YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah Hocam rasyonel olan, 175 ilçede açık varsa bunların yılbaşından önce yetiştirilmesi olur ki eğitimlerini tamamlayıp göreve başlasınlar. Ama Türkiye'de çok az şeyin rasyonel gittiğini, yaklaşık bin kişinin mülakat ve güvenlik süreci olacağını düşünürsek bence bayağı bir bekleyeceğiz. Bence yılbaşı imkansız ama belki şubat falan olabilir. Hepsi tahmin tabi bir bilgim yok.
-
@antoniogramsci 65 ilçe için de içerden yükseltme olacağı söyleniyo 240 zaten Türkiye'nin dörtte birinde eksik var demektir.. Tahmini ekim ayının ortasında mülakat başlasa gene de ocak ayına yetişmez gibi 2 ayda güvenlik soruşturmasını bitirmezler gibime geliyor benim de..
-
Arkadaşlar hoca 80 üstü kapatabilir demiş ne kadar büyütüldü bu durum yani 80 üstü de kapatabilir yani dguy ve guy kapattı ne olacağı açıklanana kadar belli olmaz ama bende ısrarla 78-79 netle kapatır diyorum
-
@idyah Burada güvenlik soruşturmasının nasıl olduğu önem kazanıyor. Hala ohaldeki gibi ilerliyorsa evet işimiz uzun olur maalesef...
-
@gencbiraday Hocanın mevzusu Nasreddin Hocanın mevzusuna döndü hocam.
Göle mayayı çaldı biz de olmaz hocam diyoruz, o da ya tutarsa ? diyodur şimdi.
Sizin ısrarınızın sebebi ne hocam Karabüklü müsünüz Kilisli mi? -
@antoniogramsci kuzenim geçen sene tam 9 ay bekledi kafayı yiyodu atandığını unuttu İnşallah kısa sürer hocam..
-
@idyah gözlemlerim iyi bir şekilde dguy çalışanların çoğu Ysk girmedi benim arkadaşımdan birisi de dguy 86 yaptı ama Ysk hiç çalışmadı 75civarı yaptı bu yüzden ısrarla diyorum bakalım inşallah süpriz yaşamayız bu arada 83 netim var
-
@gencbiraday 80in altında bi yığılma olduğu belli ama bana göre 78 79ların altına sarkma imkanı da var. Hep 78-79 yazıyosunuz okuyorum o yüzden sordum hocam inşallah daha düşük kapatır..
-
arkadaslar 80 ve bıraz ustu olanlar 77-79 arası kapatır dıyor. 80 altı alan 75 ı görür diyor. kendimizi kandırıyoruz başka birsey değil.hayırlı aksamlar.
-
GUY sınavında da 90'lar havada uçuyordu kaldığı yer: 77-81 arası. Hadi Guy'u geçtik DGUY da kalan puan 83 ki merkez uzmanlık olması çok iyi çalışma yaratmasına rağmen. Burada 875 kişi mülakata kalacak beklenen puanlar olur olmadık rakamlar. Olmaz dostlar hala 75 - 80 arası bir puanda kalacağı beklentim değişmedi.
-
@idyah 9.promosyon denetmenlerin hali ortada hocam, inşallah önce kazanır sonra çok beklemeyiz
-
@antimülakat Hocam bir de bu guy il bazında yapıldı 40 kişinin kazandığı iller 78le kapattı. guy için 80 82den bahseden arkadaşlar bunu 875 kişilik sınava göre düşünseler ysk'nın 80 altına çok rahat düşeceğini anlayabilirler zaten..
-
@antoniogramsci İnşallah hocam o arkadaşlarımız da bir an önce görevlerine başlarlar.. Ben sadece seçim öncesi gelen bu ilanın gene seçim sebebiyle hızlı sonuçlandırılabilceğini düşünüyorum tek sıkıntı soruşturma aşaması.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
-
@antimülakat, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
GUY sınavında da 90'lar havada uçuyordu kaldığı yer: 77-81 arası. Hadi Guy'u geçtik DGUY da kalan puan 83 ki merkez uzmanlık olması çok iyi çalışma yaratmasına rağmen. Burada 875 kişi mülakata kalacak beklenen puanlar olur olmadık rakamlar. Olmaz dostlar hala 75 - 80 arası bir puanda kalacağı beklentim değişmedi.
Hocam inşallah ya gece gece umudum biraz daha arttı ama temkinli oluyorum yine de sonradan üzülmemek adına. Teşekkürler
-
Sinav ne zaman aciklanacak bilgisi olan var mi aceba
-
@zdrn osym takviminde en geç 27 Eylül. Lakin, bu hafta açıklanma ihtimali de yok değil. Yine de 27 Eylül tarihine hazırlıklı olmak daha faydalı olacaktır.
-
@foucault teşekkür ederim .
-
Ne olur ki kazansak ya;)
-
Sizce de bi umut yok mu? Genelde burada olup puanlarını söyleyen 100-200 kişi bandında. Hadi forumdan habersiz bi o kadar da böyle bu puanları alan kişiler olsun. Ee geriye kalanlar ne olacak. Dile kolay 875 kişi az değil. Umutlar 27 Eylül'de yeşermesi dileğiyle mülakata hak kazanıcaz inşallah
-
@atauni25 siz kaç da kapatır diyorsunuz