YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@eeee Sorun da orda zaten niye orda şeffaflık aranmıyor? Sapma yok bişey yok 100 kişi atıyorum 2. oluyor ama kim bu insanlar? Diğer kurumlar açıklarken bunlar niye açıklamazlar? sapma da yok listeyi yayınlicaz dediler yayınlamadılar diyorum, o zaman kazandık nasılsa deyip her şeyin şeffaf olduğuna inanıyosanız mülakat sürecinin şeffaf olduğuna da inanın o zaman aradaki fark ne hocam? Evet mülakatta kimine zor kimine kolay sorular sorulmuş haklsınız ama mülakata kalanlar da kimisi gk gy sayesinde kaldı şimdi burda ben 90 aldım 88 alan kişiden ben daha çok hakettim diyen kişiler belkide 88 yapan kişiden daha az alan sorusu yaptı ve daha az haketti bunu nasıl öğrenicez? İşte bu da liste sayesinde olabilirdi yazarlardı insanların puanını herkes görürdü. Sürecin bi kısmı şeffaf bi kısmı alengirli olmaz benim görüşüm bu.
-
@idyah kendi adıma konusayim benim fikrim standart sapma olmaması eleştirilebilir ama hesap soramayız ki böyle tercih edildi diye derecemizi puanımızı gördük mülakata kalıp kalamayacağımızı hesapladık bu açıdan şeffaf dedim. Maduriyet yazilida değil hep sözlüde oluyor yoksa elestirirsin yazili sinavi da begenmezsin o baska bir şey.
-
@eeee Ben şuan sapmayı eleştirmedim hocam onu ilk başta sapma var mı yok mu açık net olmadığı için eleştirmiştik bitti o konu. Benim söylediğim şu sapma olmadığı için 100 kişi aynı anda 2. oldu örnek olarak veriyorum bunu, peki bu 100 kişi kim açıkla bilelim dedim. Benim şeffaflıktan anladığım budur yazarlar kazananları 1.şu kişi 2. şu kişi yaptığı netler bunlar diye aynı şekilde de mülakatta da aynısını yaparlar sizde kaçla kaçırdınız bilirsiniz ona göre kendinizi geliştirirsiniz. Mülakattan belki kazanan herkes 100 aldı siz 95 aldınız umudunuzu yitirmezsiniz listeler 'baştan sona' şeffaf olursa. Aynısı benim de başıma komiser yardımcılığında geldi mülakatta soruyu bildim bana sen fetönün evlerinde kalmışsın elimde belge var diyor. Benimde 3 sene boyunca kaldığım evlerin elimde kira kontratı var emlakçısı var ev sahibi var mülakatta böyle saçma sapan soru mu sorulur? Belki de beni mülakat yapan adam fetöcü ben nerden bilcem kardeşim ihraçlar hala devam ediyor tüm kurumlarda. Sonra liste yayınlanıyor büyük harflerle BAŞARISIZ yazıyor neye göre kime göre? Neyse hocam ben ilk yazdığım iletide derdimi az çok anlatmaya çalıştım sizin görüşünüze de saygım var umarım dava açan arkadaşlar güzel neticeler alırlar ben ne kurumu ne de sınavın sistemini savunmuyorum. Tek söylemek istediğim hakkımız yenmeden tüm adaletsizliklere zamanında karşı çıkmamız gerekiyor yoksa gün gelip bizim de hakkımız yeniyor. İyi forumlar.
-
Ysk itiraz süresi dolmadan iki satır itiraz ediyorum ad soyad imza yazıp a4 e ptt ye verin bu hafta arkadaşlar herkes susuyor mahkeme biz başvuru yapmazsak inceleme yapamıyor ve başvurursak idarenin haksız işlemi genelde iptal ediyorlar ki DANIŞTAY İÇTİHATı iptal yönünde .... Ve müjde 6 ay karar süresi geldi YARGIDA HEDEF SÜRE kapsamında
-
@petitbeurre yani iinternet üzerinden olmuyor itiraz öyle mi
-
@petitbeurre bize red kağıdı mıgelecek o zaman ondan sonra idare mahkemesine o kağıt ile gidilecek
-
İnternet üzerinden itiraz olmaz arkadaşlar,ama fax ile itirazı kabul ediyor lar ve işleme alıyorlar..
