YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@don-pablo @rintintin çok üzücü haber bunlar çok
-
@bbbhrrr boş kalacak dendi bize
-
@guney gerçekten sadece cevapları bu mu? Yedek için bir şey yazmamışlar mı?
-
@sancar maaşlar nasıl hocam 6000 söylentileri doğru mu adalet tazminatı falan
-
düzenlenmiştir.
-
kazananların listesini talep ettiğim başvuruma şu cevap verilerek bu ülkeye ve kurumlarına olan güvenim tekrar sarsılmıştır. Hukuk bizzat hukukçular tarafından ayaklar altına alınmıştır.
Kurumumuzca açıktan atama ile seçim müdürlüğü alımı sözlü sınavını kazananların listesi ile ilgili bilgi isteğini içeren ilgi sayılı Bilgi Edinme Başvuru Formunuz incelenmiştir.
Dilekçeniz üzerine yapılan incelemede, sözlü sınavını kazananların listesinin tarafınıza verilmesine olanak bulunmamaktadır.Sözde açıktan atama yapılıyor ama herşey gizli..Hiçbir muamele şeffaf değil.soruyorum neyi kimden gizliyorlar.
-
@mehmetkvl dostum maaş her şey dahil 4600 TL tabi bunun yanında 252 TL hafta sonu mesaisi de var.
-
@sinavsinav2 aslında dilekçe yazma amacım yedek liste ile ilgiliydi ve baya uzun uzun yazdım ama cevap aynen böyleydi. Cimere tekrar böyle cevap mı olur diye yazasım var ama kısır döngüye girmek istemiyorum.
-
@guney ne diyebilirim ki hocam.. teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
-
Bugün bilgi edinme başvuruma cevap geldi, üç soruyu da doğru cevaplamış olmama rağmen mülakat puanım 61.6 Hadi 61 puanı bir şekilde anlayabiliyorum ama o .6 ne oluyor anlayamadım. Küsuratlı sayı verelim de salladığımız anlaşılmasın diye düşünmüşler sanırım.
-
@pirinçkimirinçki herkese o civar vermişler herhalde.. Sıralaman kaçtı hocam peki
-
@mehmetkvl 117
-
@pirinçkimirinçki İçiniz rahat olsun hocam siz kazandığınız sınavı sizin elinizde olmayan sebeplerle kazanamamışsınız,üzülmeyim hiç gerçekten.
-
@mehmetkvl Teşekkür ederim hocam vicdanen rahatım ama insan üzülüyor yine de.
-
Ben de 93 puanla 7. olmuştum ama gelen cevaba göre sözlü sınav sonucum 56 puan olması nedeniyle BAŞARISIZ sayıldığım anlaşılmış. Başarısız olduğumu anlamak için çok uğraşmamışlardır inşallah..
-
@utipossidetis Size de geçmiş olun hocam, 7. olan adamı elemeye ben utanırdım şahsen.
-
Artık olan oldu önümüzdeki sınavlara bakacağız. Hepimize geçmiş olsun..
-
@pirinçkimirinçki Bana da bugün cevap geldi. 63,8 puan. 3 soruyu da bilmiştim. Sıralama 73. Gerçekten çok üzücü. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@çetin10 benim de sıralamam 73. mülakatıma 29 puan vermişler sağolsunlar.yıkılan hayallerim kadar yıkılsın bu puanı verenler ne diyelim
-
Bana da 62 vermişler çok garip 3 soru cevapladım, sicilim temiz, 89 yazılı puanım , mahkemeye vericem ben kararım kesin