YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@872 175 kişi alınacak ama 200 kişilik kadro ayrımı yapılmıs ilginç..
-
@öğrenci kurum içi de dahil hocam buna 1.derece ve 3.dereceden de bahsediliyor. İsterseniz bakın.
-
@872 Muhtemelen hepsi kurum içi ayrılmıstır. Yeni başlayanlar sabit derece ile başlarlar diye düşünüyorum
-
Alakasız ama merak işte acaba maaşı alıpmı çalışıcaz yoksa çalıştıktan sonramı maaş alıcaz
-
@872 hocam verilen kadrolarda 9.derece yok ama
-
@öğrenci @politics06 haklısınız hocam
-
@meminerd, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Alakasız ama merak işte acaba maaşı alıpmı çalışıcaz yoksa çalıştıktan sonramı maaş alıcaz
Memur maaşı peşin alır, maaşı aldıktan sonra çalışacaksınız.
-
@gencburokrat cevabınız için teşekkür ederim
-
Sanirim atama oncesi bi egitim olucak toplanma egitim sureci 2 haftayi bulur 15 araliga kadar aciklanmazsa secim sonrasina kalicagini dusunuyorum umarim kalmaz, cimer maas hususunda cevap vermiyor baska maas hususunu soran ya da duyum alan var mi?
-
Hocam yanlıs anlamayın ama forumdakilerin bir çoğu hayatı boyunca ilk defa bir işte çalışacaklar belki sigortalı olarak. Gerçekten bu kadar önemli olmamalı ya 4300 değilde 4500 TL yada 5000 TL olması maaşın, eminim abartmıyorum buradaki bir çok insan hayatı boyunca aylık 2500 TL bile kazanmamıstır ben dahil. 4000 TL olsun ne farkeder ki şu aşamada, kişisel düşüncem yanlıs anlamayın lutfen
-
@mehmetkvl size katılıyorum ben de aynı durumdayım işim olmadığı için 4000miş 5000miş benim için önemli değil. Ancak şu an zaten çalışıyor olup da ikisi arasında kıyaslama yapmak isteyenler için bu mantıklı olabilir. Bunun dışında önemsiz olduğunu düşünüyorum
-
@khalkedon aynen bende o düşüncedeyim. İnşallah bizim gibi bir işi olmayanlara nasip olur da ayaklarımızın üzerinde dururuz. Tabi nasipte öteye de gidilmez elbet...
-
@neyseoolur Üst iletilerde cimer'den gelen cevap vardı oradan bakabilirsiniz hocam.
-
Ben maaştan ziyade , nasıl ve neye göre alım yapacaklarını merak ediyorum
-
@öğrenci güvenlik soruşturması yapılıyormus hocam su anda en son bursa tamamlanmış galiba, tamamı bittiği gibi yayımlanacak tahminimce listelerde bellidir zaten sadece araştırmaların bitmesi gerek ama 6 da 1 kişi alacaklarsa genel kanaat soruların pek önemsenmediğiydi yani bu işte tecrübe sahibi olanlar öyle diyor. Ben tecrübesizim bu konuda ama bunca insanı da ancak böyle elersin yani. Şahsen 3 te 3 yanlıs cevap verdim yüzde 5 falan ihtimal veriyorum kendime
-
Hocam haklisiniz ama ben ya da baska birisi bu ise giren birinin 5000 almasini isterim sonucta ulke sartlari zor evet daha zor sartlarda da calisiliyo fakat herkes iyi olmak ister emek verdi herkes bu surecte sonucta. Bursada guv. Sor. en son bittigini nereden ogrendiniz hocam sorabilir miyim?
-
@mehmetkvl En son nerenin tamamlandığını bilemeyiz hocam... Ben de soruların önemli olmadığını düşündüğüm için merak ediyorum
-
Kısmetten öte yol yoktur. Hayırlısı ne ise olsun.
-
@öğrenci tabi bilemeyiz ben yazılanlardan yola çıktım zaten. Sence 6 da 1 kişiyi nasıl alacaklar kardeşim sorularda bakmıyorlarsa merak ettim düşünceni. 2 de 1, 3te 1 olsa tamam derimde 6da 1 kayda değer bence. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah
-
@neyseoolur 1000 kişi kalınca mülakata duyuyorsun hocam ister istemez. Maaş konusundaki düşüncelerine bir şey diyemem herkes haklıdır kendince ben öyle düşünüyorum sadece yanlıs anlama hocam