YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Harbi nasıl olacak o ya Ankarayı kastetmiyordur umarım. Birde bu forma nereden ulaşacağız bilginiz var mı acaba
-
Burada dışarıdan alıma kızan bir katip vardı nerede o? 63 le kapatmışlar. Dışarıdan alımdan 18 soru daha az. Utanmadan haksızlık diyordu bir de
-
@mehmetkvl ysk nin gecmis katiplerin sözlü mülakat ilaminda var forum ayrica elden degil aps ile gönderebilirsiniz
Ayrica bence haftaya bi ilan daha yayinlar ysk -
@antoniogramsci ysk liste yayinlamayi bile vok görmüş kendi çalışanına bile haksızlık yapan kurum disardan alim yapmış artık önemli degil 63 alan torpiliyle girecekse ben 100 alsam onemli degil haksızlıga laf soylediysem de kusura bakma
-
80 ve 81 puanlı arkadaşlar ne oldu durumlar? Ysk mülakat tarihini açıkladı.
-
@serkankaya 81 alanlar mülakat kaldı. 1051 kişi mülakata kaldı. kadro sayısının 6 katı mülakata girecek.
-
İstenilen belgeler PTT ile mi gönderilmeli nasıl bir sistem hiçbir açıklama yok . Pazartesi YSK’yı arayıp güzelce sormak lazım
-
Kazandı SMS de aldık;) haftaya evrakları da gönderdik mi... sürü ile kalabalık olacak mülakat günü kalacak... hayırlı olsun herkes için
-
zabıt katipliği için mülakata girenler güvenlik araştırması formu ve dilekçe şeklinde 30 tercihi mülakat günü teslim etmişler. seçim müdürlüğünde tercih olmayacak mı acaba. olmaması saçma olur.
-
@fc-real-gdp Hocam o nihai liste yayınlandıktan sonra yaparlar diye düşünüyorum
-
@refik-soydam mulhakat tarihiniz ne zaman
-
Arkadaşlar istenen belgelere nereden erişebiliriz ? Bir de bu belgeleri posta ile mi göndereceğiz ?
-
@ozcanan kasım 20 da hocam...
-
@cengizkan2 http://www.ysk.gov.tr/doc/duyuru/dosya/2018-PersonelAlimi/2018-GuvenlikSorusturmasiFormu.docx eskiden ysk ilan ettiği için buradan alabilirsiniz... posta-kargo ya da elden hocam
-
Arkadaşlar bu nüfus cüzdanı suretini onaylıyanın kısmının tümünü boş bırakıyoruz değil mi?
-
Sessizleşti buralar, herkes whatsappta mı yoksa sözlü sınava mı hazırlanıyorsunuz?
-
@pirinçkimirinçki whatsappta hocam herkes
-
Whatsapp grubuna da girdim bi adminler çok havalı. dayanamadım çıktım.
-
@fc-real-gdp Ben de girdim, ortam çok gergin görünüyor
-
anlık yazışma yerinde rakipler bir araya gelmiş:) kan gövdeyi götürür:D whatsap işi mülakatlarda tutmaz:D kavga nedeni:)