YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Kura sonuçlarını da yayinlamamislar.
-
@emrhll çok hak veriyorum hocam size Bn 7. Olarak girdim mülakata ama "başarısız" yazıp elemişler. Çok şükür çok daha iyi Bi kurum oldu yeni, Allah emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlısıyla...
-
@hoffafd hocam Bitlis'in bir ilçesi:)
-
@aycannn hocam ben de 7. oldum sınavda, mülakat sonucum başarısız. siz daha iyi bi kurumu kazanmışsınız, ben de şimdi kaymakamlık mülakat sonucunu bekkiyorum onu mu kazanacağım acaba
-
Kurada şemdinli çıkan bir bayan aday feragat edeceğini söylemiş .Sınava başvururken ilçeler arasında şemdinliyi görmedi heralde roma, paris çıkacak sanıyor
-
@aslan-reyiz biz giderdik ya, yazık olmuş
-
Mardin dargeçit çıkan bir bayanda feragat etti.
-
@fc-real-gdp hadi hocam inşallah öyle de olur, benim de İçişleri Bakanlığı oldu, sizin de kısmetiniz belki orasıdır.
-
Daha feragat edenler olacaktır.
-
@aslan-reyiz Bolu,Kastamonu ,Gökçeada gibi yerleri hedeflemiş galiba hocam
-
@aslan-reyiz benim birçok arkadaşım ilanda yazan ilçelere gitmek istemedikleri için başvurmadi. Gökçeada ve onun gibi olan bir kaç yer gelebilir diye de başvurabilirlerdi ama yapmadılar. Böyle düşünmek çok mu zor.
-
arkadaşlar bingöl solhanlı olan var mı ?
-
@hoffafd herkes ilçeyi belirtmiş hocam. Dediğim ilce Bitlis Mutki.
-
@872 peki gitmeyi kabul etti mi?
-
@bcbc3434 gidip gitmeyeceğini yazmamiş hocam. Sadece sitem etmis, küçumsemis Mutkiyi.
-
Bu feragatları ve kura sonuçlarını nereden öğreniyorsunuz?
-
@872 gidecekse Allah kolaylık versin
-
Sen o kadar emek ver, ülkenin her yerinde göreve hazır ol, umutla bekle, adamlar feragat etsin.
-
@slimreaperr burda yıkıklar var kardeş kazananların burda işi ne
-
Sınavdan önce bir bakarsın çalışma şartlarına, yerlerine ona göre kendince bir karar verirsin. Sana uymuyorsa en başından vazgeçersin. Her şeyi kazanıp gitmemek -özel başka sorunları yoksa- hatadır.