YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@semihylc sayıştay sınavının kılavuzu kitap gibiydi. her şey o kadar detaylı açık ve detaylıydı ki... (gerçi orda da elektronik sistem çöküp sınav iptal oldu neyse :D)
kendi yorumumu söyleyeyim, sadece iktisat ve maliye olsaydı "siyasal bilgiler fakültelerinin veya idari bilimler fakültelerinin iktisat ve maliye bölümleri" derdi. burda normal saymış işte bir şey yok sorun olmaz arkadaşlar. olmamalı. kendi kendimize dert çıkartıyoruz.
ha ösym neden diğer fakülteleri sistemde başvurusunu açar o ayrı bir saçmalık. ona girmiyorum.
-
Yav ysk gibi bir kurum neden sadece iktisat ve maliye için sınav açsın? Adamlar oraya koskoca siyasal bilgiler yazmış hangi siyasalda sadece maliye ve iktisat var? Beyin fırtınası yaptıkça kendinizi olmayacak şeylere inandırıyorsunuz. Sakin olun ve yarını bekleyin. İyi forumlar, yakşamlar.
-
@foucault iktisadı ve idari bilimler sanırım iktisadı dediği iktisat-maliye , idaride kamu yönetimi ,uluslararası ilişikler vs vs alayı var yani
yav sıkıntıdan ne hale düştük :DDDDD -
Ben Isletme fakultesi Isletme mezunuyum kılavuzda yazmıyordu açıkçası sadece twitter isletme mezunları da başvurabilir demişlerdi sormuşlar itimat edip kendim de aramadın sıkıntı çıkmaz herhalde
-
Nasıl yani ben iibf uluslararası ticaret mezunuyum 90 bekliyorum elenme ihtimalim mi var bölümüm yüzünden ??
-
Buna benzer durum 2016 idari hakimlik sınavında yaşanmıştı ama knlar efendi efendi sınava kimlerin girebileceğini belirlemişti sınavdan önce, sınavın açıklanmasına bir gün kala krize sebep olmamışlardı
-
Gerçekten anlayamıyorum bu alım yerel seçimlere yetiştirilmeye çalışılmıyor mu, bu hantallığın ve bilgi karışıklığının sebebi nedir ?
-
İdari bilimler bir çok bölümü kapsıyor. Yani net bildiğim bundan bile şüphe ettirdi bu tartışma. İIBF bölümlerin hepsini kapsıyor. Buna itiraz eden var mı ???/
-
Anlayamadığım bi diğer kısım; sadece net sayısı açıklanacaksa bu üç gün içersinde açıklanabilirdi, biz neden bu kadar zaman bekledik
-
Bu tartışmalar acaba kaydırma yaptım mi şüphesine denk tartışmalar. Bence çok derine girmeyin. Yoksa bu tartışma "aslında biz yokuz"sonucuna varır.
-
son 12 saat ...
-
@ir06 iktisadi ve idari bilimlerde genelde idari bölümler işletme ve kamu yönetimi, iktisadi bölümler ise iktisat ve maliye bölümleridir.idari bilimler dedikten sonra ilaveten iktisat ve maliye bölümlerini eklemiş olmalılar. Ben boyle bir çıkarım yapıyorum. Bence gereksiz kuruyoruz kendimizi.
-
@çölkaplanı idari bilimler de yazıyordu.Bende işletme fakültesi mezunuyum başvuru yaparken aramıştım böyle böyle diye insan kaynaklarından "sorun olmaz heralde diye bir cevap aldım" sanırım sıkıntı çıkacak
-
@zafer14 ''herhalde'' kelimesi bizi yakmaz inşallah.
-
Cevabını bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi: sıkıntılı bölümler çıkarıldıktan sonra mı sıralama listesi oluşturulacak, yoksa lite oluştuktan sonra mı çıkacak
-
@vayt-çaklıt-moka ''herhalde'' kelimesi bizi yakmaz inşallah
-
@çölkaplanı hele yaksın yakarım o ösym yi.
-
@zafer14 .)))) gerek kalmaz inşallah böyle birşeye.
-
İİBF değil de direk idari bilimler demesi adamı deli ediyor inşallah bizi üzmez bu süreç.
-
madı manevi eski parayla 1 tirilyonluk tazminat davası acılır