YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@politics06 Ben cuma arası sonrası girdim dediğiniz gibiydi. Bitse de gitsek havasındaydılar. 5'er dakika sürdü mülakatlar bazıları daha da az..
-
@öğrenci Hocam ben verilen cevapların bile çok önemi olmadığı kanısındayım
-
@politics06 Ben de aynı kanaatteyim. Artık nasip diyelim...
-
@politics06 inşallah dediğiniz gibidir hocam. Ben 3 sorudan 1ini bilemedim. Felsefeyle ilgiliydi. Komisyon başkanı felsefe de sosyal bilimlere dahil bilmen gerekir demişti. Onun dışında çok da iyi geçmişti mülakatım.
-
@872 Soruların çoğı paylaşıldı hocam, onlar da biliyor.Onun için kıstas almıyorlardır diye düşünüyorum.
-
hocam benim mülakat günüm şöyle bi muhabbet olmuştu; adaylardan birine değişik bi soru gitmiş ve aday doğru yanıtlamış komisyon da sen nerden biliyorsun demiş
-
@öğrenci hocam bana stoacılık sorulmuştu. Burada paylasilmadi sanırım. Whatsapp grubunda paylasilmis miydi acaba?
-
@politics06 doğrudur hocam. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
-
@872 stoacilik , evanjelizm ve bazı sorular paylaşılmadı hocam o gün komisyon kendi sordu. Aynı sorulardan sıkıldilar sanırım
-
@öğrenci biraz da şans işi tabi zarfı kendimiz seçiyoruz:) Hayırlısı artık bekleyip görücez
-
Arkadaşlar Ysk yeni bir alım yapar mı ?
Sadece bir seferliğine mi alım oldu var mı duyum bilgi sahibi olan -
Arkadaslar merhaba ziraat bankasi uzman yardimciligi asilden kazanip ysk dan sonuc bekleyenler var mi ?
-
@mep hocam bundan onceki secim muduru alim sinavi 12 yil once yapildi...
Lakin benim anladigim YSK yeni bir yapilanma ve buyume icinde. Hatta Ankaradaki merkez bina da tasincak daha buyuk bir yere gececek falan diye duymustum. Diger teskilata da bir suru teknisyen vs. alimi yapildi. Olabilir alimlar daha bence.
Ama bu benim yorumumdur. Yatirim tavsiyesi degildir.
-
arkadaslar mülakatta sorulan üç soruya da cevap vermedim. güvenlik soruşturması temiz, ailede 3 tane memur var gazi mezunuyum vs.. sizce olma ihtimali yüzde kaç? beklemekten kafayı yiyecem
-
@poseidon hocam zarftan çıkan soruların fazla bir etkisi olmadığına dair burada mantıklı gerekçeler söylendi aynı soruların dönmesi katiplikte de bu soruların kullanılması sorular arasında belli bir dengenin olmaması kimine Atatürk'ün doğduğu yer kimine ağrı dağının rakımı dünyanın dönüş hızı vb. şeylerin çıkması.Bence o kendini tanıtma kısmını bize bırakmayıp herkese belli soruların sorulması etkili olacak gibi duruyor.Soruların sıkıntısı şu oldu bence bilmediğin bir şey denk geldi mi şansına orada konuşup kendini de ifade edemiyorsun hemen diğer soruya geçiyorlar bu zor sorular daha önce sorulmayan sorular denk gelenler için kötü oldu.
-
@s-cihan evet soruların pek önemi yok diyorlar ama emin olamadım. tarih sorusunu cevapladım gibi ama ysk kanunundan gün sorusu geldi, günler hep karışıyor zaten. bakalım bir an önce açıklasalar da biz de önümüzü görsek
-
@poseidon hepimizin temennisi o yönde hocam bir umut bekliyoruz işte hakkımızda hayırlısı olsun
-
@s-cihan hepimiz için en iyisi neyse o olsun bu kadar emek boşa gitmesin inşAllah
-
@poseidon inşallah hocam 3-5 dakikada garip sorularla bir şeyler yapmaya çalışmak garip ve üzücü geliyor.Hakimlipe giren arkadaşlarımızdan duyduklarımız 7 şer kişi girdik 1.5 dakika ya konuştum ya konuşmadım bir cümle konuşabildim demeler vb. ne olacak bu mülakat işleri bu işler ne kadar daha böyle devam edecek yetkili bir kişi çıkıpta bu gençlere yazık oluyor şu işlere bir el atalım çeki düzen verelim demeyecek mi bu kadar rahatsız insan varken bu işlerden neden değişmiyor gibi gibi düşüncelere sevk ediyor insanı...
-
@foucault Teşekkürler