YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Feragat mesajlarını görünce kalbime ağrı giriyor resmen beyler
-
Yazık Günah arkadaş. Kazanmışın git işte sistem biraz nefes alsın. Yaw öyle ya da böyle müdür olacaksın. Normalde bu kadro için insanlar 8 10 yıl memuriyet hayatı geçirmek zorunda kalıyor.
-
kaymakamlıkta bile geçen sene birçok kişi başarılı oldu burda. ancak hiç sınavına girmesem de takip ettiğim kadarıyla kimsenin bu sınavda başarılı olmaması forumdan bana biraz tuhaf geldi açıkçası.
-
@elisa bu başlık altındaki çoğu kişi bende dahil whatsapp grubunda takıldı o yüzden gene bir çok kişi var forumdan
-
@görünmez-el hocam forumdan kazanan var mı demek istediniz tam anlamadım kimse pek yazmadı kazandığını o zaman
-
Evet var forumda kazanan arkadaşlar
-
@görünmez-el neden buraya yazmiyorlar kazandiklarini acaba? deneyimlerini bizlerle paylaşsalar.
-
@872 kurdukları 175 kişilik whatsapp grubunda paylaşıyorlardır deneyimlerini
-
Kura çekiminde insan kaynakları daire başkanı artık dışarıdan alım yapılmayacak demiş.
-
@aslan-reyiz yapmasınlar zaten, eline yüzüne bulaştırdılar.
-
@gossen hocam aynı yorumu ben yazacaktım vazgeçtim sonra. virgülüne kadar aynı
-
Yeni maaşta 6000 TL olmuş be paraya bak. Biri şu başlığı kapasada rahatlasak hepimiz
-
@mehmetkvl hocam eğer dediğiniz gibi 6000 tl ise yeni baslatilan müdurlerin dereceleri yuksektr.
-
@872 arkadaşım atandı o söyledi 6000 TL olmuş diye. Çok iyi para ya harbiden, olur olmadık aklıma geliyor moralim bozuluyor
-
Nasıl 6000 olmuş bu böyle daha dün 4100 deniyordu
-
Atanmayı hakettiğini düşünen arkadaşlardan itiraz edip cevap alan var mı?
Dava edilmesi hâlinde iptal olma olasılığı çok yüksek. Maaşı konuşmanın faydası yok, puanı yüksek olan, mülakatı iyi geçenleri hukuki haklarını kullanmaya davet ediyorum. Bu sizi kötü biri yapmaz, hakkımızı arayalım, siz de itiraz edin kendinize güveniyorsanız. Olmasa da içimizde kalmaz, o zaman nasip değil deriz. -
Maaşlara zam geldi ama o kadar gelmiş mi ya?
-
@politics06 arkadaş sormuş müdüre . Öyle söyledi bana 4127 sanıyordum bende ama dereceleri farklıdır o zaman arkadaşın dediği gibi belki
-
@mehmetkvl hocam arkadaşınız nereden edinmiş bu bilgiyi
-
@mehmetkvl hocam 30 yıllık evli müdür bile 5900 alıyor zam almışlardır ama o kadar değildir diye düşünüyorum