YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@rintintin yalnızca kpss puanı olanlar değil, kaymakamlık sonucunu bekleyenler, halihazırda bir yerde avukatlık yapanlar ve geçen günkü hakimlik sınavında iyi puan bekleyenler de gitmeyebilirler.
-
@postmodern o kadar fazla fire olmaz bence ya. Benim arkadaş 1. Oldu bu sınavda dün onunlaydım suanda kurada oda. Maaşı falan baya iyiymiş tercih edilir yani bence şu şartlarda
-
@872 Dediğiniz doğru ama şu süreçte herkes gider hocam. Doğru düzgün alım yok...
-
@postmodern mülakat puanımı öğrendim mail atmislar itirazima bir cevap gelmedi
-
@eeee kaç hocam mulakat puaniniz? Ayrica beklediginiz gibi mi?
-
Nihai başarı listesi ve sınav sonuçlarının duyurulması
MADDE 15 – (1) Nihai başarı listesi, adayların merkezi ve sözlü veya uygulamalı sınav yapılmış ise merkezi, uygulamalı ve sözlü sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlayarak sıralanması suretiyle düzenlenir.
(2) Nihai başarı listesinde puanların eşit olması halinde; sırasıyla merkezi sınav puanı, sözlü sınav puanı, uygulamalı sınav puanı ve diploma notu yüksek olan aday sıralamada üstte yer alır.
--->>>> Bu maddeyi uygulamadılar. (3) Sınav sonuç listesi ve başarılı olanlardan istenilecek belgeler, sınavın bitimini takip eden on gün içinde sınav kurulunca, Kurulun resmi internet sitesinde ilan edilir. Ayrıca adaylara yazılı olarak bildirim yapılır. Sınavı kazananların, ilan tarihinden itibaren yirmi gün içinde istenilecek belgelerle birlikte Kurula başvurmaları gerekir.
(4) Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyenlerin atamaları yapılmaz.
Sınav sonuçlarına itiraz
MADDE 16 – (1) Adaylar sınav sonuçlarına ilan tarihinden itibaren on gün içinde yazılı olarak itiraz edebilirler. Bu itirazlar sınav kurulunca on gün içinde incelenir ve ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
İlk Defa Devlet Memurluğuna Atama ile İlgili Ortak Hükümler
Sınavı kazananların atanması
---->>> Bunu uygulamaları için uğraşın derim. MADDE 17 – (1) Sınavı kazananların atamaları, ilan edilen kadro sayısını geçmeyecek şekilde nihai başarı listesine göre yapılır.
(2) Atama şartlarını taşımayanların atamaları yapılmaz. Bu şekilde yapılan atamalar iptal edilir.
(3) Haklarında atama şartlarının kaybedilmesini gerektirecek nitelikteki eylemlerinden dolayı adlî bir soruşturma veya kovuşturma bulunanlardan sınavda başarılı sayılanların atamaları soruşturma veya kovuşturma sonuçlanıncaya kadar bekletilir.
(4) Ataması yapılanlardan, geçerli bir mazereti olmaksızın süresi içerisinde görevine başlamayanların veya atanma hakkından vazgeçenlerin ataması iptal edilir.
(5) Yukarıdaki nedenlerle ataması iptal edilenlerin yerine başarı listesindeki sıralamaya göre atama yapılır. Bunlar dışında kalanlar herhangi bir hak iddiasında bulunamazlar.
(6) Atama öncesi veya sonrası herhangi bir nedenle görevi kabul etmekten vazgeçenlerin aynı sınava dayalı olarak atamaları yapılamaz.
-
@idyah Resmi gazetede yazana göre başarılı olup atanmayanlar yerine yedek listeden ziyade, başarı listesine göre atama yapılır diyo, yani eğer birileri göreve başlamaycaksa 176. kişiyi başlatmaları gerekiyo ki siz malesef 176. kim bunu da bilmiyosunuz çünkü ortada liste yok. Elinizi çabuk tutun süresi geçmediyse en azından listeyi görmeye çalışın derim arkadaşlar çünkü o ilçelerden biri bile emin olun boş kalabilir en azından biriniz göreve başlarsınız.
-
@eeee hocam nasıl öğrendiniz, metni ne şekilde yazdınız öğrenebilir miyiz? biz de soralım.
-
Bir metin üzerinde uzlaşalım ve öyle itiraz edelim bence
-
Bugün çekilen kurada başkanvekili bir daha açıktan atama olmayacağını söyledi zannedersem kurum içinden çok tepki gelmiş o yüzden yedek belirlememişler yani kişilerin feragat etmesi umurlarında değil benim anladığım.
-
@görünmez-el feragat edenlerin yerine kurum içinden alacaklar o zaman hocam bu açıklamaya göre
-
@rintintin aynen öle katipler 12 yıl beklediler tabi ondan
-
@görünmez-el kurum çalışanları başkana-vekiline nasıl baskı yapabiliyor?? neredeyse sınav açtığımıza pişmanız açıklaması gelecek...
-
Valla orasını bilemem ama başkanvekili çok emin konuştu açıktan alım olmayacak dedi.
-
@postmodern Ben de bunu anlamıyorum diğer kurumlar da böyle olursa vay ki kpss a grubunun haline vay... Kurum içi baskı çokmuş.15-20 yıl görev yapanlar genç birine müdür demekten mi imtina ediyorlarmış.
-
@görünmez-el hocam Açıktan atama yonetmeliği söz konusu. Ben pek zannetmiyorum. Yine alım olacaktır. Bu sene olmazsa seneye. Yani katipler istediği kadar konuşsun. Zaten eşit de yarışmadık. 60 puanla müdür oluyorlar.
-
@öğrenci hocam istedikleri kadar konuşsunlar. Emin olun görev sırasinda müdürum diyecekler. Kabullenecekler yani. Bu hep böyleydi. Boyle de devam eder.
-
@postmodern bilgi edinme kısmına yazmustim ona cevaben yazmislar itirazimi dün faxladim ina cevap gelmedi henüz
-
@872 en vaşta mülakat bekledigim gibi degildiki puan bekledigim gibi olsun yazili sinav puanimi çar çur etmisler yazik etmisler ne diyim
-
Kurum içinde nasıl lobi oluşturmuşlarsa başkan bile etkilenmiş vay be