YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@yea-sbf inşallah hocam inşallah
-
Arkadaşlar bana hala güvenlik soruşturması için gelen olmadı. Bu olumsuz bi anlama gelebilir mi mülakatla ilgili?
-
@antoniogramsci merak etme dostum bana da gelen olmadı ilden ile değişiyor uygulama
-
@kuşçubaşıeşref Anladım hocam. İstanbul'da bi arkadaşıma geldiler ben de İstanbul'dayım gelen olmadı da bi sorayım dedim
-
@antoniogramsci bana da gelen giden yok kardeşim
-
Bana da kimse gelmedi ama gelenleri de anlamadım normalde eve polis gittiğini duymadım hiç
-
Benim İstanbul’da iki arkadasimada geldi bana gelmedi bence bu sıkıntı bir olay değil gelirler mutlaka çünkü daha mülakata girmeden evine polis giden bile oldu herkese giderler
-
@ryan herkese gidilecek diye bir şey yok. Muhtara da gidebilir. Telefonla da aranan oluyor. Hiç gelmeyen de oluyor. O yerin emniyetinin tarzı ile alakalı biraz.
-
@gencbiraday ben de anlamadım. bu nasıl bir güvenlik soruşturması? eve gidilip sen burda oturuyor musun soruyorlar. bu adres doğrulama gibi bir şey. güvenlik soruşturmasından kişinin haberi olur mu? adı üstünde güvenlik soruşturması. bi de kişilere örgüt bağlantın var mı diye de sorsalardı bari.
-
@zeynep25 bu pek Guvenlik soruşturması değil bildiğim kadarıyla asıl güvenlik soruşturmasını mit yapiyo bunda polisler geliyo adres dogrumu diye ve etraftaki 1-2 kişiye soruyo
-
@ryan her kadro için güvenlik soruşturmasını aynı kurum yapmıyor. Mİt daha nadir yapıyor, çoğu kadro emniyet istihbarat birimi ile kurumlar yazışıyor.
-
Bugün açıklanır diyorlardı yalan mı oldu..
-
Güvenlik soruşturmaları devam ediyor bence bir süre daha açıklanmayabilir hocam
-
güvenlik soruşturması nereden baksan bir ay sürer.
-
Aralıkta açıklanmaz ve ocak şubata sarkarsa göreve başlama 4 5 ay sonra olur.
-
Katipler is basi yapti. Mudursuz yerler var. Secim var. Sanmam cok geciktireceklerini. Millet daha mulakata girmeden gvs icin gelenler olmus. Hizli ilerliyor bence surec. Bakalim.
-
Seçim Hizmetleri Müdürü 10-15 Aralık arasında açıklamaya çalışacağız demişti. Daha erken arkadaşlar
-
Valla çok merak ediyorum alımların nasıl olacağını sözlü mülakat ne kadar etkili olacak falan hayırlısı gerçekten o kadar insan neye göre elenecek hiç bilmiyorum
-
Arkadaslar birşey sorucam online olan var mı suanda
-
@mehmetkvl var kardeşim sorabilirsin.