YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@politics06 4-5-7-8 gibi dereceler unvanın bulunduğu dereceleri gösterir üstte boşalma oldukça alttaki memurlar ilerler. Derece kademe olanla karıştırmayalım üniversite mezunu yeni memur 9/1 başlar her yıl bir yan 9/2 9/3 üç yıl dolunca böylece bir dik ilerler yani 8/1 olur.
-
@aliyilmaz85 hocam o robotta tazminat oranında sıkıntı var. bilimsel konuşalım şimdi.
-
@fc-real-gdp bana bunlarla gelin. Oranda olumsuz hata varsa daha iyi, herkesin yararına olur, seviniriz.
-
@aliyilmaz85 neyse hocam net cevabını atanamadan öğrenemeyeceğiz.
-
@fc-real-gdp 1/1 yani en yüksek derecede özel hizmet tazminatı %175 yeni başlayanda %70. Bu da normal bir durum. Ben güveniyorum maaş robotuna, emek veriliyor, matematik kullanılıyor, bilim kullanılıyor
-
@aliyilmaz85 hocam seçim müdürleri özel hizmet tazminatı değil adalet hizmeti tazminatı alıyor. o kısımda bi sıkıntı var.
-
ben bi seçim müdürü ile görüşmüştüm bana verdiği bilgileri girince 5.376 çıkıyor kendisi 5900 aldığını söylemişti, @FC-Real-GDP haklı bi oran gösterge eksik veya bi oran yanlış
-
Arkadaşlar ben kamu görevlisiyim, maaş robotunda mevcut bilgilerimi girdiğimde maaşım kuruşuna kadar doğru çıkıyor. Oraya 9/1 bekâr seçim müdürü bilgilerini girince çıkan 4083 TL maaş ve 81 TL bes kesintisi çıkıyor, toplam maaş 4164 TL. Bahsi geçen 5400 küsürler 1. derece olanların maaşıdır. Araştırıp bilgi almadan arkamızdan atıp tutmayın
-
@fc-real-gdp yazılımı yaparkrn üzerine düşmediler galiba
-
Maaş robotunu hakkında bir örnek: gümrük muayene memurunun maaşını hesapladığınızda 2900 küsür gösteriyor ancak muayene memurlarının maaşında bir sürü farklı durum mevcut. En basitinden 2013 yılında dahi henüz aday memur bile 2700₺ alıyordu.
-
Arkadaşlar maaş, mesai, yolluk ve harcırah gibi durumlar toplu heseba katıldığında işler değişebilir arkadaşlar. Üstüne bir de varsa döner sermaye. Her yerde bunlar maaşı ciddi şekilde etkileyen unsurlar. İşe başlamadan elinize ne kadar geçeceğini anlayamazsınız.
-
En iyisi bekleyip görmek bence de, şu anda minimum 4163 TL diyebiliriz, ek ödemeleri varsa bilmiyorum
-
Listeler önümüzde ki hafta açıklanıp belge teslim tarihini de verirler diye düşünüyorum
-
@gencbiraday bugun olacagina dair asilsiz bir soylenti yayilmisti gun henuz bitmedi ama
-
@aslan38 kim demişti kardeşim güvenilir Kişiler mi ? Bu konu hakkında bilginiz ve ya bir tahmininiz var mı kardeşlerim @pareto_wilfredo @can-mavi
-
@politics06 sana verdiği bilgileri bizimle de paylaşır misin?
-
Mülakat tarihleri belli olmus
-
81 ile cağrılmısım. 81 ile kapatmış.
-
Hayırlı olsun
-
Arkadaşlar istenilen belgeler postalanacak değil mi elden verilir gibi bir ifade yok açıklamada ama bir sorayım dedim acemilik