YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@elfdfn16 mantıklı düşünunce zaten avukatın denetmenin işlerini bırakıp doğuya gitmeleri ne alaka yedek liste çıkartmamiz lazım acilen şikayet edip zira kalan o boşluklari nasıl dolduracaklari apaçık ortada
-
@bynkeynes avukat denetmen de oturup bi düşünecekti ama sınava girerken doğu çıkabilir diye değil mi!!!
-
İtiraz edin arkadaşlar herkes itiraz etsin.
-
Doğuya gitmem diyeni seçim müdürü yapacaklarsa kendileri bilir. Sınavın adı "taşra..." diye başlıyor zaten. Benim gibi neresi çıkarsa çıksın gidip çalışacak, bu işe ihtiyacı olan insaların haklarına girenlere de yazıklar olsun. Eğer bir yerde çalışıyorsanız kesinlikle gitmeyeceğiniz kurumlara başvurmayın, emek verenlere yazık...
-
İtirazlarımızdan bir sonuç çıkar mı, ne düşünüyorsunuz?
-
@north-remembers kesinlikle neresinden tutarsan tut adaletsizlik insanin çıldırası geliyo
-
Yedek liste ile alakalı cimere yazdığım dilekçe ysk başkanlığına gönderilmiş ne cevap verecekler çok merak ediyorum
-
@postmodern umudunuzu kaybetmenizi istemem ama zor görünüyor. Nasıl ispatlayacaksınız mülakatınızın iyi geçtiğini veya usule uygun olmadığını. Şuan yapabilecegimiz tek şey ilanda yazan yedek liste çıkarılması. En azından bencilce davranıp beğenmediği yere gitmeyen birinin yerine ihtiyacı olan biri atanır.
-
@guney Ben de pek ümitli değilim ancak tutunacak başka bir şey bulamıyoruz... Yedek liste ile alakalı da kurum içinden yapılmış dediler, arayan çok kişi var. o zaman yedek liste olmadığına dair bir gerekçemiz de yok...
-
@postmodern ben bunu bir türlü anlayamadım kurum dışı sınavın yedeğini kurum içinden mi belirlemisler. Sadece aynı sınava girdik mülakatlari ayrı oldu kuraları ayrı oldu açıklanması ayrı oldu. Onlar görevde yükselme biz açıktan atama yani bunu mantığım kabul etmiyor.
-
@postmodern farklı kulvarlarda yarıştık onların ayrı puanları bizim ayrı puanımiz vardı onlardan almaları ne kadar adaletli
-
@guney Zaten elendiğimiz ilk mülakat olmamasına rağmen en çok sarsıldığımız mülakat olmasının sebebi de bu, anlamlandıramıyoruz. Ne liste var ne yedek liste ne de mülakat puanı. Anlayamayınca atlatamıyoruz da. Keşke biraz daha şeffaf bir sınav süreci olsaydı da biz de önümüze baksaydık, itiraz vs. ile uğraşmasaydık...
-
@bynkeynes Bence de adaletli değil. Açıktan atamaya kurum içinden yapılan itirazlar sonucunda böyle bir karar alınmış olması muhtemel. Malum, ilan açıldığında kurum çalışanları bir hayli tepkiliydi, sosyal medyadan takip etmişsinizdir.
-
Bir şey çıkmaz demeyin arkadaşlar , danıştay içtihat koydu güncel olarak yani bu bu demek oluyor sözlü sınav iptal edilir ve tekrarlanır ve yinelenen sözlü sınavda kazanan illa ki olur
-
şimdi millet salona doluşmuş kura heyecanını bekliyorlardır, o heyecanı yaşamak varken oturmuş boş boş dışarıda yağan karı izliyorum yazık oldu emeklere, sırf bi çevremiz yok diye.
-
@hoffafd benimde çok kanıma dokunuyor bu durum. Sene 2019 ve alenen nasıl yapılabildi bunca şey aklım almıyor ya valla
-
Yedek liste konusunda farklı bir bilgi alan, itirazına sonuç alan veya farklı girişimlerde bulunan var mı?
-
Doğuya yada güneydoğuya tayini çıkıp kpss puanı olan birçok kişi gitmeyecektir bence.
-
Yedek liste olmamasına hala inanamıyorum. Kaç tane kadro boş kalacak kim bilir. Yazık gerçekten
-
@872 ama eğer 175 kişilik kadro doldurulmamışsa ve yedekler denildiği gibi kurum icinden oluşuyorsa o zaman işler degisir.