YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Takip edelim bence gece 2 de aciklanacak şuan yükleniyorr gibi takip edelim
-
@keyta25 kardes bunu soylemek icin mi siteye uye oldun ?
-
Kötü birşey mi dedim olanı söyledim gir bak yazı gitmis yalan mı söylüyorum
-
@keyta25 ne silindi nerden anladiniz ?
-
@keyta25 hos geldin iyi forumlar
-
Osym sitesinde yakindakilerden kaldırdılar
-
@serkankaya, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@serkankaya bu ülkenin yönetici kadrolarının çoğuna baksak İİBF mezunu çıkarlar, okurken çok mu eziyet ettiler bu adamlara ne yaptılar da İİBF'yi bitirmek için dört koldan herkes çalışıyor?
-
@foucault
Saol lll -
@agor Hocam temel sıkıntı iibf adı altında zilyon tane bölüm olması bence. Sigortacılık, uluslararası ticaret, uluslararası finans... dolduruyorlar da dolduruyorlar. Sonra "aklı keskin" biri çıkıp uluslararası ticaret giriyorsa bilmem ne fakültesindeki yada meslek yüksek okulundaki uluslararası lojistik okuyan niye giremiyor aynı şey, deyince böyle listeler ortaya çıkıyor. Aslında haksız da değil kendi açısından. Ama iibf böyle böyle manasızlaşıyor, manasızlaştı.
-
Evet yakındakilerde kaymakamlık ve ysk kalkmış
-
@antoniogramsci yok bence bir düşmanlık da var gizli gizli, her yere açtığın bu fakültelerin mezunlarını bu kadar mı hiçe sayarsın, bence İİBF okurken bu kararları alan adamları halı saha maçlarına çağırmadılar, kahveye kağıt oynamaya davet etmediler.
-
Hadi acıkla be artık oldum oldum dırıldım
-
Bole giderse sabahlayacak galıba
-
@agor hocam zaten bitik haldeyiz daha niye üstümüze gelirler ki?mezun çok alım az bunlarla uğraşırken birde alanın genişlemesi oldukça zorlayıcı tabi ki...matematik mezunlarından vergi müfettişi almışlardı hatırladınız mı p3 puanıyla hemde. ama haklılar tabi o zaman iibf mezunu hiç yoktu🤫🤫🤫
-
@agor hocam size zahmet şu arkadaşı engeller misiniz? buraya da dadanmış kaymakamlıktan sonra
-
@ese03 hocam kimden bahsediyorsunuz?
-
@ese03 hocam o sürekli hesap açan troll burada değil.
-
@serkankaya neyse bir gün bir gücümüz olursa İİBF'leri kapatarak vatana millete hayırlı bir iş yapmış oluruz.
-
@agor burda ki arkadaşlarla kaymakam ve müdür olalımda sonrasına bakarız hocam.
-
@serkankaya keyta25