YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar sizce listeler ne zaman açıklanır ve listeler açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakat yapılır . Her gün YSK’nın sitesini kontrol etmekten bir hal oldum . Bir öngörüsü olan var mı ?
-
@mathilda onumuzde hafta ortasini guclu bir ihtimal goruyorum
-
Merhaba, sınav soruları pdf olarak elinde olan varsa bana özelden gönderebilir mi rica etsem?
-
Arkadaşlar göreve başlayanların kaçıncı derece ve kademeden başlayacağı belli mi ?
-
@gencburokrat her lisans mezunu 9/1 başlar.
-
@aliyilmaz85 hocam 8/1 den de başlayan oluyor.
-
9/1 Bekâr Seçim Müdürü maaşı : 4083 tl + 81 tl BES
-
@gencburokrat hocam adalet hizmeti tazminatı da alıyorlar bence maaşları daha fazladır.
-
@fc-real-gdp somut örneğiniz var mı? ben memurum. kaçırdığım bir şey mi var?
-
@fc-real-gdp yazılan doğrudur.
-
@fc-real-gdp subjektif değerlendirme yapmak yerine objektif araştırma yaparak sonuca ulaşabilirsiniz.
-
Bazı gereksiz insanlar sırf insanlar çok heveslenmesin diye secim mudur maaşını normal şube müdüründen bile az göstermiş.Şu kalpleriniz fesatlıga çalıştığı kadar derslere çalışsaydınız alim olurdunuz. Bekar Olan seçim Müdürü 2018 Temmuz Ayında Net 5,445.89 maaş almıştır.
-
Ayrıca yukarda arkadaşım söylediği gibi adalet tazminatları yüksektir. Düz memur mantığıyla yaklaşmayın.
-
Arkadaşlar herkesden özür dilerim yukarda 5.400 küsür olarak belirttim fakat bana onu katip bir arkadaşım söyledi fakat o maaş yeni baslayan mi diye sordum evet dedi .Sonra bunu yazdıktan sonra bayağı bir mesaj geldi ,personel daire başkanlığında çalışan bir arkadaşımız o maaşı derecesi 4/1 dahi olsa alamaz diye uyardı.Ozetle fesatlikla suçladigim arkadaşlardan özür dilerim haklarını helal etsinler.Bende arkadaş kurbanıyım. Maaş 4000 küsür muş maalesef
-
@sinavparambitti 4164.69 lira son zamlı maaş,maaş robotunda böyle çıkıyor. İnşallah dediğiniz gibidir.
-
@sinavparambitti subjektif değerlendirme/kulaktan dolma bilgiler yerine bilimsel ve araştırmacı yaklaşım sergilemeniz dileğiyle..
-
@aliyilmaz85 hocam madem doğru diyorsunuz bodroyu paylaşır mısınız.
-
@aliyilmaz85 hocam ne araştırması ne bilimi Allah aşkına.
-
@fc-real-gdp seçim müdürü mü bulmam gerekiyor sizi inandırmak için? google.com'a girin arama çubuğuna memur maaş robotu yazın ilk çıkan sonuctaki ilgili alanları doldurun (9/1) en altta net maaş çıkacak.
-
@aliyilmaz85 yanlış anlamayın lütfen bilmediğimden soruyorum facebook ta bi yer 7/1 olarak başlanacak yazıyordu, bu bilgi karışıklığının temelinde bu var olabilir