YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar sgk denetmenlerini yeni ise başlattılar yaklaşık mülakat aciklanali 8 ay olmustu bizim buradaki tek umudumuz secimlerin yakın zamanda olması umarım hepimizin dusundugu gibi erkenden sonuçlanır yoksa çok uzun sürer buda
-
Yani hayirlisi tabi de kurum personele bu kadar cok ihtiyaci olsa yerel secimlerin tarihi degismez bellidir onceden biliniyordu daha onceden sinav acar eylulu beklemezdi o yuzden secim sonrasina kalabilir mi acaba ama tabi burasi Turkiye gec dusunulmus de olabilir umarim ikincisidir?
-
@aslan38 hangi grupta, watsap grubu mu acaba? bizde bakalım.
-
evine polis gelmeyen var mı hala arkadaşlar
-
@hahamas Bana gelmedi
-
@antoniogramsci hangi şehir hocam?
-
@hahamas İstanbul
-
@antoniogramsci eyvah eyvah. istanbul daha başlamamışsa açıklanması daha sürer baya. belki sizi evde bulamamışlardır komşuya gelmişlerdir? bizde öyle oldu çünkü.
-
@hahamas dostum her yerin uygulama farklı eve gelmek zorunda değiller
-
@hahamas İzmir'de bazı kişilere gitmişler bize gelmediler. Herkesin evine gitmiyorlardır muhtemelen o yüzden onu kıstas almamak lazım
-
@kuşçubaşıeşref @deumaliyecisi anladım hocam
-
Arkadaşlar eve polis gelme olayı her ilde veya her kişide olmaz Ordan fikir yürütmek mantıklı değil.
-
Bize de gelmediler.izmirde evine polis gelen var mı
-
@hahamas Benim de İstanbul ve geldiler. İstanbul başlamadı diye bir durum yok. Umutsuzluğun anlamı yok, hem yalan mı söyledi; 10-15 aralık arası açıklanacak; SHMüdür Vekili beyan etti diyen arkadaş. Bir sakin olun lütfen arkadaşlar.
-
@best_effort hay ağzında bin yaşa.Ortalıkta bir grup var sürekli karamsar yok işte 6 ayda anca açıklanır yok 5 ay sürer felan , zaten herkesin moral yerlerde sürekli mülakata giriyoruz eleniyoruz felan. 10 15 arası açıklanacağını söylediler zaten ,en azından o aralıkta açıklanmazsa (açıklanmayabilir de ) o zaman bi karamsar olun simdiden ne moralimizi bozuyonuz ya .Haftaya cuma inş açıklanırda kazanamasakta en azından başka bişeye odaklanırız.
-
@sinavparambitti, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
n
dostum öncelikle ismin çok orjinalmiş Katılıyorum sana. Allah yardımcın olsun ve sabrını versin. Bu süreçte yapılabilecek en güzel şey, beklerken ingilizce, excel, büyük veri ya da ekonometri/istatistik gibi alanlarla uğraşıp, kendini hazır hale getirmek, daha doğrusu küçük küçük sürekli geliştirmek; kitap okumayı da bırakmamak lazım tabi. Kendini tohum bil. Tohum gibi saç kendini, bitmezse toprak utansın
inşallah yakın zamanda atanırsın hayırlısıyla. Türkiye'mize faydalı olman dileğiyle.
-
Valla çoğu insana gelmişler zatende atamayacakları adama neden geliyorlar onu anlayamıyorum bende
-
@mehmetkvl güvenlik soruşturması mülakata giren herkese yapılmak zorunda olabilir. Başka kumların alımlarında da konuşulmuştu sanırım.
-
güvenlik soruturması ve arşiv araştırması, güvenlik formunu doldurup ilgili kurumlara veren (mülakat öncesi alıyorlar) her aday için yapılır. bir dosya şeklinde hazırlanır içinde okuduğu okullar, anne,baba, kardeş, eş...vb mesleği, adli kayıtları, resmi bilgileri ve tüm sosyal geçmişini bulunan bütün veriler girilir. bu merkezli ihtiyaç duyulursa, sivil iki emniyet personeli ev ziyareti edebilir ya da ev etrafı incelemesi edebilir. Bu işlemler yönetmelik gereği en geç 60 iş günü içinde tamamlanması gerekmektedir. eve gelinen kişi artı kazandı gibi düşünülmesin,... bunun yanında bir dosya da mitten komisyona eriştirilir, orada da güvenilirliğin puanlanır ya da çeşitli renklerle renklendirilir... komisyon bu raporlara uymak zorunda değildir, referans alır... dikkat ederseniz herkese üni de nereden kaldın gibi bazı sorular da sorarak dosyanın bu yönlü bulgulerını de teyit etmiş olacaktır.... hayırlısı olsun herkes için...
-
@refik-soydam peki hocam bir ilde birine gelip diğerine neden gelmiyor olabilirler peki