YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Seçime yetişmesi için bu hafta gayet makul bir hafta. Bugün yada yarına yada birkaç gune aciklansa evrak teslimi ve atama onayı derken ay sonunu bulsa ocak gibi başlatırlar. Bu ihtimalde Aslan Reyiziin açıklamalarını teyit ediyor.
-
@yea-sbf Aslan reyiz ne demişti ?
-
@gencbiraday "Seçim katibi olan arkadaşım bugün onay için ysk daymış.Seçim hiz.gm vekili mehmet murat bey 10-15 aralık arasında müdürlük sonuçlarını açıklayacaklarını ve ocak başı itibariyle göreve başlatacaklarını söylemiş." demişti:)
-
@yea-sbf teşekkürler kaldı 2 gün öyleyse
-
Yürek dayanmıyor sizde durumlar nasıl heyecan ?
-
-
@gencbiraday valla ben çok ümitli değilim ama insan yine de heyecan yapıyor tabi.Daha yeniyim ondan heralde..
-
Hayırlısı herkesin hakkında nasipse olmuştur değilse yolumuza bakmak zorundayız
-
Sözlüden 70 alamayan elenir diyor ilanda, baktığın zaman 2 soruyu bilemedim tam olarak biride alandı, ama insan ümit ediyor işte dediğiniz gibi
-
@mehmetkvl çok dikkate alınır mı o bilmiyorum sonuçta sorulara göre alım yapılması çok zor görünüyor şahsi fikrim
-
@gencbiraday e hocam 1000 kişi yani sonuçta nasıl eleyecekler ki, o değil eve polis gelmiş evdekilerin hepsi kazandım sanıyor inandıramıyorum öyle bir şey olmadığına nasıl anlatıcam bilemiyorum onlara da
-
@mehmetkvl birazda referans işleri giriyor devreye sanırım 3 soruyla o kadar kişiyi adil şekilde eleyemezler
-
@gencbiraday tabi orası kesin öyledir, yapanı Allah ıslah eylesin bir şey diyemem tabi hayırlısı bakalım
-
@mehmetkvl hayırlısı inşallah kaderimize bıraktık ..
-
Arkadaslar kendi ilimdeki 2 ayri secim mudurune sordum secime yetismesi lazim diyo ikisi de, 1 2 hafta falan da egitim verirler size dedi biri umutlandirdi.Bugun sirf bununla ugrastim hayirlisi olsun bakalim.
-
@neyseoolur bütün şartlar tamam ama açıklanmıyor hala
-
@neyseoolur kardeş senin kazanman lazım vallahi, sınav falan tamam da sen sahada bitiriyorsun işi helal olsun
-
@mehmetkvl hocam adliyede staj yapiyom ondan secim mudurlerini de tanima firsatim oldu kimin hakkinda hayirlisiysa o kazansin nasibimiz yazilmistir illa ki biyerlere
-
3 gitti 2 kaldı..
-
@hassan kesin mi?