz önce dguy sınavı 600 bilmem kaçıncı kişi 83 puanla kapatmış yani ordada bildiğim kadarıyla format ysk ile aynı yanlış doğruyu götürmüyor şimdi o 90 ile kaptacak diyen arkadaşlar bana bi mantıklı açıklama yapsın bakalım sınavların zorluk dereceside hemen hemen aynı kabul edersek 875. Adayın puanı kesinlikle 80 altı olacağı aşikardır bence kaçla kapatacağı konusu artık kapanmalıdır bugğn açıklanan sonuçlardan sonra o 90 la kaotacak diyende bence forumu terketsin

M Ç 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • M
                                      MULKİ Yasaklı @Pmprofx Son düzenleyen:

@pmprofx hocam o bahsettiğin kişiler daha çok ghetto bölgelerde takılırlar böyle kaliteli mekanlara uğramazlar rahat ol 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Ç
                                        çölkaplanı Yasaklı @Pmprofx Son düzenleyen:

@pmprofx 90 la kapatır diyen arkadaş bence şaka yapmıştır. sen baya ciddiye almışşın.
                                        90 la kapatırsa ben bu eğitim sisteminden gurur duyarum :)))))

North remembers P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • North remembers
                                          North remembers @çölkaplanı Son düzenleyen:

@çölkaplanı hocam 56. Sayfaya giderseniz şaka yapmadığını anlayacaksınız arkadaşın 😅

Ç 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • A
                                            antoniogramsci TİHEK 2018 Son düzenleyen:

guyu 2 puanla kaçırdım tutunacak tek dal burası kaldı açıkla şunu ösym açıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 87
                                            • 88
                                            • 268
                                            • 269
                                            • 86 / 269
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti