YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ir06 Ysk'nın 80 üzerinde ''net'' le kapatacağına inanmıyorum eğer puansa bu söylediği 80 üstü puanlama sistemini bilmediğim için yorum yapamam puan konusunda.
Sınavların okunduğunu hocadan bağımsız olarak ben inanıyorum ama tüik'e mi gönderilmiştir sonuçlar geri mi gelmiştir aşamasını bilmiyorum zaten o konuda bilgim yok nasıl okunuyor bu sınavlar..
Geçen sene kaçla kapattığını bilmiş kendi ifadesidir bunu ilk kez duydum itiraz yoksa inanırım. Başka sorunuz var mı hocam? -
@idyah hayır teşekkürler
-
Bu videosu olan hocayı ankaradan tanırım. Puan konusunda söylediklerine inanılmaması gerektiğini söyleyebilirim...
-
Arkadaşlar ben gene genel olarak kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum..
Yaklaşık2 haftadır kaçla kapatır mevzusunda hep olumlu düşündüm fikirlerimi de burda belirttim. Hocanın söylediklerini buraya yazmaktaki amacım hocanın 82 puan demediğini, net değil puandan bahsettiğini, sapma konusundaki yorumunun kaymakamlık sınavına ait olduğunu en azından ysk için böyle bi yorumda olmadığını belirtmekti.
Burdaki arkadaşlar 80 dediğinde nasıl inanmadıysam hoca dedi diye de inanmam bilgi sızdırmış olabilir mi olabilir ama bu da geçen hafta yaptığım hesaba göre değerlendirildiğinde puan olarak söylediği şeyin 75 vs gibi netlere tekabül edebileceğini bilin ve canınızı sıkmayın diye yazdım. Ben hocayı falan tanımam güvenilir midir kahin midir bilir mi bilmez mi bilmem. Şahsi düşüncemi tekrar söylüyorum hangi sınav olursa olsun kendi içinde zorluğu ve kolaylığı olur sınavların çalışmayan kimse de yapamaz. Buraya 50 kişi 80 üstü yaptım diye yazdı diye siz elenmezsiniz. 85 alan adam dguydan elenir 82 alan adam kazanır ne kadar çalışırsan o kadar sonuç gelir. Guy dguy kaymakamlık gibi sınavlar bu sınavdan daha önce yapıldı ve insanların çoğu bu sınava ahım şahım çalışmadı. Ösym takvimine göre 11 bana göre 7-8 gün kaldı maksimum açıklanacak hep birlikte görcez belki ben de kazanamicam açıklandığında hep birlikte görcez. -
stres yapmayın arkadaslar.10 gün sonra acıklanacak.bekleyip görelim.
-
Bu arada bu hoca kim ya nohutçu mu? Voldemort gibi isimsiz bahsediliyor adamdan
-
@antoniogramsci https://www.youtube.com/watch?v=bzyB611Va-Y&t=1701s
Levent Ersin. Biraz da sen izle hocam komplo teorisi üretirsen bizim gibi yaz ama beyin fırtınası yapalım :))
-
@idyah hocam istatistik kurumu ne onu anladım. bilgisayar sapma varsa hesaplar zaten sapmayı.
-
@fc-real-gdp Onların görevi ne bilmiyorum hocam Ösym sadece netleri hesaplayıp onlara gönderip onlarda puanlamayla sıralamayı yapıyo olabilir hiç bilgim yok..
-
@idyah hocam tuik değildir yani. ÖSYM'de istatistik birimi var belki.
-
Imkani olan delirsin arkadaslar.
-
@fc-real-gdp İstatistik kurumu demiş kendi içinde olsa kurum demez birim derdi. Ama kim konuşurken konuştuğuna dikkat ediyo ki hocam haklı olabilirsiniz
Tabiri caizse delinin biri bi kuyuya taş atıyo her gün 40 akıllı çıkartmaya çalışıyo -
@foucault Benim huni hazır mülakata kalırsam ne yapacağımı söyledim.
-
@idyah hocam ben de oyuncak direksiyonumla gelecegim. Kendimi ysknin onune park edecegim :..)
-
Ya valla beyler bi 30-35 sayfadır tahmin yapıp dışarıdan gelen tahminleri dinliyoruz heralde yenileriyle yakmayın kafayı boşverin. Az kaldı dayanalım
-
Bir gün girmedim foruma ortalık karışmış yine tahminler hocalar asistanlar havada uçuşmuş böyle giderse ruh sağlığımızı bozacağız dostlar kaçla kapatacağını göreceğiz 11 gün veya daha az kaldı
-
@fc-real-gdp tuik yapmıyomuş hocam kaymakamlık sayfasında yazmışlar
-
Asistan hoca vs ..ösym den bu bilgi nasıl sızıyor bu soruşturma ve dava konusu olur.
-
@foucault ya süper jdjdjd
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasının minumum ne kadar sürdüğü konusunda bilgisi olan var mı?
Sizce seçim sebebiyle bu süreyi kısaltma ihtimalleri var mı yoksa seçime yetişir mi? Tabi ki atanacak kişiler olmadan da seçimi yürütebilirler ama 1 Ocak hayal gibi dursa da marta yetişir mi tahmini ya da bilgisi olan var mı?