YSK seçim müdürü alımı 2018
-
bu maaş mevzusu nedir ? mülakattan elenmek o kadar yıpratıcı ki isterse kurumun maaşı 2000 tl olsun, eylüldeki sınava haftalar öncesinden çalışmaya başlıyosun koca yaz millet denizlerdeyken sen evde ter basa basa çalışıp kazanıyosun -87 almıştım -, sonra bu sefer de mülakata çalışıyorsun yine sosyal hayat sıfır üzerine masraflar gitmeler gelmeler kurulan hayaller sonuç başarısız. şimdi her şey sil baştan. yazık oluyor bu gençliğe.
-
@afedersiniz Hocam sizin söylediğiniz bu şartları taşıyan 175 kişi içinden kazanamayan çok kişi var.Bir de sistemin yanlış olduğunu söylüyorsunuz ama bu yanlışlığa katılıyorsunuz zaten böyle olduğundan bu süreç böyle devam ediyor.benim naçizane düşüncem emeklerimizin karşılığını aracılar sokarak almak değil bu yolda duruşumuzu değiştirmeden almak olduğunu düşünüyorum.
-
@hickskaldor arkadaşım guy vmyde var. Vmy 6000 alıyor eminim yani bursada. Guyda yeni zamanla 5000 ni geçeceğini söyledi ben çekmiyorum parayı öyle diyorlar yani napayım
-
Ben 5/1 evli 1 çocuklu gelir uzmanıyım aldığım maaş 4921 ayrı parantez eşim çalışmıyor
-
@afedersiniz sistemi bu hale getirenler siz ve sizin gibilerin zihniyeti ne yazık ki. Referansın torpilin hiçbir savunması yoktur. YSK gibi en çok tarafsız olması gereken bir kurumun da referansı kabul etmesi çok acı. 800 küsür kişinin hakkına girmiş oldunuz ne yazık ki. Çünkü mülakatta 5 katı çağrılıyor ise sonuncu adamın dahi atanma ihtimali vardır. Kaldı ki sapma falan olmayan sınavda 1 doğru ile 200 kişi oynadı. Sınav sonucu 175 içerisindeyim ben bu durumumu koruyayım aman referansım olsun demektense iyi çalışıp mülakatı hakkıyla geçmeyi düşünseydiniz keşke. Torpil bu ülkede hangi parti başta olursa olsun bitmez, zihniyet değişmedikçe!
-
@mehmetkvl hocam maaşa etki eden bikaç etki eden var çocuk evli olmak yüksek lisans ve yıl gibi ancak yeni başlayan bekar guy maaşı arkadaşın dediği gibi 4090 küsür 2019 ocakta artacak tabi
-
@mehmetkvl ya tabi orası öyle ama merak etmedim değil hocam
-
@hoffafd al benden de o kadar. Benim en çok karşı olduğum şey referans işleri, ayarlamak istesem ayarlarım ama benim inancımda bu büyük günah ve dürüstlük kurallarına da ters. Ahbap çavuş kapitalizminin sonunu görmek nasip olur inşallah.
-
Dereceniz yüksek hocam ondan yeni başlayan bu kadar almıyor
-
@hickskaldor yani kpss puanı yüksek olan arkadaşlar çok üzülmesin diye dedim yoksa elbette yıpratıcı yorucu bir süreç,insan üzülüyor
-
Gruplara katılmayan varsa da kazananlardan katılsın
-
@gossen o kadar çok haklısınız ki ben sınavda 50 alan 30 gkgy yapmstm sonuç 1 doğru ile mülakata katılmaya hak kazananamadim ne sapma var ne bir şey hakkımın yendiğini düşünüyorum belki ben sözlü sınavı da geçecektim , binlerce kişinin girdiği bir sınavda böyle saçma sapan her soru 1 puan diye sınav mantığı mı olur
-
@ir06 bir şey sorabilir miyim güvenlik sorusturmasinin sonucu ogrenilebilir mi
-
@epikür, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
mülakata giremeyen arkadaşlar üzülmeyin ...en az 1000 tane adamın içinden 175 kişi seçilecek 825 kişi elenecek yani mülakattayım diye çok umutlanmamak giremedim diye çok üzülmemek lazım...eğer adil mülakat olmazsa kısaca torpilli mülakat olursa zaten kazanamazsın.
insallah bu forumdaki kimse torpil arayışına girmez ..
ve buradan söylüyorum kamuya torpille girmiş ve girecek kim varsa hepsinin allah belasını versin yediği ekmek haram zıkkım olsunn ..
bunu söylemek bu ülkenin vatandaşı olarak en tabii hakkım..bunu aylar öncesinden söyledim ve yine tekrarlıyorum kamuya referans vs adı ne olursa olsun giren adam alan kim olursa olsun benim vergilerimin bu ülkeye verdiğim emeklerimin tek kuruşunu dahi yiyemesin..Amin
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı , kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun.Ziraat Katılım İstanbulda eğitimde olupta burayı kazanan var mı ? Bilgisi olan yazabilir mi?
-
Günaydın sonuca itiraz eden kaç kişi arkadaşlar?
-
Itiraz derken nasil ediliyorki ben sadece cimere yazdim
-
@eeee, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Itiraz derken nasil ediliyorki ben sadece cimere yazdim
Arkadaşlar ysk sitesinden bilgi edinme başvurusu yapılsa daha erken sonuç alınır kanısımdayım. Ben başvuru yaptım mülakat notumu öğrenmek için takip numarası veriyorlar .
-
-
@gençişsiz arkadaşım geçen sene guy oldu maaşı 4100 civarı ocak zammı ile birlikte artar tabi ama 5000 olmaz . Ayrıca yanında çalışan 20 senelik gu 5500 aldığını söylemişti.