YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@kuşçubaşıeşref ben de bir WhatsApp grubunda 10-15 Aralık arası açıklanacağını duydum
-
@khalkedon en geç 15 kadar açıklanacak herhalde teşekkür hocam
-
İyi günler toplam kaç kişi gelmedi acaba mülakata bilgisi olan var mıdır
-
Beyler mülakatta 3 te 3 yanlış cevap verdim otomatik olarak şans yoktur herhalde öyle değil mi
-
@mehmetkvl vardır daha önce örneği var.
-
@evandro hayırlısı kardeşim o zaman öyle diyorsun sağolasın
-
@mehmetkvl doğru ya da yanlışın çokta önemi yok hocam. Rahat olun
-
@yea-sbf teşekkürler hocam sağolun, birşey sorucam bir de ysk mülkatında başka mülakata girdin mi bekliyor musun tarzında sorular soruldu önemli mi bu husus ysk için yada farkı alanlarda mülakata kalanları (kaymakamlık guy dguy gibi) tercihte 2. Plana mı atıyorlar
-
@rintintin cumadan kasit bu cuma mi hocam?
-
@emrhll bu cumaysa cok erken değil mi ? güvenlik soruşturmaları bile daha gitmemiştir.
-
@hoffafd onden aciklayip atamayi yapmak icin guvenlik sorusturmalarini bekleyebilirler hocam
-
@emrhll böyle bir şey yaparlarsa helal derim. insanlar en azından sürüncemede kalmaz.
-
@mehmetkvl Rica ederim hocam:). O gibi cevaplar önem arz ediyor zannimca. Kesinlikle başka bir kuruma geçicem havası uyandırmamak lazım. Ben öyle yapıyorum. Bana da soruldu başka sınavlara hazirlanacakmisin diye bende "takatim kalmadı artık efendim" dedim gectim.
-
@yea-sbf banada sordular ayni soruyu yas oldu 33 aynen takatimiz kalmadi vallahi
-
@emrhll bizde otle yapilmisti ilk once aciklandi ondan sonra guvenlik sorusturmalari baslamisti. Hatta bizden sonra ise girenlerin personel ihtiyaci oldugu icin guvenlik sorusturmalari daha bitmeden ise baslatilip eger bir olimsuzluk olur ise isten cikarilacagina dair yazi gelmisti kuruma.
-
Benim mülakat çok sert, hararetli geçti açıkçası umutsuzum biraz. Bütün komisyon üyeleri soru sordu makinalı tüfek gibi çok yüklendiler, bu soruyu bildin diğerini nasıl bilemiyorsun falan diyerek çıkıştılar. Bir ara tekme tokat dalacaklar sandım Neye yormak lazım bilemedim..
-
@emrhll Allah sabır,güç,kuvvet versin bende mezun olalı 4 buçuk yıl oldu yaş 28 istediğim meslekler için başka sınavlara bile hazırlanmadim ıssız kalma uğruna yillarimi verdim hala hiçbiri olmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun
-
@emrhll evet hocam öyle demişler.
-
@yea-sbf benimde öyle hocam 4 mülakat 78 85 85 90 puanlar ile atanamadık buradayız hala
-
@kuşçubaşıeşref yolunuz, bahtınız, şansınız bundan açılır inşallah hocam