. Fax no : 90 312 4195308.
Sonra 0 312 4191039 burayı arayıp teyit ettirin alındığını hepsi bu kadar İNANIN HAKLI OLANIN SUSMASI ÇÖZÜM DEĞİL... -
Arkadaşlar ben de sınavdan 83 almıştım mülakatta 5 soru soruldu 4 ünü bildim.itiraz dilekçemi sabah itibriyle gönderdim hakkımızda hayırlısı olsun. Ben en çok derece yapıp da elenen arkadaşlarıma çok üzüldüm inşallah çabamız bir sonuç verir dava açmayı düşünüyorum
-
@elfdfn16 herkese 3 soru sorulmuştu diye biliyorum ki zaten benim gözümde 3 te 3 yapanla 3 te 1 yapan arasında fark yok bütün sorular tekrar eden sorulardi benden önce giren kisiye 3 sorunun 2 si daha önce sorulmuş paylasilmis sorulardi ve bildi tabiki bana gelende hiç duymadığım sorulardi şaşırmadım şanslı biri değilim pek
-
@ryan bana 7 soru soruldu
-
Başka kurumları kazanıp YSK ya gitmeyecek var mı?
-
@ryan genel kültür sorum çıkmış sorulardandı yök başkanı. Onu bilince ek soru sordu onu da bildim. Seçim kanunu sorusunu da bildim ona da ek soru soru sordular biraz durakladım ama bildim bir tek klasizim nedir onu bilemedim yaktı başımı
-
@elfdfn16 hocam adaletli bir sistem olsa siz şuan kazanmıştınız zaten. yapmanız gerekenden fazlasını yapmışsınız mülakattaki soru bilme anlamında.
-
@elfdfn16 zarfı seçtik ama uçindeki soruları göremedik baska sinavlarda zarfin icindeki soruyu kisi kendi okuyormus diye duydum
-
@petitbeurre dilekcem hazir si.di pttye verecegim ben de
-
Arkadaşlar çalışmak kadar mülakat haksızlığına da eyvallah dememek lazım anne babamız eşimiz kaç sene okuduk ne zor kazanılan alınn teriyle okuttu ailemiz bizi... Hakkımızı yedirmeyelm işte o kadar kaldı ki fetö pkk ahlaksızlık vb yok sicilimizde sınav için gece gündüz çalıştık yazık inanın emeklerimize çok yazık
-
@petitbeurre çok haklısınız sicil tertemiz 5.5 yıl da hizmetim var devlete ama fayda etmedi cevaplarını çok merak ediyorum ne diyecekler bir de yarın kuradan sonra napacaklar bakalım doğuya gitmem diyenler varmış madem niye girdiniz hakkı olan başka biri kazanırdı
-
@elfdfn16, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@petitbeurre çok haklısınız sicil tertemiz 5.5 yıl da hizmetim var devlete ama fayda etmedi cevaplarını çok merak ediyorum ne diyecekler bir de yarın kuradan sonra napacaklar bakalım doğuya gitmem diyenler varmış madem niye girdiniz hakkı olan başka biri kazanırdı
Doğuya gitmem mi? İlandaki illerin çoğu doğuda zaten. Kazanmışlar ama daha ilanı açıp okumamışlar çok yazık...
-
@north-remembers evet ben de duydum halen kamuda çalışıp ysk doğuya çıkarsa gitmem diyenler var.
-
@pirinçkimirinçki şöylelerini duydukça hocam sinirim bozuluyor. Burada o işe o kadar ihtiyacı olan insanlar vardı. Kim verecek hakkını veballerini sadece ahı var diyorum başka da bir şey demek istemiyorum artık...