YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@kamucu2106 Komisyon toplanirsa hemen sonuclancak mi o zaman guv. sorusturmalari bitmis diyebilir miyiz abi hic bisi bilmiyoz mudur oluncak egitim verilir illa ki 15 ine kadar aciklanmazsa umutlar azalmis demektir
-
@kamucu2106 insan kaynaklarını dileyen arayıp bu konuda bilgi alabiliyor mu hocam
-
@mehmetkvl Evet alabilirsiniz. Farklı bir şey olursa bizimle de paylaşın lütfen
-
@kamucu2106 aradımda açmadılar hocam soracaktım yoksa
-
Cuma gününe kadar açıklanmazsa Ankarada olan arkadaşlar haftaya gidip sorarsa çok makbule geçer
-
Arkadaşlar aradım. Biz bilemiyoruz kurul daha toplanmadı dedi ve devam eden güvenlik soruşturmaları var tam tarih vermek zor dedi.
-
2 gitti 3 kaldı.
-
@abcdefg ocaktan sonraya sarkar gibi mi konuştu yani
-
@hassan inş cuma açıklanır.Karamsar olmak istemem hatta karamsar olanlarada çok kızarım ama ben sonucun bu haftayı bırak gelecek haftada açıklanacağını düşünmüyorum.
-
Ben 7 aya yakın SGK sonucu beklemiş biri olarak şunu söyleyebilirim size her şey olacağına varıyor hiç bu mülakata girmemiş gibi devam edin hayatınıza size tavsiyem
-
@mehmetkvl hayır tam olarak yazdığım şeyi söyledi. Ben bir yorum katamam dediğine.
-
@kuşçubaşıeşref hocam o dediğiniz zor, hele bizim gibi işsizler için çok zor.
-
Şu kısacık insan hayatı için çok bekliyoruz ya, geleceğimiz için çalışalım diyoruz da bu yaştan sonra neyin geleceği onuda bilmiyorum
-
@sinavparambitti ins yarın açıklanır Hocam bi yandan seçim öncesi ilan geldi mantıken olması lazım diye düşünüyorum, bi yandan katiplerin sürecine bakıyorum.Sonra onlarınki erken seçimdi diyorum.Beklemek en zoru valla.
-
@fc-real-gdp dostum bende işsizim guy ve dguy mülakatı bekliyorum 5. Ve 6. Mülakat olacak keşke işim olsa idi
-
Acaba bizim bi devir ilerde ne diye anlatilcak mulakatlar devri baslamistir yogun tepkiler sonucu 22.yuzyilda kaldirilmistir falan mi?
-
Arkadaşlar en geç ay sonuna kadar açıklanır diye bir bilgi aldım az önce. İnşaallah doğrudur. Seçime yetişmesi gerekiyor denilmiş.
-
@kamucu2106 inşallah hocam
Telefondan mi ulaştınız kuruma yoksa başka kaynaklardan mi geldi bilgi
-
Gözüm yolda gönlüm darda
Ya kendin gel ya da haber yolla -
@mülkiyemüfettişi Hocam başka bir kaynaktan geldi. Kurumdan.