YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mülkiyemüfettişi ben de yaptım
-
@mülkiyemüfettişi arkadaşlar herkes yazarsa belki açıklarlar sıralamayı puanları varsa yedek durumunu vs öğreniriz.aslında çok umudum yok ama en azından şeffaf olmayan bu gibi durumlara karşı farkındalık yaratırız.Mücadele sadece ders çalışmak, bir şeyleri hak etmek değil hakkına sahip çıkmak ya da en azindan denemek gerekiyor
-
@eeee, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mülkiyemüfettişi arkadaşlar herkes yazarsa belki açıklarlar sıralamayı puanları varsa yedek durumunu vs öğreniriz.aslında çok umudum yok ama en azından şeffaf olmayan bu gibi durumlara karşı farkındalık yaratırız.Mücadele sadece ders çalışmak, bir şeyleri hak etmek değil hakkına sahip çıkmak ya da en azindan denemek gerekiyor
Sonuna kadar katılıyorum . isteyen herkes bu http://www.ysk.gov.tr/tr/bilgi-edinme-gercek linkten girip başvurusunu yapabilir . bir önceki iletilerde örnek metinde var. Sadece kopyala yapıştır yapacaksınız 2 dknızı almıyor
-
@mülkiyemüfettişi metni kendinize göre düzenleyin mülakat tarihleri kısmını !
-
@mülkiyemüfettişi, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mülkiyemüfettişi metni kendinize göre düzenleyin mülakat tarihleri kısmını !
Örnek metin
YSK tarafından yayınlanan, ekteki dosyada da bir örneği bulunan ilan doğrultusunda, 2 Eylül 2018 tarihinde Ankara'da tek oturumda gerçekleştirilen ''2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı'' sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazandım. Sözlü sınava 19/11/2018 tarihinde Ankara'da, YSK'da katıldım. 28/12/2018 tarihinde YSK internet sitesinde ''Yüksek Seçim Kurulu Taşra Teşkilatı Açıktan Atama Seçim Müdürü kadroları için gerçekleştirilen sınav sonuçlanmıştır.'' başlığıyla yayınlanan duyuruyla da sınav sonucumu öğrendim. Ancak açıklanan sınav sonucunda; ilanın 7, 8, 9, 11, 12, 15 numaralı maddelerinde belirtilen ''nihai başarı listesi, nihai başarı listesindeki yedekler, nihai başarı listesini oluşturmakta kullanılacak ve yazılı sınavla birlikte aritmetik ortalaması alınacak sözlü sınav puanı, sözlü sınavda alınan puan'' hususları yer almamaktadır.
İşbu başvuruya gerekçe oluşturan durum sözlü sınav puanının tarafıma açıklanmamasıdır. Tarafımın bu hususta bilgilendirilmesini ve gereğini saygılarımla arz ederim.''-
*Metinde geçen ''ekteki dosya'', sınav ilanından ibarettir. -
@grundig eyvallah hocam bana da mantıklı gelen rakamlar bunlar
-
Arkadaşlar yedeklik durumu için arayanlara ne cevap verildi
-
@guy-mağduru olsa yayınlanirdi demisler birisine.Bu arada cimer basvurumda adalet bakanligina iletildi yaziyor ne cevap gelecek acaba
-
Arkadaşlar bilgi edinmeyle uğraşmayın,
Doğrudan ysk ya 2 satır sonucuma itiraz ediyorum diye İTİRAZ DİLEKÇESİ yazın , mahkemeler artık % 90 iptal kararı veriyor yeniden mülakata alınan ve ATANAN çok kişi var son DANIŞTAY İÇTİHATLARIYLA... -
@petitbeurre benim yargı sürecine girme ihtimalim var çünkü 28 yaşımdayım 6.kez bu durumu yasıyorum güvenlik soruşturmamda sıkıntı olduğunu sanmiyorum anne baba memur halen çalışıyor.Böyle giderse benim mülakat falan geçeceğim yok zaten
-
asil haricindeki herkesin dava açtığını düşünsenize bir an...
-
BAKIN ATAMA YÖNETMELİĞİ LİSTE YAYIMLANIR DİYOR ORTADA LİSTE YOK , BU ŞEKİLDE ŞEFFAF değil KURALLARI HARFİYEN UYGULAMASI GEREKİR ,YSK NIN KURALLARI ÇİĞNEME AYRICALIĞI ASLA VE KATA YOKTUR
-
@eeee hocam itirazım reddedildi şimdi idare mahkemesine gideceğim CUMA GÜNÜ, hakkımı zerre miskal yedirmeyeceğim KİMSEYE , 3 soruyu da bildim yazılı puanım 89 daha sayacak bir sürü haklı nedenim var KİM HAKLI OLDUĞUNU BİLİYORSA ÇEKİNMESİN HAKKINI aramaktan Başvursun mahkemeye TEKRARLATALIM MÜLAKATI
-
Arkadaşlar itiraz, dava ne gerekiyorsa yapalım haksızlığa uğradığını düşünen varsa hakkımızı arayalım. Ben de dava açmayı düşünüyorum.
