YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@byfarukates inşallah
-
vay be 82 ile kapatmış. bunu da kazandık. hayırlı olsun herkese.
-
@deumaliyecisi ama şöyle bir şey var 90-89-88-87-86 gibi puanlarda yapan aynı sıralaması olan birçok kişi var bunları alt alta koyunca ilk 875 kişi diye. Daha yükseğe çıkmaz mı ? Kurum içini çıkartırsak.
-
@arpad çıkar hocam, fb kullanan arkadaşlar kurum içinden yüksek yapan olup olmadığına bakabilir mi, bu şkeilde ne kadar aşağı düşeceğini görebiliriz ya da düşmeyeceğini
-
Bence artık YSK kesin listeyi ne zaman açıklar ona odaklanmak lazım
-
@arpad hocam o hesabi ben dusundum ilk o zaman 85 alan 606. Falan oluyor ama yok osym sayiyi yazdigi siralamanin icine kumulatif koyarak ilerlemis yani. Yazan siralamada ustundeki kisi sayisi dahil. Dolayisiyla sorun yok.
-
@görünmez-el +1
-
@foucault hocam şimdi 82 alanların sayısı 707 ile 888 mi bu konu kesin mi
-
@arpad Hocam benim anladığım kadarıyla 92 alan 18. olmuş, 91 alansa 34. olmuş. Yani 92 alan toplam 16 kişi var. Bu mantıkla bakarsak 82 alan kişiler ilk 888'i kapatıyor. Kurumiçini hiç katmadım.
-
bence sıralam şu şekilde 87 alan kişilerin sıralaması 175 de bitiyor 86 alanların sıralaması 241 de bitiyor puanın karşısına sıralamanın sonunda bulunan kişinin sırası yazılıyor
-
@alihan basliyor da olabilir hocam
-
@politics06 aynen hocam. Hatta 82 alan tam 182 kisi var.
-
@deumaliyecisi @foucault @politics06 anladım kardeşim şimdi eyvallah. Kümülatif ilerlemiş o zaman sıkıntı yok. O vakit 82 ile kapatmış diyebiliriz. İçeriden kurumdakileri çıkartırsak 81 bile olabilir. Teşekkürler.
-
birisi ösymye sorsa mesela 86 alan kişinin sıralaması 87 alan son kişinin sıralamasından sonra gelen ilk kişi mi son 86 alan kişini sırası mı
-
@alihan 81 ile mi 82 ile mi kapattı netleşir.
-
Standart sapma olmazsa, alan ile gkgy soruları aynı statüde olursa, yani ilkokul sınıfı hayat bilgisi sınavı mantığıyla sorular hesaplanıp okunursa sonuçlar da böyle olur. Ysk 92 ile de bile kapatır. Kaymakamlık ta 100 kişi bile mülakata kalır. İlginçmiş gerçekten. Amaç üzüm yemek mi, bağcı dövmek mi ben anlamadım. Sıralama sınavına girdik sözde. Ama üds kpds mantığıyla okundu kağıtlar. Kazanan, kazanamayan, ucundan kaçıran herkesi tebrik ederim. Bu sınavlar gösterdi ki, sadece konulara vakıf olmak yetmeyecek. İlaveten sınav stratejisi kurmak ve sınav ilanını iyi tahlil etmek gerekecekmiş. Kazanamayanlar üzülmesin. Galiptir bu yolda mağlup.
-
15 kişi falan kurum icinde en fazla 82 almış olursa 81lilere sıra gelir
-
@foucault hocam benim burdan anladığım 875. olan arkadaşın da puanı 82. ve 82 alan (889-707=182 kişi var) 888. ile kapatmış. yani 13 kişi fazladan mülakata kalmış.
-
Kurum içinde çalışanların sayfası var mi oradan kaç kişi 82 ve üstü alanların sayısı tesbit edilebilir
-
@mavkav 14 kişi kurum içinden çıkarsa olur bu iş