YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mavkav çok tatlılar ya bu tepkili katipler :)) Sırf bu tavırları bile neden bu alımın gerekli olduğunu gösteriyor.
-
-
@foucault :)) eyvallah hocam bende güldüm bi yandan da üzüldüm ne biliyim öyle işte.
-
@onuktekin sanki onların hakkını gasp etmiş gibi bir tavrı anlayamadım.
-
alım dayanağı KANUNDUR.... bunu sorgulayabilme cür'etini nereden alıyor millet? kanun yapıcı iradeye bu derece tepki koyanın DEVLET MEMURU olabildiğine dahi inanamıyorum... devlet memuru kanun uygulayandır. kanun yapım sürecinde destek ya da tepkilerini koyar kanun koyucu irade de kesin VE NET kararını ortaya koyar ve işlem biter... ötesini sorgulayabilecek birimler ve kişiler bellidir ve sorgu yeri de yargı organlarıdır... işine gelmeyen ve kanun tarafından yetkili ise davasını açsın.... ötesinde her cümle toplumsal barışa düşmanlıktır... bu saçma sapan konuyu her taraf kapatmalıdır... sadece mevcut görevdekiler değil, ayalarda kapatmalıdır.... kim konulursa konuşsun muhatap alınmamalıdır...
-
@refik-soydam çok haklısınız
-
Erzurum'dan tüm samimi ve EGO'su az olan insanlara selamlar
uygunsuz üslup sebebiyle düzenlenmiştir
-
@atauni25 eyv dostum. Sana da selam.
-
Yav işinize bakın diyorum. Sen onları küçümse onlar seni küçümsesin. Böyle bir anlayış ne yazık ki kötü bi durum. Arkadaşlar burada bu şekilde konuşmalar yanlış. Saygılı ve edepli konuşsun insanoğlu
-
@atauni25 haklisin dostum +1
-
@foucault kardeşim bırak bu kelimeyi kullanma.
-
@atauni25 Lan ile başlayıp saygı ile bitiriyorsun.
-
@hamidiye o kelimeyi sürekli görünce artık sinirlendim. Bi egoist hava seziyorum bu forumlarda. Bi kendini beğenmişlik havası var. Anlıyorum da bu kişileri anlamak istememek istiyorum
-
Ya girip bakıyorsun. Herkes bi havalarda bu ne yani arkadaş. Sayfada mantıklı konuşamıyor ki insan. Herkes diğerini nasıl alt ederim davasında. Cidden bu kişiler bilinçaltında ne yaşıyor merak ediyorum. Arkadaş burada kimseye hava atmak işe yaramıyor. Bu şekilde olanlar forumda sürünmeye devam ediyor. İş kovalayın laf değil. Naçizane tavsiyem
-
@Atauni25 DOSTUM, senden bir ricam var sataşmalarını özelde devam ettirirsen sevineceğim.
-
@atauni25 saygı istiyorsan saygı göstereceksin DOSTUM
-
@mavkav Ah kıyamaam hayal dünyasında garipler Daha kamuda hiyerarşiden haberleri yok katip olarak müdüre çektireceklermiş öyle mi? Arkadaşlar mesleğe olur da girerseniz inşallah, böyleleri ile karşılaştığınızda yetkilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız.
Önce devlet terbiyesi öğrensinler, ondan sonra had nedir hiyerarşi onlara öğretir :)) -
Bu arada facebookta birileri böyle bir şey yok ispat edin falan demiş ben şöyle bırakiyim arkadaşlar nasılsa bi gözleri burdadır görsünler kampanyayı;
-
@paretowilfredo Bn snn dostun muyum birader. Sen bni tanımaz etmezsin işine bak
-
@genclerbirlikli sen neyin müdahalesini yapıyorsun birader. İşine bak istersen