-
arkadaşlar idare mahkemesine yazacağımız bir dilekçe..tabi ki öncelikle kuruma başvuru yapacagız sonra dilekçemizi verip bu işin üzerine gideceğiz...eğer biz gitmezsek gevşek gevşek referansım vardı kazandım diyenlerin dalgası oluruz..ayrıca bu mülakatta referansın torpilin döndüğüne somut delilim var bunu da belirtiyim..sadece sizde dava açarsanız bu iş daha ciddiye biner.teşekkürler
-
@epikür hep beraber yazalım verelim arkadaşlar en azından yedek liste yayınlatabiliriz. Somut delil derken açabilir misiniz merak ettim
-
@bynkeynes şimdilik bende saklı...
-
@bynkeynes nereye yazacagiz öncelikle ysk ya ama bilgi edinme kısmına mı
-
Arkadaşlar sınavın açıklandığı gün de söyledim burada liste yayınlanmadı herkes Tc kimlik no ile sisteme girdi kazandı kazanamadı gördü ve konu kapandı o gün. Ama liste yayınlanması gerekiyodu ki bunu hem Ösym hem de Ysk ile olan telefon görüşmelerimizde kendileri de ifade etmişti. Ben de o günlerde dedim ki burada (80 ile elenmeme rağmen) şimdi ortada liste yok belki de sarı çizmeli Mehmet ağayı mülakata sokacaklar nerden bilebiliriz dedim ama bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mı dedi bazı arkadaşlar yoksa galibiyet sarhoşluğuna mı kapıldılar bilemiyorum kendi hakları açısından olumsuzluk yaratabilecek bu durumu göz ardı ettiler. Bugünki gelinen noktada görüyorum ki birileri mülakatlar için ders çalışıp masraf yapıp emek verirken belki de sarı çizmeli Mehmet ağalar o sırada sanırım 'Hayırlı olsun müdürüm' tebriklerini çoktaaaan kabul etmeye başlamışlar bile
Velasıl kelam sapmadan tutun da listesine kadar başından sonuna kadar bu duruma itiraz ettim burdan bazı arkadaşlar da saolsun destek oldular ama yeterli olmadı...
Bunun sebebi de şudur zannımca (torpili olmayanlar üstüne alınmasın) benim zaten torpilim var düzene karşı çıkmayalım dayım halleder diyenler başka dayılar tarafından malesef ezildiler.. Kimse bana 175kişinin atandığı sınavda 176. olup elenen kişinin torpili olmadığını savunmasın. Güzel ülkemin özeti budur hakkı yenilene kadar sessiz kalıp düzenin içinde kendine kendi hakkı da gasp edilenler bugün isyan ediyor. Tekrar söylüyorum torpili olmayanlar üzerine alınmasın ama torpili olup da elenenler de bi oturup düşünsün ben nerede hata yaptım diye.
İtiraz mı edeceksiniz dava mı açacaksınız bilmiyorum ama üzülerek söylüyorum o iş artık geçti itiraz etseniz neyi ispatlayacaksınız? Adamlar şu cevabı verecek mülakattaki kriterlere göre takım elbisesini beğenmediğim duruşunu beğenmedim vs vs vs.. Zaten burda esip gürleyen bi çok arkadaş da emin olun siz yapın yaa kafasında olacak ve destek vermeyecek size bunu bizzat bu sayfada yaşadığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Hepinize geçmiş olsun psikolojinizi daha fazla yıpratmadan önünüzdeki sınavlara asılmanız dileğiyle başarılar. -
@idyah ben yeni girdim buraya ama haklısın mülakata katılacakların listesi de yoktu ama orada bir şeffaflık aramıyor insan çünkü zaten ösym sınav sonucunda söylüyor dereceni mülakata kalacağını tahmin edebiliyor insan sınavda ki senin hakkı yenemiyor ama mülakat öyle değil herkese farklı zorlukta sorular soruluyor kimineçok alakasız sorular kimine kolay.kaldıki zor yada kolay soruları bilen de eleniyor ve puan vs yok