YSK seçim müdürü alımı 2018
-
875 kişilik alım sadece açıktan alım yapılacak olan sayı değil bunun içinde ysk personeli olan müdürlük için girmiş olanlarda olacağı için ve yanlış doğruyu götürmediği bir sınavda sınav içeriği mevzuatları okuyan kesin sayı olan 13k aday için yüksek kapatacağını düşüyorum. Benim tahminim standart sapma olup olmayacağını bilemeyerek (ki standart sapma olmazsa guy gibi aynı puanları almış kişileri çağıracaktır) 80-85 arası kapatacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun sevgili arkadaşlar..
-
@kg17 875'e personel dahil değil. 175 kişinin tamamı açıktan alınacak.
-
@atauni25, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Arkadaşlar 75'lerin de umudu olsun. Bu sınav çok rahat bu puanlara düşecek. Demedi demeyin
Dediğin gibi olsa keşke..
-
@atauni25 ysk sinavindaki iktisat ve maliye sorulari bana "komik" bir seviyedeydi. Yani cok zorlasa da sacma olurdu tabii sonucta kurum iktisadi bir kurum degil. Anayasa idare falan da rahatti gerci kaymakamlik haric her sinav da o kisim rahat. Kaymakamlik mevzuatindan calistiysaniz gulerek cozmussunuzdur o kisimlari Sayistayin iktisati da kolaydi bence ama orda muhasebe falan derken ozellikle zaman cok sikinti o sinavda. Yskda saniyorum herkes 1saat bilemedin 45 dk once bitirmistir. Ama tabii kanunlar ne kadar detaydan uzak rahat sorulduysa da calismayan icin yine celdiriciydi sonucta kanun ve sozel net bilgi. Bilirsen yaparsin anca bilemezsen sallarsin.. duser abi duser. Ha ekstrem dusuk kapatmaz ama illaki duser. Bekleyelim kimse uzulmesin. Cok yorduk kendimizi su surecte 1 hafta tatil yapin yahu
-
@sonofanatolia hocam sagolasin forumda iki baslikta da dolar kuru etkisi gibi etki yarattin. Guzel calkalandik..Neyse durulduk simdi biraz
-
@sonofanatolia ysk hiç mantıklı değil 875. Kişi 83 olmaz olamaz olmamalı. kaymakamlık 73 olabilir
-
@beyefendi dguy 83 le kapattı 81 aldım ben 2 saat olmaz olamaz dedim ama oldu hemde orda sapma yoktu 1 doğru 1 puandı yani en düşük yapan 83 doğru yaptı 600 küsür kişi
-
Lütfen şu kaçla kapatır mevzusunu kapatsak ve konuşmasak sayfadan her bildirim geldiğinde elimde değil yine geliyorum buraya. 27 Eylül günü göreceksiniz kaçla kapattığını o zaman yapın şovunuzu derim.
-
@oguzhan06 hocam nerden bılıyım ben.forumun yalancısıyız.acıklandıgında gorucez.
-
Arkadaşlar bu bir süreç puana takılıp kalınmamalı. Dipsiz bi kuyuya atılan bi taş gibi. Herkes kuyunun derinliği hakkında farklı yorumları olabilir bu da çok normaldir. Çünkü herkesin bir amacı, isteği var sonuçta. Herkese iyi hafta sonları.
-
Ya ysk bizi alır ya biz ysk yı
-
@sonofanatolia 120 soru üzerinden 83 değil mi ?
-
@mulki̇ hayır 100 ve bu sınavdan daha zordu
-
@sonofanatolia, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mulki̇ hayır 100 ve bu sınavdan daha zordu
Evet ysk sınavı o kadar kolaydı ki değil 90 ile kapatması 98 ile kapatması bile sürpriz olmaz.
Bu kadar kolay sınav nasıl yaptı ösym şaşkınız hatta........ (!) -
@north-remembers hocam ben ysk ya kolay demedim ikisi arasında bir kıyaslama yaptım o kadar ben iki yıllık emekle dguyu tecrübesiliğimde kaybettim ama ysk mevzuatını yazarak çalıştım bir kere ve yazdığımı iki kere okudum ve 90 aldım sen ikisi arasında kararını ver artık
-
@sonofanatolia Ysk ya girenlerin dguydaki insanlardan daha az kalifiyeli olduğunu düşünüyorum 20 tarih ve Ysk kanunları olması çoğu kişiyi merkez uzmanlık olmasından dolayı dguya ve guya çekti bence sınav 78-79 bandında kapatır
-
@gencbiraday hic belli olmaz hocam bu yil şaşırtıcı bi yil tutar dguy gibi 83 le kapatırsa hic sasirmam cunku bu sapmalı bir sınav emenet ordan 2 3 puan getircek bu da biraz puanı yukarıya taşıyabilir
-
İstanbul'un guyun 81 le kapattığı bir yılda herhangi bir tahminde bulunmayalım bence arkadaşlar Ne yüksek ne düşük.
-
@gencbiraday kardesim oyle deme hem merkez uzmanlik hem ysk kovalayanlar da var :.) Ulkenin durumu belli acilan sinalara girmek milli hobimiz. O senin dedigin kesim her sinavda olan ve calisan kisinin asil hedef rakibi olmayan grup. Ysk icin de yaris belli bir kisi sayisi arasinda geciyor merkez uzmanlikta da kaymakamlikta da..pek ortalamaya etki etmez barajli sinav sonucta. Ama yine ben de senin gibi kapatir diyorum
-
@foucault tabi ki öyle bunlar birer tahmindir herşeyin hayırlısı umarım herkes için çok bariz bir süpriz olmaz sınav sonucu