YSK seçim müdürü alımı 2018
-
bu hafta olmaz gibi de haftaya açıklanır inşallah
-
@hahamas valla benim de öyle baya sıkıntı sorularım vardı hayırlısı olsun hakkımızda
-
@kuşçubaşıeşref sorularımın zorluğunun yanında mülakat sırasındaki halim ve tavırlarımı da sevmedim ben. garip garip konuştum
-
@hahamas olabilir dostum normal sıkıntı yaratma kendine
-
@hahamas kardeşim beklediğin bir mülakat var mı guy dguy gibi?
-
@mehmetkvl ikisini de bekliyorum hocam ne oldu ki?
-
@hahamas sordum öyle kardeşim komisyon biliyor muydu mülakatlarını merak ettim. Ama sana şunu söyleyebilirim sen mülakattan çıktıktan sonra belli birşeyler oluşuyordur zaten. kesin değil tabi ama kimse 0 ihtimal verdiği kişinin evine 2 tane neden polis yollasın ki. mülakat sonrası yaşanan şey bu
senin iyi veya kötü oluşunun kuruma giremedikten sonra ne anlamı var sence, kişisel düşüncelerimdir tamamen -
@mehmetkvl valla kurum gireceğim mülakatları değil daha önce girdiğim mülakatları sordu. söyledim. bir de dikkatimi çeken şey ailemden birinin memur olması hoşlarına gitti gibi geldi bana. aileden memur olan varsa sanki biraz olumlu bakıyorlar gibi.
-
@hahamas bence en etkili olan öncelikle başka mülakatlarının olup olmadığı ve bitirilen üniversite. Ondan sordum sanada var mı diye. Kulak misafiri olduğumda da dışarda muhabbetler şu şekilde oluyor gibiydi adaylar arasında '' burayı kazanalımda olmadı guyla kendi şehrimize yada dguyla zaten Ankara geçeriz gibi'',komisyonun bunun farkında olduğunu düşünüyorum, kişisel düşüncem tabi
-
Bir mülakata girerken başka bir mülakatının olması özellikle daha iyi bir kurumun mülakatının olması veya başka bir kurumda çalışmak net dezavantaj.
-
@walrass06 bende öyle düşünüyorum da kurumun bileceği iş tabi
-
Beyler Bursa'da olupta güvenlik soruşturması için geldiler mi size araştırma yapmak için
-
@mehmetkvl bende Aydın'da olanlar için aynı soruyu sorayım
-
Arkadaşlar memurlarnet maasları güncellemiş. Buna göre 2019 ocak ayında 9/1 seçim müdürü 4521 tl alacak. 7/1 seçim müdürü 4949 tl alacak.
-
Kurum içinden olanlar açıklandı dediler bana, doğru mu arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
-
@gencburokrat kurumiçi yükselme olan açıklandı hocam. açıklanalı da baya oluyor. 2-3 hafta falan.
-
@872 kazananların hangi derece ile başlayacağı belli mi acaba ?
-
@ryan 2017 aralık ayında resmi gazetede yayımlanan ysk kanununda ihdas edilen kadroların dereceleri yazıyor hocam. 200 kişilik seçim müdür yardımcısı kadrosu ihdas edilmiş. 25 kişilik 1.derece, 25 kişilik 3.derece, 50 kişilik 5.derece ve 100 kişilik 7.derece. Ama bilemem tabi hocam kaçıncı dereceden başlatılacağını.
-
@872 Hocam o zaman kazanan arkadaşlardan en düşük olan 4949 ile mi başlayacak ?
-
@politics06 hocam bilemem. Sadece resmi gazetedeki şeyi söylüyorum. Ama 7.derece de olabilir 9.da.